Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Middlesbrough kariyeri yanınca Blackburn kariyeri yapayım dedim.Ama umduğumu bulamadım.Bende Championship te bütçesi iyi olan borcu olmayan bir klüp almaya karar verdim.Nottingham eski günlerine döndürmek için yola koyulduk.

[attachment=5098:upload_2013-11-24_13-14-8.png]

Transferlerimiz bu şekilde oldu.Dar rotasyon kullanıyorum.Takımda 17 futbolcu var.

[attachment=5099:upload_2013-11-24_13-17-5.png]

Görünmeyen kısımda QPR maçından sonra ligde üst üste 2 kere mağlup olduk.

[attachment=5100:upload_2013-11-24_13-17-53.png]

Puanlar çok yakın heran dışarıdada kalabiliriz :)

Ben ileri bir yıldasın sandım, özellikleri görmek istemiştim.

Yok be nerde :D Ani elektrip gidip gelmesi nedeniyle kariyer yandı.Sonra Blackburn kariyeri açtım başarılı olamadım.Şimdi Nottingham la fena gidiyoruz.Bir sıkıntı olmazsa bunda uzun bir kariyer yaparım ama :)

[attachment=5101:upload_2013-11-24_13-30-20.png]

Kaptan yaptım sene başı.Liderlik tavan :D

Yok be nerde :D Ani elektrip gidip gelmesi nedeniyle kariyer yandı.Sonra Blackburn kariyeri açtım başarılı olamadım.Şimdi Nottingham la fena gidiyoruz.Bir sıkıntı olmazsa bunda uzun bir kariyer yaparım ama :)

Ben ilk Forest kariyerimde 1 puanla çıkamadım. 2.sinde de dibe vurduk. Nasıl oluyor bilmiyorum. Oyunda bir dengesizlik var.

Yani, tutturdun mu gidiyor. Tutmazsa da debelensen bile olmuyor. :D

4-2-3-1'den biraz savunmaya ağırlık vererek 4-3-2-1'i denedim ve pozisyon vermeden ilk defa net bi galibiyet aldım..

uunxq.png

Ben ilk Forest kariyerimde 1 puanla çıkamadım. 2.sinde de dibe vurduk. Nasıl oluyor bilmiyorum. Oyunda bir dengesizlik var.

Yani, tutturdun mu gidiyor. Tutmazsa da debelensen bile olmuyor. :D

Şunu fark ettim.Hersene taktikte ufak tefek ayrıntılarla oynayacaksın.Benim taktik takıma oturdumu süper gidiyor.Sonra diğer takımlar önlem alıyorlar.Taktik le oynamazsan başarılı olma şansın baya düşüyor.

Şunu fark ettim.Hersene taktikte ufak tefek ayrıntılarla oynayacaksın.Benim taktik takıma oturdumu süper gidiyor.Sonra diğer takımlar önlem alıyorlar.Taktik le oynamazsan başarılı olma şansın baya düşüyor.

Tamam taktiğe önlem alıyorlar da, adamlar koca sahayı geçip nasıl gol atıyorlar. :D

Bu arada Chris Cohen gönderilir mi, çok yazık etmişsin.

Bu arada Cardiff başkanı Türk.İlginç bir kariyer olabilir takım arayanlara duyrulur :)

Her maca icerde deplasmanda ayni direktiflerle baslamak dogru mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt