Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Steam'den yükledim oyunu.Bi hevesle açtım oyunu kariyer açtım, maç öncesi kadro ayarlarken yanlış hatırlamıyorsam crash dump hatası verdi ve attı oyundan.Bi' daha açtım, bu sefer de kariyer açma bölümünde takım seçerken run time verip attı.Anlamadım.FM 13-12'de de maça girerken oluyordu bu tarz hatalar.Hevesim kaçtı valla.

Ausburg'u aldım sonuncu olarak giderken son 8 hafta kala kovuldum :)

Hemen Rayo'yu aldım La Liga'dan ve küme düşme mücadelesinde küme de kaldık

şimdi ikinci sezondayım ve 14.sıradayım küme düşme hattıyla aramda 4 puan fark var son 7 hafta sırasıyla Sevilla,Barca,A.Madrid,Valencia,A.Bilbao maçları var... Küme düşmem büyük ihtimal umarım ligde kalırım yoksa yine şutlanırım iyice itibar yerlerde :D

Klasik modda boşta başlayıp ufak ufak yükselesim var kendi taktiklerimle falan.

OLT_Expanded_Hair_Pack_v4.jpg

OLT Expanded Hair Pack v4.0

Regen oyunculara yeni saç modelleri ekleniyor.1916 değişik saç modeli varmış.

Yüklemek için;

[Fm yi nereye kurduysanız*]\data\facegen\hair içine yapıştırın.Üstüne yapıştır yapmayın.

Install_Instructions.jpg

Şu şekilde olması gerekiyor.Cache dosyalarınıda silmeyi unutmayın.

Stockport ile kariyerime başladım hakkımızda hayırlısı artık.

fJUowlx.jpg

Klasik mod oluyor o.

Eyvallah. Klasik mod da hiç oynamadım. Bundan dolayı bilmiyordum..

Bu arada bu milli takım aralarının gözü kör olsun. Lescott la , sneijder sakat döndü. Hamitte umut semih yorgun oynaramıyoruz. Karabük deplasmanındayız. İnşallah kazanacağız..

Stockport ile kariyerime başladım hakkımızda hayırlısı artık.

fJUowlx.jpg

Bütçe yok, kadro kısıtlı rezalet bir takım :D 15 tane oyuncuyu değiştire değiştire oynatmaya çalışıyorum ama 3 günde bir maç olduğundan tüm prensiplerim devre dışı kaldı. Normalde %95 kondisyonu olmayanı başlatmam, burada %85 ise tamamdır :D

Quaresma transferi ile St.Pauli forma satislari patlama yapti :asd:

5 mac üst üste tüm golleri duran toptan yedim ve her mac son dakika golüyle puanlar kaybettim.

Inanilmaz sinir bozucu bi oyun, internettede hep bu son dakika golleri yüzünden sikayetler var.

5 mac üst üste tüm golleri duran toptan yedim ve her mac son dakika golüyle puanlar kaybettim.

Inanilmaz sinir bozucu bi oyun, internettede hep bu son dakika golleri yüzünden sikayetler var.

benim gerçekte de bu konuda şikayetim var , iddaa da oynadığım maçların yarısı 90+da patlıyor

Galatasaray'da ilk sezonumdayım, devre arasında kanatlı sisteme geçmek istiyorum ama tahmin edeceğiniz üzere sağ kanada ihtiyacım var. Max €10M bonservisle alabilecegim oyuncu onerebilir misiniz?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neden kariyeri kapattım sanıyorsun. Oyunda gol yiyeceksen ne taktik yaparsan yap kaçışın yok. Bende mesela 2-0dan 2-2 yapınca falan santradan sonra hemen gol oluyor. Oyunda sıkıntı var cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt