Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu ben anlamadım bu fm2014 ü yeni oynamaya başladım cimbomu aldım ligde gelene gidene koyuyordum cl dede öyle hatta cl de gruptan 1.çıktım ama ligde bir yenilgi serisi başladı abartısız söylüyorum 5 6 maç yenildim 5 yediğim oldu 4 yediğim oldu neden böyle oldu anlamadım ama ligden koptum avrupada devam ediyorum şimdilik avrupada olmasa kovulurdum kesin :D kadro bildiğin çöp

şu 2.taktik olayı ne birde onu soracaktım ben bu oyunu çözemedim yahu hücumu kontrolü dengeli akıcı felan filan özellikle direktifler felan sadece maç anında öneri gelirse kabul et diyorum

beyler taktik bölümünün fotosunu çekip koysanıza hücummu dengelimi hangi diziliişte hangi rolde oynatıyorsunuz bir kopya çekeyim sizden

Müthiş bir gelir elde ettik giden oyunculardan.Artık bu parayı iyi kullanıp CL'de en az yarı final oynamak lazım..

v9h6v.png

Oyunun kurulmamış boyutunu yakklaşık olarak 3 gb gösteriyor. 2013 de yaklaşık 5gb dı. Neden düştü bilgisi olan var mı?

olum ben o kadroyu kursam 5 atmaz 5 yer nasıl atıyorsunuz direktif felanmı veriyorsunuz anlamadım gitti nasıl birşey bu iş yahu

ulan üşenmedim 1 saatimi aldı aynı kadroyu kurdum 5 atan arkadaşla taktik aynı oyun felsefesi aynı oyuncu rolleri aynı diziliş aynı 2 - 0 yenildim fenere öperim böyle işi lanet olsun siliyorum fm yi

AĞLAMAK İSTİYORUM ! çeyrek finalde yine çıktı karşımıza real madrid. ilk maç arenada 0 - 0 . İkinci maç cr7 ilk 10 dakika da 2 0 yaptı. Yılmadık soyunma odasına 2 0 yenik girsekte ayaktaydık. İkinci yarı 5 gol attık real madrid e hemde madrid te. Oyunumda her hangi bir hile hurda para çalma taktik çalma yoktur. cm 01-02 den beri oynarım bu oyunu böyle ihya olmadım.[attachment=5531:Adsız.jpg][attachment=5531:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt