Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Götze'yi de beleşe kapatıyoruz hayırlı olsun. Aylık 1.86m TL'ye okey dedi.

Gozlemcilik_Bilinen_butun_oyuncular.png

Timo Horn
Linnes Denayer K.Ajer Alaba
Kramer Sneijder
J.Brandt F.Aslan Aybala Sinan Kurt
J.Calleri

Aybala'mı Rizespor altyapısından aldım.Şino abisi eğitiyor. Götze gelince yedek kalıcak :)

Yk2nG6.jpg

Tam şerefsiz ya :D Tokatladım hala yamukluk peşinde.

LA7kjo.jpg

Transferi de bu şekilde kapattım.

2-3 gün başlayalı. Denemek için Barça'yı alarak başladım. Alabilecek bütçesi olan mutlaka Carlos Vela'yı alsın. Hücumun her yerinde oynuyor ve istatistik olarak MSN üçlüsünü aratmıyor.

Bunun dışında Dani Alves inanılmaz oynuyor. 37 Maçta; 1 Gol-22 asist ve 21 sarı kartı var. Messi'yi merak eden varsa; 33 maç; 30 gol-11 asisti var.

ŞL'de malesef çeyrek finalde elendim. Avrupa,İspanya ve Dünya Süper Kupalarının hepsini kazandım. Ligde Madrid'in 5 puan gerisinde 4 haftaya girdim.

Bu sakatlıklar büktü belimi. Wilshere iyileşir, Benteke sakatlanır. Benteke iyileşir, Besic sakatlanır. Besic iyileşir, Kranevitter sakatlanır.

Bir düzeltmediler gitti şu saçmalığı. Herif 6 ay yok.

Pk4R36.jpg

Dünyadaki itibarımızı arttırmak için Şampiyonlar Ligi'nde başarı şart olmuştu artık. 171 milyon € harcadık bonservislere ve takımı kaliteli oyunlarla takviye ettik. Tabi sattıklarımızdan da 119 milyon € aldık. Kulüp bütçesi iyi olduğundan maaş bütçesinde oyunculara hakettiği rakamlara çıkararak uzun vadeli sözleşmeler yaptık.

Bu kadar para harcadık ve gruplardan çıktık ama rakibimiz ManU. Endişeliyim ama takımıma güveniyorum. Gruplardaki performansımız şaşırtıcı.

ve bu da sonuçlar. şimdilik iyi gidiyoruz ama sakatlıklar çok zorluyor bazen.

hedef CL liginde başarı. bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon kadroya bir iki iyi transfer yaparak ulaşabiliriz sanırım.

ManU ya ilk maçta deplasmanda 3-2 yenilerek avantajlı skorla ayrılmıştık. Arenada 2-1 kazanarak eledik ve CL'de yolumuza devam ediyoruz :)

a4.jpg

ve çeyrek final eşleşmeleri. en korktuğum iki takım birbiriyle eşleşti FCB - RM
a5.jpg

ve ÇEyrek finalin ilk maçında TT Arena'da 1-1 biten karşılaşmanın rövanşında maç 2. maçta 6. dakikada golle başladık. 7. dakikada hemen karşılık veren Atletico 90+1 de penaltı kazandı. Tabi Türklerin olduğu heryerde umut vardır dedik ve 15 yaşından beri as takımda oynattığım kalecim Gönenç penaltıyı kurtararak elenmemizi engelledi. Uzatmalarda her iki takım da yoruldu ancak 108. dakikada Duarte yarım vole ile golü attı ve maçı 2-1 kazanarak yarı finale çıktık. Bakalım rakibimiz kim olacak.

a6.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
şampiyonlar ligini kazandıktan sonra oyunculara teklifler arttı. tekrar gençlere yönelmek için yetiştirdiğim ve 10 milyonun üzerinde yıllık maaş isteyen oyuncularımı yavaş yavaş satma vakti geldi. ve transfer rekorunu kırdık. ötesi olmaz sanırım. ve %20 sonraki satışından pay alacağız.

a8.jpg

Arena'daki 1-0 kazandığımız ilk maçtan sonra Juve deplasmanında işler kötü gitti. 90 ve 90+3'de yediğimiz gollerle CL'ye çeyrek finalde veda ettik.

bj6nnoyw.jpg

Ligde de işler kötü gidiyor. Tam anlamıyla takımın pili bitti diyebilirim. Lig yarışında geriledik.. :(

bWhsZUOa.jpg

Arena'daki 1-0 kazandığımız ilk maçtan sonra Juve deplasmanında işler kötü gitti. 90 ve 90+3'de yediğimiz gollerle CL'ye çeyrek finalde veda ettik.

bj6nnoyw.jpg

Ligde de işler kötü gidiyor. Tam anlamıyla takımın pili bitti diyebilirim. Lig yarışında geriledik.. :(

bWhsZUOa.jpg

puanlar çok yakınmış. bayağı rekabet var. ilk 2 sezonda ben de çok zorlandım ama sonraki sezonlarda ligi rahat alıyordum. CL'yi kazanınca sıkıldım oyundan, kapattım :)

Ligi 3. sırada bitirdim. ZTK'da yarı finalde bjk'ye elendim. CL'de çeyrek finalde Juve'ye son dakika golleriyle elendim. CL'deki başarım olmasa muhtemelen takımdan şutlanacaktım. Ama Dursun ile oturup konuştuk, devam dedi. Tesislerimizi de yeniletme konusunda söz aldım. Bakalım nasıl devamını getireceğim :)

aFAoTDZY.jpg

6pKivvWL.jpg

wgdKzYM0.jpg

HVc5Zfco.jpg

5KH2x3H1.jpg

Sdx7WvFi.jpg

ro884UuY.jpg

2018 deyim daha şimdi gördüm avrupa milletler ligi diye değişik bişey çıktı milli takımlar düzeyinde.
türkiyenin grubu
türkiye
polonya
beyaz rusya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt