Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezondur hicbir macim 0-0 bitmedi. sacmalik

Antalyaspor'la ilk sezon ikinci olup diğer iki sezonlarda şampiyon oldum, ZTK ve Süper Kupa kazandım. Efsane kadro bıraktım arkamda.Sonra Mancini geldi içine etti kadronun.

İnter'e geçtim. Kadro çöptü, kanat namına birşey yoktu. Büyük temizlikle ikinci oldum, sonraki yıllarda İtalya'da her kupayı kazandım. 2021'e kadar durdum orada. İlk ve son kupayı kaybettim City'e ŞL finalinde yenildik, sakat ceza derken kadro daralmıştı. Yeni sezona girdim, sıkılıp bastım istifayı.

Dortmund'un başına geçtim. Klopp da İnter'e gitti. Kadro yine yetersizdi. Devre arası 6-7 adam aldım büyük paralara. Inter'den bazı eski oyuncularımı ve teknik ekibimi biraz olsun topladım. Antalya'dan beri benimle olan personel var. DFB Pokal'den erken elendim. ŞL'de Chelsea çktı gruptan sonra, elimize verdiler açıkcası ve elendik. 6-7 yıldır devam eden Bayern İmparatorluğunu çökertip Şampiyon oldum. Yakında FM 14'ü komple sileceğim. Bu arada Norveç'i çalıştırdım, birşey elde edemedim, keza Kolombiya öyle (2 senedir Kolombiya hocasıyım).

bastim istifayi schalkeden :(
yurek yiyip qpr ile imzaladim

durumlar ne? merak ettim. ada zordur

sarmadi qpr ya. aslinda iyi de kadro kurdum. zahayi aldiydim. ileri hat holliet-tarabaat-zaha idi ama ne bileyim icime sinmedi. biraktim

yeni sifirdan takim alayim dedim bulamadim alacak takim :) schalke almanyada sevdigim takim oldugundan ister istemez mutluydum keske birakmayaydim :)

edit: napoliyi aldim

Son düzenleme:
bunun guncellemelerı steam uzerınden degılde baska nası halledebılırız bı fıkrı olan var mı?oyun orjınal degıl

valla 15.1.3 versıyonu yanılmıyorsam benım kı.sozlesmesı 2 ay sonra bıtıo olarak basladım oyuna hemen aldım 30bın euroya :D
Ben 3. sezonda fark ettim Savitskiy'i anca o zaman alabildim ondan pahalı tabi. :D Yeni bi kariyere başlama düşüncem var, o zaman kesin alırım.

N5

Bunlar bazı hataları hala önleyemediler...

FM14 de Barca ile oynuyorum fikstür aynen şöyle

10/05/2015 Granada (E)
13/05/2015 Granada (D)

aynı rakip ile peş peşe 2 lig maçı oynuyorum :D

Alexis Sanchez underrated olmuş bence, özellikleri olması gerektiği kadar iyi değil. Şu an 2 Ocak 2017 tarihindeyim ve Arsenal'in başına geçtiğimde Oxlade Chamberlain de kendini geliştirmiş, Sanchez'den çok daha iyi bir oyuncu haline gelmiş kanaatimce. Bu nedenle Sanchez'i pek ilk 11 başlatmayınca ayrılmak istedi. 13 milyon sterlin bonservis karşılığında (piyasa değeri de £13MN'di zaten) Hoffenheim'a sattım. Taraftarlar hiç memnun olmamışlar, hatta bazıları akıl sağlığımdan şüphe ediyormuş. :asd:

sarmadi qpr ya. aslinda iyi de kadro kurdum. zahayi aldiydim. ileri hat holliet-tarabaat-zaha idi ama ne bileyim icime sinmedi. biraktim

yeni sifirdan takim alayim dedim bulamadim alacak takim :) schalke almanyada sevdigim takim oldugundan ister istemez mutluydum keske birakmayaydim :)

edit: napoliyi aldim

italya ligi zordur ya.. birde şu bonservis ortaklığı saçmalığı var

italya ligi zordur ya.. birde şu bonservis ortaklığı saçmalığı var
aynen kahverengi oyuncular gorunce direk 20 yas alt takimina gonderesim geliyor :) transfer hatasi yaptik ya. hamsiki 40 mil verdi psg kabul ettim. ona gore transfer stratejisi kurmustum. mandandayi aldim ilk halbuki stoper onceligimdi. hamsik transferi bi yatti para da bitti kaleciye harcadik sadece. ilk yariyi transfersiz gecirecez artik.
cl dede barca-leverkusen-steua grubu geldi

youri tielemans nasıl yapmışlar öyle ya bende 199 çıktı :D

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 32
aynen kahverengi oyuncular gorunce direk 20 yas alt takimina gonderesim geliyor :) transfer hatasi yaptik ya. hamsiki 40 mil verdi psg kabul ettim. ona gore transfer stratejisi kurmustum. mandandayi aldim ilk halbuki stoper onceligimdi. hamsik transferi bi yatti para da bitti kaleciye harcadik sadece. ilk yariyi transfersiz gecirecez artik.
cl dede barca-leverkusen-steua grubu geldi

Çok zor grup. Tehlikeli takımlar var.. Bende başlamayı düşünüyorum biraz aradan sonra, takım bulamadım ya. Önerin var mı? :) Günlerce oynadığım oyunu 2 gün oynayamıyorum ya. FM12'den beri böyle.

Çok zor grup. Tehlikeli takımlar var.. Bende başlamayı düşünüyorum biraz aradan sonra, takım bulamadım ya. Önerin var mı? :) Günlerce oynadığım oyunu 2 gün oynayamıyorum ya. FM12'den beri böyle.
o sikinti bende de var ya.
almanyayi oneririm. bayern haric diger takimlar denk. zevkli oluyor.
benim fm serilerinde her sene muhakkak aldigim takimlar schalke,napoli,west ham. bu 3 unde cok egleniyorum.

rangers olabilir eski gunlerine dondurmek

Southampton'un başına geçtim. En başta 30m bütçe verdiler. Clyne gitmek istedi, sattım. 43m oldu. Transferler yaptım, şu anki transfer bütçem 35.61m, maaş bütçesi ise 9.52m. Yönetim bizden Avrupa Ligi'ne katılmamızı istiyor.

XDoaE5.jpg

Ligde kötü başlasakta sonradan toparladık. Önümüzde Crystal Palace (Ev) ve ManU (Deplasman) maçları var. Palace'den 3 puan, ManU'dan ise sürpriz bir galibiyet en azından beraberlik bekliyoruz.

bg2nLm.jpg

dW217p.jpg

Southampton'un başına geçtim. En başta 30m bütçe verdiler. Clyne gitmek istedi, sattım. 43m oldu. Transferler yaptım, şu anki transfer bütçem 35.61m, maaş bütçesi ise 9.52m. Yönetim bizden Avrupa Ligi'ne katılmamızı istiyor.

XDoaE5.jpg

Ligde kötü başlasakta sonradan toparladık. Önümüzde Crystal Palace (Ev) ve ManU (Deplasman) maçları var. Palace'den 3 puan, ManU'dan ise sürpriz bir galibiyet en azından beraberlik bekliyoruz.

bg2nLm.jpg

dW217p.jpg

alt yapiya onem ver. bomba oyuncular cikiyor sotonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt