Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Vellios nasıl sende, performansı falan?
Açıkçası hiç denemedim.Sistemime uymuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vellios nasıl sende, performansı falan?
Açıkçası hiç denemedim.Sistemime uymuyor![]()
Profili falan bir koysana, neler yapmış bir bakiyim.![]()
İstersen potansiyeli söyleyebilirim.Nasıl bir topçu olacağını anlarsın![]()
Tamam neyse, vazgeçtim.![]()
Ben iyi bir gözlemci gibi görüyorum scout işiniHatalı transfer yapmak bana göre değil
![]()
Ben ileri bir yıldasın sandım, özellikleri görmek istemiştim.
Yok be nerdeAni elektrip gidip gelmesi nedeniyle kariyer yandı.Sonra Blackburn kariyeri açtım başarılı olamadım.Şimdi Nottingham la fena gidiyoruz.Bir sıkıntı olmazsa bunda uzun bir kariyer yaparım ama
![]()
Ben ilk Forest kariyerimde 1 puanla çıkamadım. 2.sinde de dibe vurduk. Nasıl oluyor bilmiyorum. Oyunda bir dengesizlik var.
Yani, tutturdun mu gidiyor. Tutmazsa da debelensen bile olmuyor.![]()
Şunu fark ettim.Hersene taktikte ufak tefek ayrıntılarla oynayacaksın.Benim taktik takıma oturdumu süper gidiyor.Sonra diğer takımlar önlem alıyorlar.Taktik le oynamazsan başarılı olma şansın baya düşüyor.
4-2-3-1'den biraz savunmaya ağırlık vererek 4-3-2-1'i denedim ve pozisyon vermeden ilk defa net bi galibiyet aldım..
![]()
Şu Adnan'ı nasıl alıyorsunuz.Kaç tane kariyer açtım ManU birinde bile satmadı![]()
Tamam taktiğe önlem alıyorlar da, adamlar koca sahayı geçip nasıl gol atıyorlar.
Bu arada Chris Cohen gönderilir mi, çok yazık etmişsin.