Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
alt yapiya onem ver. bomba oyuncular cikiyor sotonda
Başkanla konuştum. Hallettik.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alt yapiya onem ver. bomba oyuncular cikiyor sotonda

Southampton'un başına geçtim. En başta 30m bütçe verdiler. Clyne gitmek istedi, sattım. 43m oldu. Transferler yaptım, şu anki transfer bütçem 35.61m, maaş bütçesi ise 9.52m. Yönetim bizden Avrupa Ligi'ne katılmamızı istiyor.
![]()
Ligde kötü başlasakta sonradan toparladık. Önümüzde Crystal Palace (Ev) ve ManU (Deplasman) maçları var. Palace'den 3 puan, ManU'dan ise sürpriz bir galibiyet en azından beraberlik bekliyoruz.
![]()
![]()
Ben de kariyerime Southampton ile başladım. Gaston Ramirez ve Osvaldo kiralık Hull ve Inter'de. Bir sonraki sezon geri dönecekleri için Liverpool'dan Suso'yu kiraladım ve Osvaldo gelince Pelle'yi yollarım diye düşünerek Gabbiadini'yi aldım 7m sterline. Morgan-Wanyama savaşçılarına alternatif olarak teknik özellikleri daha ön planda olan Gago'yu sanırım 1.8m civarı çok düşük bir ücret karşılığında aldım. Gago ve Prowse ile yeterli rotasyonu da sağlamış oldum. Bunlar dışında da takımın sol bek ve stopere ihtiyacı var. İlk sezon Balanta-Alderweireld ikilisi götürüyor ama sen sezon sonuna kadar kiralama maddesiyle almışsın Balanta'yı. Alder Atletico'ya dönünce de 13m sterline Steven Caulker'i almıştım ikinci sezonun başında. Böylelikle ikinci sezonun başında takımın transfer ihtiyacı kalmazken kenarıda 30-35m hazır bekliyor. Ben de yıldız oyuncu transferi yapma kararı aldım ve £28m karşılığında Lucas Moura'yı renklerimize bağladım. Takımın 2015/16 sezonu son haftasında şampiyonluğu kaçırıp istifa eden eski menajeri olarak şimdilik verebileceğim bilgiler bu kadar. Yeni hocamıza başarılar![]()
Yazın için teşekkürler öncelikle. İlk sezon pek transfer yapmak istemedim, kadro yeterli durumda çünkü. İkinci sezon eğer takımın başında kalırsam geniş çaplı bir revizyon olacak.
Bu arada garip gelişmeler oldu. Evimizde C.Palace'a 1-2 yenildik. Toplam 25 şut çektik, rakip 9 şut çekti ama atamayana atarlar oldu adeta.. Deplasmanda ManU'ya karşı farklı bir taktik denedim ve 4-0 yenildik. Evimizde Sunderland'ı ağırlayacağız. 2 tane taktik seçtim, sezon boyunca onları kullanacağım. Ev Sahibi ve Deplasman. Bakalım neler olacak..
Benim de iki taktik-dizilişim vardı. 4-2-3-1 ve 4-1-2-2-1.
isler ligde iyi gidiyor simdilik. clden elendik amaarsenalden campelli transferin son gunu kiralamistim. pek faydasinni goremedim gerci. kurt zoumayi aldik devre arasi katilacak takima. 1 stoper daha bakiyorum.
@cagatay say
bu yasin öztekin bende 0 gol 0 asistle oynuyor, kupada bile forma sansi verdim ama bi halt yapamadi. sende bu adam nasil bukadar gol atabildi?
@cagatay say
bu yasin öztekin bende 0 gol 0 asistle oynuyor, kupada bile forma sansi verdim ama bi halt yapamadi. sende bu adam nasil bukadar gol atabildi?