Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=11678:upload_2014-7-10_15-58-48.png]

[attachment=11679:upload_2014-7-10_15-59-39.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-10_15-58-48.webp
    upload_2014-7-10_15-58-48.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 161
  • upload_2014-7-10_15-59-39.webp
    upload_2014-7-10_15-59-39.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 163
Bekir bildiğimiz gibi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YN4rBhuwxlA[/media]

Oyunun buglu takımı Galatasaray ile yaptığım ve sıkılarak bıraktığım kariyerimin sonucu:

tnweCkH.png

7nxXr3V.png
0XkbbrM.png

3exXWM6.png
ff1CfP1.png

9wBDEVP.png

Galatasaray kariyerimi bitiriyorum 5+0+3 olmasina rağmen 3 sezon üst üste lig sampiyonlugu,sampiyonar ligi,super kupa,dunya klupler sampiyonasini kazandim

Yeni hedefim ise biraz utopik olacak ama deneyecegim

Yarin Shakhtari aliyorum genc oyuncular kesfedip ticaret yapacagim klubun kasasina tami tamina BIR MILYAR AVRO birakmayi hedefliyorum bakalim basarabilecekmiyim

Not : degerini bulan her oyuncu satilacaktir

Misyonumuz : Basari,Basari,Basari degil Para,Para,Para olacak

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray kariyerimi bitiriyorum 5+0+3 olmasina rağmen 3 sezon üst üste lig sampiyonlugu,sampiyonar ligi,super kupa,dunya klupler sampiyonasini kazandim

Yeni hedefim ise biraz utopik olacak ama deneyecegim

Yarin Shakhtari aliyorum genc oyuncular kesfedip ticaret yapacagim klubun kasasina tami tamina BIR MILYAR AVRO birakmayi hedefliyorum bakalim basarabilecekmiyim

Ben bizim takimi calisitiryorum hocam Beni degil Tolunay Kafkasi tebrik etmelisin :asd:

hobaa o daha ilginçmiş, o adamı ya oyunu oynayanlar kendi takımlarına alır ya da manu'ya filan gider. ilk sezonda istedim adamı 35m istediler :D

Muhtemelen fm tarihinin en saçma oyununu oynuyoru<..Diğerlerinde de bug olurdu ama bu bir efsane...Kaç maç hatılarım 40-20 şut atıp rakibin 3-2 atarak kazandığını...Veya penaltı serbest vuruş özelliği 20 olan adamlarımın bu seneki 6 penaltının 4'ünü kaçırması rakibin saçma sapan adamlarının her penaltıyı gole çevirmesi.. Kalecim canavarr daha 1 tane penalttı ancak tutmuştur ben 7. sezondayım penaltıların yarısını kaçırıyor oyuncular kim olursa olsun..

Oyun zorlaşsın diye ağır saçmalanan bir oyun maalesef...Ha olumlu saçmlaıklar yok değil Orduspordan Schalkeye transfer oldum b.k gibi kadroları vardı Bosman kuralıyla falan oyuncular aldımo takımla 2. senemde Şl'yi kazandım.. Hem de ilk maçları 2-0 1-0 gibi skorlarla kaybedip 2. maçlarda ne gerekiyorsa o skor geldi..Dedim oyun ağır saçmalıyor..

bakar mısınız?

fm14 çok kasıyor oyuna girerken.pc performansı yarım yıldız.neden olabilir?

i5 4200u 1.6ghz

amd radeon r7 m265

8gb ram,,

sıkıntı nedir özellikler mi düşük geliyor?

Beyler FM 2014'ü korsan olarak indirdim, yalnız oyuncuların hepsinin ismi tamamen fake.

Mesela Barcelona takımına gidince, Puyol'un resminin altında uydurulmuş isim var.

Bu sorunu nasıl çözebileceğime yardımcı olabilecek biri var mı?

Kosta Rika'nın başına geçtim 2018 Dünya kupası elemeleri için

Keylor Navas 7 Bryan Ruiz 4,Oviedo 5 hafta sakatlandı

neyse grup dandik zaten Kanada,Jamaika,Solomon Adaları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt