- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Bu sezona bomba gibi başladık. Nazar değmesin
(Sakatlıklar da olmasa
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masallah butun oyunlari oynuyorsun Gokhan Bey.Bu sezona bomba gibi başladık. Nazar değmesin(Sakatlıklar da olmasa
)
![]()
![]()
![]()
Ben de almıştım, 2 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 5'i geçemedi.Hayırlı olsun camiamıza..
![]()
İyi bir fiyata okutup Calleri almak daha mantıklı.Podolski'nin bitiriciliği harika cidden. Tek forvet olarak iyi işler yapıyor.
İyi bir fiyata okutup Calleri almak daha mantıklı.
Aynen, Arda çok kötüydü bende de. Belki düzelir diye ilk sezon sonunda satmadım iyi bir fiyata ama pişman oldum. İmkanın varsa sat.5. yıldızı takayım, öyle değiştireceğim logoyu
Ilk sezonda Atletico'ya kaptırdım onu. Şuanki serbest kalma miktarı 42m€. Onu da peşin istiyorlar. Taksit falan da kesmiyor adamları. O yüzden o kadar para bağlamam ona. Milik'i falan almayı düşmüyorum şuan için. Burak'ı satıcam muhtemelen.
Devre arası 20m€'ya Arda'yı aldım ama performansı iyi değil. Sadece isim olarak var. Yıllık olarak da 7m€ alıyor. Bu paralara bir hiç gibi oynuyor diyebilirim. Elden çıkarabilirim muhtemelen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen, Arda çok kötüydü bende de. Belki düzelir diye ilk sezon sonunda satmadım iyi bir fiyata ama pişman oldum. İmkanın varsa sat.
tapatalk
Devre arası aldım zaten. Şimdi satmak istersem oyuncular+yönetimden tepki çeker miyim diye de düşünüyorum açıkcası. Ayrıca alıcı falan yok şimdilik. Sırf Arda diye bir imtiyaz yapayım, vereyim 66 numarayı dedim ama şuana kadar 3 gol 1-2 asist yaptı. Sürekli de sakatlanıyor. Satıcam herhalde.
Bu arada Yasin ilk sezon çok işime yaramıştı. Bu sezon pek kullanmadım. Sürekli kadro işi bıraktım falan ama sakatlıklar vb. sebeplerden son 2-3 maç oynatmak durumunda kaldım. Aslanlar gibi oynadı. Çok önemli goller attı. Sezon sonu sayarım he düşünüyordum ama bu katkısından dolayı yeni sözleşme önericem galiba.
Bir yandan da boş sağlam kulüp bulursam gitsem mi diye de düşünüyorum. Gözüme Atletico, Dortmund ve Milan'ı kestirdim ya bakalım
Devre arası aldım zaten. Şimdi satmak istersem oyuncular+yönetimden tepki çeker miyim diye de düşünüyorum açıkcası. Ayrıca alıcı falan yok şimdilik. Sırf Arda diye bir imtiyaz yapayım, vereyim 66 numarayı dedim ama şuana kadar 3 gol 1-2 asist yaptı. Sürekli de sakatlanıyor. Satıcam herhalde.
Bu arada Yasin ilk sezon çok işime yaramıştı. Bu sezon pek kullanmadım. Sürekli kadro işi bıraktım falan ama sakatlıklar vb. sebeplerden son 2-3 maç oynatmak durumunda kaldım. Aslanlar gibi oynadı. Çok önemli goller attı. Sezon sonu sayarım he düşünüyordum ama bu katkısından dolayı yeni sözleşme önericem galiba.
Bir yandan da boş sağlam kulüp bulursam gitsem mi diye de düşünüyorum. Gözüme Atletico, Dortmund ve Milan'ı kestirdim ya bakalım