Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk senenin kısa bir özetini yapacak olursak;

Transferler

Formasyon

Lig Tablosu

Yılın Oyuncusu

Daha iyi bir teklif gelmezse transferde öncelik gençleri yetiştirebilecek tecrübeli bir defans merkez, golcü ve ortalaması yüksek bir forvet arkası ile gol yükü üstlenebilecek etkili bir forvet. Bir de sağlam kaleci bulmam lazım. Bol pozisyona girip genellikle çok gol atsam da yediğim basit ve yersiz goller yüzünden çok puan kaybettim.

Bana akacak bir kariyer lazım ya taktiğimden de takımlardan da çok sıkıldım artık. Güzel işleyen taktiği ve kariyer önerisi olan arkadaşlardan bekliyorum

arkadaslar bu fm 2014 ten bır turlu ıstedıgım keyfi alamadım,bizim takımı alıyorum olmuyo,issiz baslıyorum olmuyo vs vs. onerebılecegınız takım veya lıg varmı ?

Bana akacak bir kariyer lazım ya taktiğimden de takımlardan da çok sıkıldım artık. Güzel işleyen taktiği ve kariyer önerisi olan arkadaşlardan bekliyorum

Abi Cardiff'i öneririm. Çok zevkli bir kariyer yapmıştım ben. Özellikle Swansea ile Galler derbileri çok iyi geçiyordu, 6 sezonda hiç kaybetmedim Swansea'ye. Ama tabii güncelleme kullanacaksan küme düştükleri için sıkabilir. O takıma çoğu oyuncuyu Sunderland'den almıştım. Yani Sunderland'i de deneyebilirsin bence.

Abi Cardiff'i öneririm. Çok zevkli bir kariyer yapmıştım ben. Özellikle Swansea ile Galler derbileri çok iyi geçiyordu, 6 sezonda hiç kaybetmedim Swansea'ye. Ama tabii güncelleme kullanacaksan küme düştükleri için sıkabilir. O takıma çoğu oyuncuyu Sunderland'den almıştım. Yani Sunderland'i de deneyebilirsin bence.

FM 2013 kullanıyorum ben.

ARKADAŞLAR KİLİT BİR SORU SORUYORUM

FM 2013 DE TÜRKİYE YABANCI SINIRI NASIL KALKIYOR?

OYUN ORİJİNAL VE EDİTOR KURULU

En son Arsenalde oynadığım kariyerden sonra hiçbir takımda zevk alamadım.

Fm 15i beklicem artık çok sıktı.

ARKADAŞLAR KİLİT BİR SORU SORUYORUM

FM 2013 DE TÜRKİYE YABANCI SINIRI NASIL KALKIYOR?

OYUN ORİJİNAL VE EDİTOR KURULU

ufak tefek yamalar var hiç bulaşma editöre.

turksportal.net ten falan arat mutlaka denk gelir.

13ü bende öyle oynadım.

Bulamadım ya bulduklarım da kırık link.

bu sitedeki linke baktım çalışıyor. yamayı indirip gerekli yere atığında yeni oyun başlatırken ilgili editör dosyalarını işaretlersen yeni oyun istediğin gibi olacak.

Yabancı Sınırı Kaldırma! - FM 2013 Dosyalar - FMGraphics.Net | Türkiye'nin Football Manager Platformu

alternatif: MEGA

illa içim rahat etsin editörden ben yapıyım dersen şu var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QVOkYejuxS4[/media]

oyunda herşey cezayir oldu. bütün ligleri en fazla kazanan takım vs. nette araştırdım birkaç kişi de daha varmış bu bug. bir çözümünü bilen varmı ?

Oyuna başlayıp her zamanki gibi Nottingham Forest oldum. İlk sezon 7. olduk, play-offlara kalamadık.

Yabancı sınırını kaldırıp Kartalspor'u aldım, güzel yabancılar var alt liglerde iş yapabilecek.

Fransa'dan hangi takım FM 2014'de sağlam? PSG veya ASM FC değil de Lyon'u düşündüm almaya. Ya da ASSE veya LOSC olabilir.

[attachment=12280:I think.png]

Süper Kupa'da destan :)

[attachment=12281:Gosh.png]

Oyun adamı bazen deli eder... VOL 1

[attachment=12282:ulan .....png]

VOL 2.... tam yenip tur atlamışken oyun sapıttı :/

Ekli dosyalar

• I think.webp
    I think.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 167
  • Gosh.webp
    Gosh.webp
    90 KB · Görüntüleme: 162
  • ulan .....webp
    ulan .....webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 163
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt