hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
2014 dü oynamayı bıraktım 2015 alsam mı almasam mı kararsızım hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bastim istifayi schalkeden![]()
yurek yiyip qpr ile imzaladim
durumlar ne? merak ettim. ada zordur
Ben 3. sezonda fark ettim Savitskiy'i anca o zaman alabildim ondan pahalı tabi.valla 15.1.3 versıyonu yanılmıyorsam benım kı.sozlesmesı 2 ay sonra bıtıo olarak basladım oyuna hemen aldım 30bın euroya![]()
Bazi maçlar erteleniyor fikstür yoğunluğundan. Bana da oldu.Bunlar bazı hataları hala önleyemediler...
FM14 de Barca ile oynuyorum fikstür aynen şöyle
10/05/2015 Granada (E)
13/05/2015 Granada (D)
aynı rakip ile peş peşe 2 lig maçı oynuyorum![]()
Talha'nın dediğine ek olarak oyun korsan mı? korsansa bu tür şeyler oluyor galibaBunlar bazı hataları hala önleyemediler...
FM14 de Barca ile oynuyorum fikstür aynen şöyle
10/05/2015 Granada (E)
13/05/2015 Granada (D)
aynı rakip ile peş peşe 2 lig maçı oynuyorum![]()

Bazi maçlar erteleniyor fikstür yoğunluğundan. Bana da oldu.
N5
Talha'nın dediğine ek olarak oyun korsan mı? korsansa bu tür şeyler oluyor galiba![]()
sarmadi qpr ya. aslinda iyi de kadro kurdum. zahayi aldiydim. ileri hat holliet-tarabaat-zaha idi ama ne bileyim icime sinmedi. biraktim
yeni sifirdan takim alayim dedim bulamadim alacak takimschalke almanyada sevdigim takim oldugundan ister istemez mutluydum keske birakmayaydim
edit: napoliyi aldim
aynen kahverengi oyuncular gorunce direk 20 yas alt takimina gonderesim geliyoritalya ligi zordur ya.. birde şu bonservis ortaklığı saçmalığı var
aynen kahverengi oyuncular gorunce direk 20 yas alt takimina gonderesim geliyortransfer hatasi yaptik ya. hamsiki 40 mil verdi psg kabul ettim. ona gore transfer stratejisi kurmustum. mandandayi aldim ilk halbuki stoper onceligimdi. hamsik transferi bi yatti para da bitti kaleciye harcadik sadece. ilk yariyi transfersiz gecirecez artik.
cl dede barca-leverkusen-steua grubu geldi
o sikinti bende de var ya.Çok zor grup. Tehlikeli takımlar var.. Bende başlamayı düşünüyorum biraz aradan sonra, takım bulamadım ya. Önerin var mı?Günlerce oynadığım oyunu 2 gün oynayamıyorum ya. FM12'den beri böyle.
Southampton'un başına geçtim. En başta 30m bütçe verdiler. Clyne gitmek istedi, sattım. 43m oldu. Transferler yaptım, şu anki transfer bütçem 35.61m, maaş bütçesi ise 9.52m. Yönetim bizden Avrupa Ligi'ne katılmamızı istiyor.
![]()
Ligde kötü başlasakta sonradan toparladık. Önümüzde Crystal Palace (Ev) ve ManU (Deplasman) maçları var. Palace'den 3 puan, ManU'dan ise sürpriz bir galibiyet en azından beraberlik bekliyoruz.
![]()
![]()