Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek tasvip etmiotum ama sakatlikdan butceden dem vuran ve Ilgilenen renktaslara duyrulur ücretsiz fm14 real time editör cikti

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

989464_601033559946310_401117195_o.jpg

w0u3s.png

Bu seneki oyundan başarılarım. Bundan sonrasında Gs'den istifa edip Milli Takım ile Dünya Kupasını kaldırdım. Sonrasında tamamen bitirdim oyunu. Yeni güncellemede geldi finaller sonrasına planlamalar yapmaktayım.

Gerçekte en çok gol olan birebir pozisyonlarda asla ama asla gol atamıyorum.

10 senedir geliştirdikleri oyunda karşı karşıya gol olmuyorsa bi yerlerine tüküreyim ben onların.

Gerçekte en çok gol olan birebir pozisyonlarda asla ama asla gol atamıyorum.

10 senedir geliştirdikleri oyunda karşı karşıya gol olmuyorsa bi yerlerine tüküreyim ben onların.

SI Games forumlarına bakıyorum, yüzlerce kişi şikayet ederken arada birkaç tane çıkıntı taktiğiniz kötü diyor.

Ama genel olarak öyle. Bu sene forvetler oyunda hiçbir iş yapamıyor. Kanatların iyiyse gol atıyorsun. Ümitler 14.3 patchine kaldı. Maç motorunda çoğu sorun düzeltildi ama forvetlerin kazmalığı/kalecilerin panterliği sorunu devam ediyor

SI Games forumlarına bakıyorum, yüzlerce kişi şikayet ederken arada birkaç tane çıkıntı taktiğiniz kötü diyor.

Ama genel olarak öyle. Bu sene forvetler oyunda hiçbir iş yapamıyor. Kanatların iyiyse gol atıyorsun. Ümitler 14.3 patchine kaldı. Maç motorunda çoğu sorun düzeltildi ama forvetlerin kazmalığı/kalecilerin panterliği sorunu devam ediyor

kanatların oyunda daha etkılı oldugu bır gercek ama benım forvet regen 2 sene ust uste 20 gol barajını astı primier ligde.bitiricilik sogukkanlılık ve teknik onemlı karsı karsıya pozısyonlarda..bir onemlı sorunda cok gol atılıyor duran toplardan..defansım avrupa ve lıgde toplam 15 gol attı duran toptan..

adet yerini bulsun

eonEj7.png

wzQnBg.png

xEQ3RD.png

KrYE2z.png

Galatasaray kariyeri baydı 2.sezonda kimseyi oynatamıyorum yabancı bildiğin kadro kuramıyorum la. Orta sıra takımı varmı önerebilceğiniz oynaması zevkli olan ?

Fm12 de 3 arkadaş westham-blackpool-newcastle kariyeri yapıyoruz, 14-15 sezonuna girdik şimdilik şampiyonluk uzak gibi şl için kapışıyoruz :-) takımda onemli oyuncular Westham ( willian, axel witsel, abel Hernandez, fierro)

Newcastle ( muniain, Bale, damiao, vrsaljko)

Blackpool ( quintero, dudu, samba, nangis)

Takip etmek isteyenler için detayları verebilirim iyi forumlar :-)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fm12 de 3 arkadaş westham-blackpool-newcastle kariyeri yapıyoruz, 14-15 sezonuna girdik şimdilik şampiyonluk uzak gibi şl için kapışıyoruz :) takımda onemli oyuncular Westham ( willian, axel witsel, abel Hernandez, fierro)

Newcastle ( muniain, Bale, damiao, vrsaljko)

Blackpool ( quintero, dudu, samba, nangis)

Takip etmek isteyenler için detayları verebilirim iyi forumlar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fm12 nin en iyi oyuncularindan biri net (Dudu)

Leverkusen kariyerim dolu dizgin devam ediyor..3. senemdeyim..İlk sezon inanılmaz bir şekilde lig ve Almanya şampiyonu oldum..Genelde oyunda bug var falan deniyordu ama resmen benim lehime bug var gibiydi.. Bayern-Dortmund gelene 3-5 atarken ben hep 2-1,3-2'lerle şampiyon oldum..Hele ligin en önemli maçında Bayern deplasmanında 3-2 galibiyetim vardı(3 golüm de penaltı) yok artık dedirtti..:D 2. sezon şampiyonluğu Dortmund'a kaptırdım..3. sezon ise ilk yarıda 9-10 puan fark yaptım.. Dikkatimi çeken nokta Bayern'in inanılmaz düşüşü..Şu an ligin ilk yarısı 15 puan fark var aramızda..İlk yarı 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldım..BUna rağmen Bayern deli gibi puan kaybediyor.. Şl'de ise ligdeki gibi başarılı olamadım..Her yıl gruptan çıksam da çeyrek finali hiç göremedim..

Tarnsferler gelirssek ilk yıl şampiyon kadronun çoğunu sattım hem de çok iyi fiyatlara... Beleşe aldığım Fernandes'i 3. sezon yolladım.. Ayrıca yine bedava aldığım Vitinho'yu 1 senede 30 milyona PSG aldı..İlk yıl kiralık 2. yıl 6 milyon bonservislse De Bruyne'u almıştım..3. sezon Mesut'u kiralayınca satayım dedim..Öylesine 40 milyon €'ya satışa sundum bir baktım Real 32 milyon veriyor..Resmen şok oldum.. Hemen postaladım.. Benzer şekilde Badelj'i almıştım onu da 30 civarına PSG aldı.. PSG ve City acayip bonkör iyi futbolcu kakaladım.. Yani bu oyun bana hem transferler hem de maçlar açısından kolay geldi benimkinde mi bir gariplik var ..

BU arada Leverkusen sol beki Stafylidis inanılmaz oynuyor..Raporda 2.5-3 yıldız arası ama seoznu 7.50 ortalamanın altında bitirmiyor..Bir de kaptan Bender var o da 7.50'lik oynuyor zaten bu 2adam sırtlıyor takımı..BUnlar dışında defansta Balanta sağ açıkta Rodrigo Gomez'in çok ekmeğini yiyorum..

Brumaya bireysel antreman da neyi çalıştırıyosunuz ya da neyi önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt