Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacgundur gerek dotaya sarmaktan gerek iş yüzünden oynayamadim
ama transfer sezonunu bitirmek üzereyim
ve chelsea ile süper kupa macim var
Galatasaray career will go on

hdVLtyT.jpg

14' ü silip, bugün 15' i yükledim. Görsel olarak özellikle stat, seyirci, maç içindeki oyuncular ve kamera açılarını çok beğendim.

Herzaman ki gibi önce Galatasaray ile Süper Lig, ardından Arsenal ile bir EPL macerası yapacağım. Bu sefer ayrıca yamayla BAL Ligi' nden de bir takım çalıştırarak üst liglere taşımak istiyorum takımı.

Transfer Nöbetine bugün başlıyorum.:)

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
bi yandan yilbasi bi yandan arada fm takilarak biraz ilerledim
bi önceki macta Gary medel'in kirmizisi sonucu takimi ataga yönlendirip 2-1 yenmiştim inter'i
evimde de kirmizi yemelerine ragmen 2-0 öne geçtiler
Semih ve koray sakat olunca, 16 lik aytaçla sahaya cikmiştim fierroyu durduramadi
Devre arasında girdim içeri bastim kalayi
Dedim ya adam olun ya da sonunuz burak yilmaz gibi olur
Sonra sonuc :

nmDjAPi.jpg

Cl de tamamen sansa bagli kuralar sonucunda finale yükseldim
Nitekim takimda baya oturdugu için cok güclü olmayan rakipler karsisinda zorlanmiyorum
Melano 4 ay sakatlanmişti lakin brezilyali burak yilmaz olan ewandro gene az cok idare etti ki forvete fazla iş kalmadi
Rotariu Roberts Correa üclüsü takimi baya baya taşiyor
Orta sahaya oguzhani almiştim ama hiç memnun degilim
Sene sonunda nuri şahini almmayi düşünüyorum
Bu arada devre arasında oyle bir firsat transferi yaptim ki ben bile şaştim kaldim
FcSFhil.jpg

Bruma bu sezon cok kötüydü ama milan macinda yorgun defansa karşi 71. dakika da oyuna aldim
bana turu getirdi sagolsun
satmayi aklimin ucundan geçiriyordum
böylece 1 sene daha yirtti hayta

İki milan maci arasında fener deplasmanim vardi, kamişi hazir milana yaglamisken arada fenere de iteleyelim dedi cocuklar

fm14 gibidir diye hala almadım, düşünüyorum. 10 yıllık cm-fm kariyerime son veren oyun oldu fm14 :D

Fm 14ten daha güzel
Yani Tr ligi icin en güzel yani mesela
Sacma sapan oyunculara milyonlar dökmüyorsunuz
herkes degerinde
Ama genc oyunculara inanilmza paralar istemeye devam
Bilindik genc oyunculari alamiyorsunuz
Kendi kesfiniz olup güvenip almaniz gerekiyor
Misal ben Correa yi ucuz denilebilecek bi rakama aldim
Adam ucuruyor
Patrick roberts i de kendim kesfettim ( kendi acimdan ) ama biraz pahaliydi 16 milyon kadar, sneijderi sattim sirf oynatayim diye, o da keza ayni şekilde müthiş oynuyor avrupa altin cocugu falan secildi
Yani kisaca 14ten daha zevkli geldi bana

14 ve 13'ten iyi olmuş bu bence. Daha çok sardı beni. İlk önce indirip test et bence, ben öyle yapıyorum. Alacağım muhtemelen.

N5

o zaman deneyim hemen :D yahu 14 de taktkler felaketti ne taktik denediysem 3-4 yiyordum her maç, netten buglu taktikler indirdim madride 5 attım sonra oyunu silip cd rafa kaldırdım :D

madem 15 daha iyi deneyim hemen :D

Gençler ben de PC ye FM kurmak istiyorum. Sonuçta eski göz ağrımız. 90lardan beri oynadım.
Sabah 4 lere kadar takılırdım başına. Hadi şu maçı da oynayayım, hadi şu transferi de yapayım öyle kapatırım falan derken sabah olurdu. :D

Son nesil FM leri kurmadım ve oynamadım. Reel maç oynanıyor mu. Yani joypad ile PES gibi falan oynanıyor mu.

Bu arada bu konu belki yeri değil ama ;

PES13 te bir sorun yaşadım. Bende PES13 Anatolia yaması vardı. Hepsinin yedeğini aldım. PC yi yeniden kurdum ve oyunu da kurdum.
Yedekleri yerlerine attım ama oyunu açıp o eski halini görmek istediğimde hata alıyorum. Versiyon vs tarzı bir hata.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?

İlk sezonda Süper Kupa, STSL, ZTK ve UEFA'yı aldım ama Ünal Aysal 5 kuruş para vermedi sayılır.

Tek transferim devre arası Halil Altıntop oldu. Yeni sezon öncesinde Jem Karacan'ı bedavaya aldım, Emre Can'ı L'pool'dan kiraladım. Serdar Aziz'i 1.4 milyona aldım.

Pandev'in yerine ucuza alabileceğim bir isim arıyorum, çok yönlü bir ofansif oyuncu.

İlk sezonda Süper Kupa, STSL, ZTK ve UEFA'yı aldım ama Ünal Aysal 5 kuruş para vermedi sayılır.

Tek transferim devre arası Halil Altıntop oldu. Yeni sezon öncesinde Jem Karacan'ı bedavaya aldım, Emre Can'ı L'pool'dan kiraladım. Serdar Aziz'i 1.4 milyona aldım.

Pandev'in yerine ucuza alabileceğim bir isim arıyorum, çok yönlü bir ofansif oyuncu.

gf8cRCB.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt