Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1604258_608146402568359_1733908243_o.jpg

fener zenci sever oyunda bile :asd:

oyun kafayı yedi CL'de 2 sene üst üste Barça Galatasaray Feyenoord Steau grubu oldu

GS ile 2021'de bıraktım rahat 4 5 final oynadım ama hep şanssızlıkla yenildim işe bak ajaxla ilk sezonda aldım cl yi :D

1618223_609766219073044_1456580916_o.jpg

arkadaslar bısey soracam;

takımda yedek kalecim ve defansta 2 adamım sakatken ve yerlerini dolduramayacagım anlarda kadromda olmayan oyuncular meydana cıkıyor ısımleri gri renklı oluyor nası oluyor bu? oyuncular baya da yeteneklı 21 yas altı yada 18 yas altında da degıl..oyuncu profılıne geldıgım zaman sadece sozlesme teklıf et var gozlemcı fılan da yollanmıyor...bılen varsa bılgılendırırse sevınırım

Fm 2014 nasıl? 2010'da oynamıştım en son sonra oynamadım hiç. Orjinal almaya değer mi?

Fm 2014 nasıl? 2010'da oynamıştım en son sonra oynamadım hiç. Orjinal almaya değer mi?

Hep aynı senaryolar oluyor.Nasıl gol atacağını veya nasıl gol yiyebileceğini önceden kestirebiliyorsun.Birde sakatlık sorunu var,yeni yamalarda sakatlanan bir adam 1 ay yok en az.Paf takımdan 5 kişiyle felan maça çıktığımı biliyorum.İstersen internette bedava sürümleri var dene ona göre al.Ama bana sorarsan orj. almaya değmez.İlk zamanlar burası boş kalmazdı herkes birşeyler paylaşırdı,gördüğün gibi herkes sıkılmış oynamıyor :)

Galatasaray ile para kırıyorum an itibariyle :D Şampiyonlar Ligi Kupasını da kaldırdık, işler tıkırında. Gözlerime bakıcak bir delikanlı bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt