Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Southampton'un başına geçtim. En başta 30m bütçe verdiler. Clyne gitmek istedi, sattım. 43m oldu. Transferler yaptım, şu anki transfer bütçem 35.61m, maaş bütçesi ise 9.52m. Yönetim bizden Avrupa Ligi'ne katılmamızı istiyor.

XDoaE5.jpg

Ligde kötü başlasakta sonradan toparladık. Önümüzde Crystal Palace (Ev) ve ManU (Deplasman) maçları var. Palace'den 3 puan, ManU'dan ise sürpriz bir galibiyet en azından beraberlik bekliyoruz.

bg2nLm.jpg

dW217p.jpg

Ben de kariyerime Southampton ile başladım. Gaston Ramirez ve Osvaldo kiralık Hull ve Inter'de. Bir sonraki sezon geri dönecekleri için Liverpool'dan Suso'yu kiraladım ve Osvaldo gelince Pelle'yi yollarım diye düşünerek Gabbiadini'yi aldım 7m sterline. Morgan-Wanyama savaşçılarına alternatif olarak teknik özellikleri daha ön planda olan Gago'yu sanırım 1.8m civarı çok düşük bir ücret karşılığında aldım. Gago ve Prowse ile yeterli rotasyonu da sağlamış oldum. Bunlar dışında da takımın sol bek ve stopere ihtiyacı var. İlk sezon Balanta-Alderweireld ikilisi götürüyor ama sen sezon sonuna kadar kiralama maddesiyle almışsın Balanta'yı. Alder Atletico'ya dönünce de 13m sterline Steven Caulker'i almıştım ikinci sezonun başında. Böylelikle ikinci sezonun başında takımın transfer ihtiyacı kalmazken kenarıda 30-35m hazır bekliyor. Ben de yıldız oyuncu transferi yapma kararı aldım ve £28m karşılığında Lucas Moura'yı renklerimize bağladım. Takımın 2015/16 sezonu son haftasında şampiyonluğu kaçırıp istifa eden eski menajeri olarak şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar. Yeni hocamıza başarılar :D

Ben de kariyerime Southampton ile başladım. Gaston Ramirez ve Osvaldo kiralık Hull ve Inter'de. Bir sonraki sezon geri dönecekleri için Liverpool'dan Suso'yu kiraladım ve Osvaldo gelince Pelle'yi yollarım diye düşünerek Gabbiadini'yi aldım 7m sterline. Morgan-Wanyama savaşçılarına alternatif olarak teknik özellikleri daha ön planda olan Gago'yu sanırım 1.8m civarı çok düşük bir ücret karşılığında aldım. Gago ve Prowse ile yeterli rotasyonu da sağlamış oldum. Bunlar dışında da takımın sol bek ve stopere ihtiyacı var. İlk sezon Balanta-Alderweireld ikilisi götürüyor ama sen sezon sonuna kadar kiralama maddesiyle almışsın Balanta'yı. Alder Atletico'ya dönünce de 13m sterline Steven Caulker'i almıştım ikinci sezonun başında. Böylelikle ikinci sezonun başında takımın transfer ihtiyacı kalmazken kenarıda 30-35m hazır bekliyor. Ben de yıldız oyuncu transferi yapma kararı aldım ve £28m karşılığında Lucas Moura'yı renklerimize bağladım. Takımın 2015/16 sezonu son haftasında şampiyonluğu kaçırıp istifa eden eski menajeri olarak şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar. Yeni hocamıza başarılar :D

Yazın için teşekkürler öncelikle. İlk sezon pek transfer yapmak istemedim, kadro yeterli durumda çünkü. İkinci sezon eğer takımın başında kalırsam geniş çaplı bir revizyon olacak. :)
Bu arada garip gelişmeler oldu. Evimizde C.Palace'a 1-2 yenildik. Toplam 25 şut çektik, rakip 9 şut çekti ama atamayana atarlar oldu adeta.. Deplasmanda ManU'ya karşı farklı bir taktik denedim ve 4-0 yenildik. Evimizde Sunderland'ı ağırlayacağız. 2 tane taktik seçtim, sezon boyunca onları kullanacağım. Ev Sahibi ve Deplasman. Bakalım neler olacak..

Yazın için teşekkürler öncelikle. İlk sezon pek transfer yapmak istemedim, kadro yeterli durumda çünkü. İkinci sezon eğer takımın başında kalırsam geniş çaplı bir revizyon olacak. :)
Bu arada garip gelişmeler oldu. Evimizde C.Palace'a 1-2 yenildik. Toplam 25 şut çektik, rakip 9 şut çekti ama atamayana atarlar oldu adeta.. Deplasmanda ManU'ya karşı farklı bir taktik denedim ve 4-0 yenildik. Evimizde Sunderland'ı ağırlayacağız. 2 tane taktik seçtim, sezon boyunca onları kullanacağım. Ev Sahibi ve Deplasman. Bakalım neler olacak..

Benim de iki taktik-dizilişim vardı. 4-2-3-1 ve 4-1-2-2-1.

Benim de iki taktik-dizilişim vardı. 4-2-3-1 ve 4-1-2-2-1.

Benim 2 taktiğimde 4-2-3-1. Deplasman taktiğinde orta sahalar destek oynuyor, ev sahibi olduğum zaman hücum.

Ekleme: Poyet maçtan önce hakkımda atıp tutuyordu, parayla saadet olmaz - iyi bir taktikçi değil felan diyordu. Cevabını verdik. :) Gardoş'umuz 90'da son topta attı golü. :D
yAlY7y.png

Son düzenleme:
Fm 2014 leşti ama mecbur oynadık bunuda deneyeceğim birara.Fm 14 kendi kariyerlerimden en akılda kalıcı olanlar Middlesbrough kariyeriydi.

4949d1409899968-football-manager-hikayeleriniz-fazlasi-69678

Yemin ederim bu arkadaş ettiğim küfürün haddi hesabı yoktu.

4937d1409899968-football-manager-hikayeleriniz-fazlasi-69678

4946d1409899968-football-manager-hikayeleriniz-fazlasi-69678

8-0 Derby ve 9-1 Leicester mağlubiyetlerinde başroldeydi ! İşin ilginç yanı bu salak kaleciyle play-offlarda lige çıkmıştım.

isler ligde iyi gidiyor simdilik. clden elendik ama:( arsenalden campelli transferin son gunu kiralamistim. pek faydasinni goremedim gerci. kurt zoumayi aldik devre arasi katilacak takima. 1 stoper daha bakiyorum.

isler ligde iyi gidiyor simdilik. clden elendik ama:( arsenalden campelli transferin son gunu kiralamistim. pek faydasinni goremedim gerci. kurt zoumayi aldik devre arasi katilacak takima. 1 stoper daha bakiyorum.

Defansa Antonio Rudiger'i öneririm. Kevin Wimmer, Niklas Sule, Kevin Kraus, Antonio Magli bu isimlerede bakabilirsin.

Galatasarayla basladim 3-5 gün once
İlk sezon transfer yapmadim hiç
Sampiyonlar liginden 4. olarak elendim
Ligde de 1 puan farkla Fenerin onunde sampiyon oldum
Ama beni cildirttilar
Özellikle cakma qral buraq yilmaz
Bir insan CL 3. lük macinda 4 tane üst üste kaleciyle karşi karşiya kacirir mi
Sirf bu yuzden sezon sonu gelsin de hepsini satayim diye bekledim
Nitekim sattim
Semih hariç tabiki. Selcugu da satamadim kimse almadi ya da paşam maaşi begenmedi
2. sezonumda gene sampiyon oldum, sampiyonlar liginden 3.olup elenip Uefa AL ye gittim ve de sampiyon oldum
bu sırada kebabciyi milli takimdan kovup bana teklif yaptilar, Yildirim demiroren ile calismam diyip kendimce reddettim
FT ye antrenor teklifi yapacaktim egosunu parcaliyim diye, sözlesme oneremedim
simdi 3. sezon oncesi transferleri yapiyorum

İlgili SS ler

vOYHt3B.jpg

CWm10qc.jpg

Pskh3r3.jpg

wtIBp9C.jpg

Melano, burak yilmazdan sonra maradona etkisi yapti
Adam yoktan var ediyor
İlk sezon bruma cok iyiydi fakat 2. sezon sakatliklarla bogustu
Cogu mac yasini oynatmak zorunda kaldim
Sonudna gene sakatlanınca bir napoli maci öncesi naniyi kiraladim
O da beckham etkisi yapti asistleriyle costurdu
ama nani cekilir dert degil cok artist

Bu sayfa insanın kanına giriyor... :)

cagatay say

bu yasin öztekin bende 0 gol 0 asistle oynuyor, kupada bile forma sansi verdim ama bi halt yapamadi. sende bu adam nasil bukadar gol atabildi?

@cagatay say

bu yasin öztekin bende 0 gol 0 asistle oynuyor, kupada bile forma sansi verdim ama bi halt yapamadi. sende bu adam nasil bukadar gol atabildi?

Oyuncu performansları ve gelişimleri kariyerden kariyere değişiklik gösterebilir. Bir oyuncu o kadroda bir kez form tuttu mu gerisi geliyor. Ha form tutmazsa da sittin sene istenilen verimi alamıyorsun.

Burağa teklif geldi, pazarlık ettik diye çatır çatır gol atan adamın formu dibe vurdu. Ha bire konuşmak istiyor. Ergenler gibi küstü, gol atamıyor.:)

GT-I9300 Tapatalk

@cagatay say

Solda bruma yoruldukca ya da sakatlandikca ( ki cok sakatlaniyor) yasini koyuyorum
Özellikle 60 dan sonra girdiginde cok gol atiyor
İceri kat eden, fazla sut cekme, genis alanda oyna ve pres yap komutlariyla oynatiyorum
Valla bazen brumadan daha fazla katkisi oluyor :D
Ama hiç biri lucas melano ve ya patrick roberts degil

Arsenal ile Capital One Cup'ta Liverpool'A karşı oynarken 8. dakikada 1-0 öne geçtim ancak 13. dakikada 10 kişi kaldım. 49. dakikaya 1-0 önde girerken kalecim Courtois sakatlandı, yedekte de kalecim yok :D Chambers'ı koydum kaleye, bir tane müthiş kurtarış yaptı ama 87. dakikada da uzaktan bi gol yedi. Ne mutlu ki 50. ve 77. dakikalarda gol bulmuştum, pek sorun olmadı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt