Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ahmed Musa deli bir adam...2017'deyim Leverkusen ile bedava aldım 7 ayda 22.5 milyon € oldu değeri... 31 maç 20 gol 7 asist ile oynuyor sağ açık(kanat oyuncusu) olarak görevlendirdim.. Aynı şekilde ilk yıl Vitnho'yu almıştım bedeva.. O da dehşet ilk sene sonunda 40 milyon€'ya PSG'ye sattım... Balanta vardı 3 sene oynattım tabi Mangala'yı beleşe aldığım için yaz dönemi Manu'ya taksitlerler 51 milyona sattım.. Mangala daha iyi oynuyor şu an değeri de 20 milyon oldu.. BU oyunun transfer işi hoşuma gitti resmen finansçı oldum oyunda 150 milyon €'ya yakın bütçem var ama hala sözleşmesi biten oyuncu avındayım ..:D

adettendir

u6sfp.jpg

fm bizim devre arası transferlerini güncellemeye kalksa "1 dakka noluyor lan" der

[attachment=7415:Sans titrexcv.png]

Ekli dosyalar

• Sans titrexcv.webp
    Sans titrexcv.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 102
xGB4Pb.png

ilk sezon küme düşmekten son anda kurtuldum yeni sezonda müthiş beleş transferlerimle 6. haftada maç eksiğimle 9 puanla 7.sıradayım

[GS]Yabancı sınırından dolayı rotasyon kralı oldum. O küsmesin bu üzülmesin :). ched. Dany. Riera. Amrabat gönderdim. Hajro telles almakla başladım. Salvio yi kiraladım. Pek transfere girişmedim. Bir sürü genç yerli topladım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fm 2014 tekaydettiğim golü hangi klasöre atıyor bulamadım , yardımcı olur musunuz?

Ontivero'nun fenere golünü paylaşmak istiyorum sizlerle :)

[attachment=7858:upload_2014-2-17_13-47-38.png]

:redface::redface:

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-17_13-47-38.webp
    upload_2014-2-17_13-47-38.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 149
Allah Allah

neçok sakatlık oluyor arkadaş..

Bruma sakatlıktan döndükten sonra tam coşmuşken gene sakatlandı.

ontivero sakat

umut'un ayağı kırıldı

aydın kolunu kırdı.

Sebastian Kehl'i aldım bir maç oynuyor 4 maç sakat.

sergio canales'i bedelsiz aldım 2 ay sakatlandı.

2 tane regen aldım sağ bek ikisi de sakatlandı.

emre çolağı sakatlıktan sonra ikinci yarı sahaya sürdüm 5dksonra sakatlandı.

yuh diyorum.

sneijder ve hamit kanat oyuncularım :(

not :tesisler çok iyi durumda

84 ratingli fizyoterapistim var.

antremanlarım da eskiden beri alışageldik şekilde devam ediyor

berbhard peters'a emanet antreman.

oyunu sonunda alıpta son 4-5 gündür oynama fırsatı bulabildim bayağı değişmiş. Target man ve playmaker seçimlerini bulamadım bir bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?

interin çöplük kadrosuyla full contra ve defansif oynayarak biraz şansa bala 38 maçta 53 golle şampiyonluk geldi :D

-ilk sezon transferlerim

xV8DLr.png

-sezon sonu puan durumu

xJ8Q0j.png

-bu da yeni sezon için yaptığım transferler :) Juan Jesus yılın defans oyuncusu seçildi baya bi saldırdı büyük kulüpler 30m pounda güzel kakaladım gibi görünüyor Real Madrid'e.

wO8Dd0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt