Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yapmıssın genç oyuncularla oynaması ayrı güzel oluyor. ama şöyle illet ettirici bişey var çok güzel kontrata kapatıyorsun bunları iki kez maçın adamı seçilince hemen yeni kontrat istiyorlar reddedince huzursuzluk çıkartıyorlar takımın huzurunuda bozuyorlar sonra diğerleride gelip istiyorlar haydaaa takım huzuru iptal kaos mod on.

ha genede yeni kontrat vermiyorum açlık sınırında oynatıyorum adamları. tabii bu mali kontrolü oldukça huzurlu seviyelere getiriyor.

onu da çözdüm. kontrat yaparken uzun vadeli yapıyorum. atıyorum 500 bin istiyorsa al 600 bin olsun 1 yıl fazla olsun diyorum. sonra kontrat talebinde temsilci bulunursa ilk 11 oyuncusu ve sürekli oynatıyorsan kovuyor temsilciyi. kovduktan sonra transfer teklifi ile kendisi isterse reddediyorum, sonra konuşmak istiyor oyuncu. Konuşup daha uzun süre kontratın var diyorum, sözleşme yenilemeye gerek yok. Tamam kusura bakma deyip gidiyor. Mutsuzluğun önüne böyle geçtim şimdiye kadar :)

onu da çözdüm. kontrat yaparken uzun vadeli yapıyorum. atıyorum 500 bin istiyorsa al 600 bin olsun 1 yıl fazla olsun diyorum. sonra kontrat talebinde temsilci bulunursa ilk 11 oyuncusu ve sürekli oynatıyorsan kovuyor temsilciyi. kovduktan sonra transfer teklifi ile kendisi isterse reddediyorum, sonra konuşmak istiyor oyuncu. Konuşup daha uzun süre kontratın var diyorum, sözleşme yenilemeye gerek yok. Tamam kusura bakma deyip gidiyor. Mutsuzluğun önüne böyle geçtim şimdiye kadar :)

o temsilci kovdurma olayını herzaman yediremiyordum yemeyincede en fazla kendini kanıtlaman lazım dediklerimi öteleyebiliyordum. bu ince detay baya işime yarar :hat:

Geleceğin Brezilya Milli Takımını kurduk :DD
3YX8bj.jpg
Brazil National Anthem English lyrics - YouTub

Oyuna ilk başladığımda herkes gibi enkaz devraldık ve kurtulmak için çok çabaladık. Çöplerin bir kısmını gönderebildik.

2015-2016 Transferleri

2016-2017 sezonuyla transferde kar yapma ve sürekliliği başlattık.
2016-2017 Transferleri

2017-2018 sezonunda parlayan oyuncuları karlı bir şekilde sattık ve yeniden oyuncu portföyü yarattık.
2017-2018 Transferleri

birsonraki sezonda ise 45 milyon € harcadık ve parlayan diğer oyuncuları 151 milyon €'ya okuttuk. tabi bunları yaparken sportif başarıyı es geçmedik :) 1 sezon dışında hep şampiyon olduk. Ayrıca altyapı ve antreman tesisleri oyuncuların gelişimi için en üst seviyeye çıkarıldı.
2018-2019 Transferleri
Ve malum sezon. Israrla 3 kilit oyuncuma akılalmaz teklifler geliyor ve hepsini bertaraf ediyorum. Ama artık dayanamıyor ve Rodrigo Bentancur'u 82 milyon € + 50 maç sonra 6,5 milyon € + bir sonraki satıştan elde edilen rakamın %20 si karşılığında verdim. Bu sezon 210 milyon € trasnfer geliri ile rekoru kırdık. Ama eksiklerimizi tamamlamak için de minimum serbest kalması bedeli ile ciddi harcamalar yaptık. Tabi bunu yapma sebebimiz transfer bütçem en son 283 milyon € idi. Son sezonki tablo da bu. Şimdi yerlilere yöneldim. Elimdekileri satmadan devam etmeye çalışıp CL kupasına doğru gitmek lazım. Avrupada henüz başarıya ulaşamadık.
2019-2020 Transferleri

geçen yıl 10 puanla 3. olduk bu yılda bu senaryo oluştu :red:bjk ye döndük:red:

O7W7WA.png

Sen yine 9 puan alıyormuşsun :) 1-2 defa gruplardan çıkabildim ve elendim.

daha guruplardan çıkma fırsatım olmadı en fazla uefa ya gıdebıldım orada da en buyuk basarı chelseyı elemek oldu leverkusene elendım. bu sene gene uefa ılk tur gene leverkusen

daha guruplardan çıkma fırsatım olmadı en fazla uefa ya gıdebıldım orada da en buyuk basarı chelseyı elemek oldu leverkusene elendım. bu sene gene uefa ılk tur gene leverkusen

Elimdeki oyuncuları tutmakta zorlanıyorum. Paraya da ihtiyacım yok ama hoşuma gitti Porto gibi olmak. Bir iki yıl satmamaya çalışacağım. Avrupada başarı şart

Elimdeki oyuncuları tutmakta zorlanıyorum. Paraya da ihtiyacım yok ama hoşuma gitti Porto gibi olmak. Bir iki yıl satmamaya çalışacağım. Avrupada başarı şart

dün senin anlattığını as oyuncular yemedi. menajerini kov olayını hani 5 tanesinden biri anca. bende sözleşme önermiyorum genede 3 maç kazanınca düzeliyolar nasılsa.
linnes azıttı bende performansı üst düzey senede 18 19 asist yapıyor milan salça oldu onun tribi baya uzun sürdü bitek.

birde ocak ayında gruptaki kupa maçlarından sonra oyuncu sayısını baya azaltıyorum. kiralık olarak yolluyorum az kullandıklarımı. takım içi huzur ve oyuncu gelişmeleri için ufakta olsa işe yarıyor.

dün senin anlattığını as oyuncular yemedi. menajerini kov olayını hani 5 tanesinden biri anca. bende sözleşme önermiyorum genede 3 maç kazanınca düzeliyolar nasılsa.
linnes azıttı bende performansı üst düzey senede 18 19 asist yapıyor milan salça oldu onun tribi baya uzun sürdü bitek.

Bende yemeyen kalmadı :) Ama genelde yetiştirdiğim oyuncular olduğundan direk kovuyorlar. Aldığım oyuncular hep 18-19 yaşında oluyor. Hatta fazla transfer yaptığım sezonlardaki oyuncular 15-17 yaş arası anlaştığım ama 18inden sonra gelenler. 23-24 yaşında aldığın oyuncuyu ikna etmen zor olur. Küçük yaşta gelen daha çok sadakatli oluyor :) sorunsuz oluyorlar. Harcadığım maaş 24 milyon euro mesela :)

İyiki Galatasaraylıyım

birde ocak ayında gruptaki kupa maçlarından sonra oyuncu sayısını baya azaltıyorum. kiralık olarak yolluyorum az kullandıklarımı. takım içi huzur ve oyuncu gelişmeleri için ufakta olsa işe yarıyor.

Onu denemedim. Çok iyileri kadroda tutuyorum ben. Çünkü antreman ve altyapı tesislerim son seviyede şu an. Antremanını burda yapsınlar en azından. Arada oynatıyorum da. İlk 11 de oynayan en yaşlı oyuncum 22 :) Tecrübesizlikten avrupada iş yapamıyoruz.

Bende yemeyen kalmadı :) Ama genelde yetiştirdiğim oyuncular olduğundan direk kovuyorlar. Aldığım oyuncular hep 18-19 yaşında oluyor. Hatta fazla transfer yaptığım sezonlardaki oyuncular 15-17 yaş arası anlaştığım ama 18inden sonra gelenler. 23-24 yaşında aldığın oyuncuyu ikna etmen zor olur. Küçük yaşta gelen daha çok sadakatli oluyor :) sorunsuz oluyorlar. Harcadığım maaş 24 milyon euro mesela :)

İyiki Galatasaraylıyım

17 yaşındaki lincolnu aldım en son ben okadar genç. zaten aldıklarım hep 17 22 arası oluyor. 18ine gelen ilk transfer döneminde kulübe katılıyor.
kiralık yolladıklarımın kulüplerini antrenman tesislerinin falan özelliğine bakarak yolluyorum saponjice çok kiralama teklifi geldi mesela aralarından bitek az nin teklifini kabul ettim yolladım çünkü hem as oyuncu olarak kadroda yer alacağını vaadettiler hemde antrenman tesisleri iyiydi baya. hem gelişsin hem oynasın işte.

2019 yılındayım. Almanızı tavsiye ettiğim oyuncular:

Rui Pedro - ST - FC Porto
Maximiliano Romero - ST - Vélez
Matheus Pereira - AMR/AMC - Corinthians
Emanuel Mammana - DC - River Plate
Che Nunnely - AMR - Ajax (Boyu uzuyor bunun, bende 175 cm oldu)
Renato Sanches - MC - SL Benfica (Bu çocuğu normal şartlarda almak için kesenin ağzını baya açmanız lazım ama gelişim sürecinde fazla forma şansı bulamayıp takımdan ayrılmak isteyebilir, işte o zaman çökersiniz)

Edit: Kariyere kasım ayı gibi başladım. Yani Linnes'i bizde yokken ve adı bizle geçmiyorken almıştım 1 milyon euroya. Şimdi 19/20 yaz transfer sezonunda Tottenham'a verdim: €23MN

Son düzenleme:

Linnes bende de uçak oldu yardımcı kaptan her teklif gelişte sözleşme istiyor.Hayır anlamadığım sevdiği kulüplerde GS'de var. 5 sene oldu alalı.
Anıl Bunarcı

O son dediğin olay bende Julian Brandt'da oldu :)

Linnes harbiden iyi katkı veriyor. Uçak oluyor uçak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt