Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetmeeezzz... Ali Kaaayyyy Yetmeeezzz..

[attachment=5129:upload_2013-11-24_19-54-59.png]

[attachment=5130:upload_2013-11-24_19-55-14.png]

[attachment=5131:upload_2013-11-24_19-55-26.png]

Bombalar ardı ardına patladı.Eski kalecimi almak zorunda kaldım.Bakalım bu senede kova gibi goller yerse fena söverim :)

Hala maestro almamışsın Ali Kay :D Yıldız istiyoz.

[attachment=5132:upload_2013-11-24_19-59-4.png]

Teknik ekibide güçlendirdik.Şimdi takıma bir sağ kanat gerekiyor.Gökhan beyden bir öneri bekliyoruz :D

Hep genç oyuncu mu alıyorsun? Potansiyelleri yüksek de olsa mevcut durumları düşük olabiliyor bazılarının.

Yeni bir konu açsana Aydın. Ordan devam edersin. Yerin belli olur en azından. Araya başka mesajlar girmez.

Aşağıdaki hata nedeni ile oyundan atıyor beni..Var mı yardımcı olabilecek arkadaş??

uvr6t.png

Galatasaray ile oynayayım dedim ilk işim yerli kadrosunu iyileştirmek oldu.

Eray-Tarık-Semih-Chedjou-Şener-Melo-Selçuk-Amrabat-Sneijder-Bruma-Drogba

Yabancı sınırlaması nedeniyle Muslera ve Eboue'den vazgeçtim.Burak'a iyi teklif geldi 15 Milyona Monaco'ya sattım.Transfer ettiğim yerli oyunculardan aklıma gelenler: Şener,Tarık,Salih Dursun,Sinan Kurt,Özkan Yıldırım,Cenk Tosun,Hakan Çalhanoğlu,Serdar Kesimal.

Devre arası da Engin,Hakan Balta,Emre Çolak,Yekta gibi faydalanamadığım oyuncular yerine daha genç ve yararlı transferler yapıp,operasyona son vereceğim :D

03i7E6Q.png

İçeride 3-0 kaybettikten sonra hiç umudum yoktu zira Atletico kendi liginde de şampiyonluğa oynuyordu ama mucizeye imza attık. 82de 3-0 yaptık 83de gol yedik ama Drogba 87 ve 90'da yazınca golleri çeyrek final başarısına ulaştık.

lJAWduH.png

Kaleyi bulan tüm şutlarımız gol olmuş neredeyse :)

[attachment=5214:Mehmet Y1ld1z_ Transfer Transfer Teklifi.png]

Renktaslar yardim . Transferin son gununde Mehmet Yildiz'i kiralayip camiayi mutlu etmek istiyorum ama nabiz bile yoklayamiyorum :(

Ekli dosyalar

• Mehmet Y1ld1z_ Transfer Transfer Teklifi.webp
    Mehmet Y1ld1z_ Transfer Transfer Teklifi.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 72
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt