Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler ben de PC ye FM kurmak istiyorum. Sonuçta eski göz ağrımız. 90lardan beri oynadım.
Sabah 4 lere kadar takılırdım başına. Hadi şu maçı da oynayayım, hadi şu transferi de yapayım öyle kapatırım falan derken sabah olurdu. :D

Son nesil FM leri kurmadım ve oynamadım. Reel maç oynanıyor mu. Yani joypad ile PES gibi falan oynanıyor mu.

Bu arada bu konu belki yeri değil ama ;

PES13 te bir sorun yaşadım. Bende PES13 Anatolia yaması vardı. Hepsinin yedeğini aldım. PC yi yeniden kurdum ve oyunu da kurdum.
Yedekleri yerlerine attım ama oyunu açıp o eski halini görmek istediğimde hata alıyorum. Versiyon vs tarzı bir hata.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Reel maç yok gamepadle vs. :)

3d gösteriyor maçları fakat tavsiye etmem eski FM oyuncusuysan bir süre sonra 2d'ye geri dönüyorsun. Eski stil daha iyi bana göre 3d maç motoru çok yapmacık geliyor.

Reel maç yok gamepadle vs. :)

3d gösteriyor maçları fakat tavsiye etmem eski FM oyuncusuysan bir süre sonra 2d'ye geri dönüyorsun. Eski stil daha iyi bana göre 3d maç motoru çok yapmacık geliyor.

Hem daha uzun sürer sanırım öyle . Aslında oyunun mantığına da ters.
O zaman kurayım da biraz takılayım. Eyvallah bilgi için sağolasın :hat:

gf8cRCB.jpg

Hayda.. Atletico Madrid almis bile adami daha ilk sezonu yeni bitirmistik. 58 milyon euro istiyorlar. Yatti bu is :(

Mac sirasinda hop oturup hop kalktik
Messi Neymar Suarez üclüsü oyunu benim sahama hapsetti
Genc ve deneyimsiz kadrom ilk defa gruplardan elenmedigi senede finale kadar yükseldi
Finalde Resmen Allah yanımızdaydi direkten dönen toplar onurun efsanevi kurtarişlari
Ama Galatasaray olarakta bitiricilik dersi vermek derler ya, hah aynen öyle bir ders verdik

3OGZaRS.jpg

Sezonu da 27 galibiyet 7 beraberlikle namaglup bitirdim
Sezon genelinde takimin performansi da söyle

UYxlLGX.jpg

Mac sirasinda hop oturup hop kalktik
Messi Neymar Suarez üclüsü oyunu benim sahama hapsetti
Genc ve deneyimsiz kadrom ilk defa gruplardan elenmedigi senede finale kadar yükseldi
Finalde Resmen Allah yanımızdaydi direkten dönen toplar onurun efsanevi kurtarişlari
Ama Galatasaray olarakta bitiricilik dersi vermek derler ya, hah aynen öyle bir ders verdik

3OGZaRS.jpg

Melano Reis..

Wesley Sneijder 2022 yazı itibariyle kariyerini noktaladı, kulübe olan sadâkatinden ötürü de sürekli oynatarak karşılık verdim. Böylece kariyer toplamında 500 maçı devirdi. Görevi artık u19 menajer yardımcılığı.

4mq49pY.jpg

Melano ya da Ewandro yu da alabilirsin ama istedigin gibi cok yönlü degiller
Paran yeterse Patrick Roberts'i da %100 öneriririm
Sneijderi keser o derece

Ünal Baskan 14.5 milyon euro üst limit belirlemis, bu paranin neredeyse tamamini gömüp 12.5M'ya Gabriel Barbosa'yi aldim. FM 14'te Inter'le zenginlik icerisinde tüm kupalara ambargo koyarken de almistim kendisini.

Bu arada kimsenin almaya niyeti olmadigi genclerin hepsini serbest biraktim, PTT 1.Lig ve alt lig kulüpleri hemen baslarina dikilmis oyuncularin. Serbest kalan Sabri'yi de tüm PTT 1.Lig istiyor :D

Ünal Baskan 14.5 milyon euro üst limit belirlemis, bu paranin neredeyse tamamini gömüp 12.5M'ya Gabriel Barbosa'yi aldim. FM 14'te Inter'le zenginlik icerisinde tüm kupalara ambargo koyarken de almistim kendisini.

Bu arada kimsenin almaya niyeti olmadigi genclerin hepsini serbest biraktim, PTT 1.Lig ve alt lig kulüpleri hemen baslarina dikilmis oyuncularin. Serbest kalan Sabri'yi de tüm PTT 1.Lig istiyor :D
Ben de ünal basgan birakti sükrü diye adam var
Uefayi aldigimda 20 milyon vermişti
Cl yi aldim 45 verdi
Melano Reisi milan istedi salak herif cl kazanan takimdan milana gitmek istedi diye sinirlendim acimadim 30a sattim milana
50 milyona manchesterdan james wilson i aldim
11 milyona nuriyi aldim
15 e aldigim oguzhani 20ye bordeaux a sattim
Defans yok Türk benim defansim sirf Türklerden kurulu
Regen bekliyorum Türk defans ciksin diye :D
Bi tane cikti ona da Alman klubu 80 milyon istiyor

Ben de ünal basgan birakti sükrü diye adam var
Uefayi aldigimda 20 milyon vermişti
Cl yi aldim 45 verdi
Melano Reisi milan istedi salak herif cl kazanan takimdan milana gitmek istedi diye sinirlendim acimadim 30a sattim milana
50 milyona manchesterdan james wilson i aldim
11 milyona nuriyi aldim
15 e aldigim oguzhani 20ye bordeaux a sattim
Defans yok Türk benim defansim sirf Türklerden kurulu
Regen bekliyorum Türk defans ciksin diye :D
Bi tane cikti ona da Alman klubu 80 milyon istiyor

Hazir yerli oyuncu bulmak gercekten cok zor, Veysel Sari'dan daha iyi bir tek Gökhan Gönül var onu da ne yapsan alamiyorsun. Hakan Balta 2 yildizli ama 2.5 yildizli yerli sol bek bile yok. Türk futbolunun halini özetliyor.

Arjantinin pis sokaklarından kapip geldigim Lucas melano beni birakip milana gitmek isteyince cok sinirlenmiştim
simdi de romanyanın cingene mahallesinden koparip getirdigim Rotariu teklifi reddettigim icin üzüldü
Onun yerine Götze yi almiştim kendisini rotasyon oyuncusu olarak planliyordum lakin popisi azalinca sanırım gitmek istiyor onu da postalayacagim
İngilterenin burjuva sokaklarından gelen Patrick Roberts'e real madridden teklif geldi, adam Gs de mutlu oldugunu sözlesme yenilemek istedigini söyledi
Ben de hiç yapmadigim bişey yaparak yillik 4m $ verdim. Aslanım benim sonucta 20 yaşinda zipkin delikanli olmasına ragmen bana tamamen sagdik
Şimdi ayni şeyi James Wilsondan bekliyorum

Hazir yerli oyuncu bulmak gercekten cok zor, Veysel Sari'dan daha iyi bir tek Gökhan Gönül var onu da ne yapsan alamiyorsun. Hakan Balta 2 yildizli ama 2.5 yildizli yerli sol bek bile yok. Türk futbolunun halini özetliyor.

Koray altinayi oynatiyorum 3 yildiz oldu potansiyeli 3.5 yildiz
5 yabanci ile cidden cok zor
hücümda oynayacak türkler var ama cok pahalilar o yüzden hücum dortlum full yabanci
e bi de lucas romero etti 5
Eski cm lerdeki gibi 5 senede Türk olma olsaydi iyiydi ama milli takimlarda oynadiklari icin 10 sene de anca
Milli takimda oynamayan adam 5 senede Türk oluyor ama oynamayan adam olsa ne
+
Ben bi adami en fazla 2 sene oynatiyorum
Fm benim icin Transfer sezonlarının zevkinden ibaret
Cok satar cok alirim
Daha cok zevkli geliyor

Abi bu nasıl oyun böyle yahu. 8-10 gollü maçlar, nağmalup sezonlar.

Sadece Türkiye ligi böyle deyiverin lütfen. Zaten 13-14 senedir oynadığım oyunda bizim ligi oynamam.

Abi bu nasıl oyun böyle yahu. 8-10 gollü maçlar, nağmalup sezonlar.

Sadece Türkiye ligi böyle deyiverin lütfen. Zaten 13-14 senedir oynadığım oyunda bizim ligi oynamam.
Hile yamaları var. Taktik, diziliş, sınırsız yabancı ne ararsan var. Belki yamayla bu şekilde olabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Yeni sezona başladim
Türkiye super kupasi ve Avrupa süper Kupasi maclarini yaptim
tR0RwGu.jpg
VGsK6rn.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt