Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham kariyerimde ilk sezon ligde ikinci oldum, Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final'de elendim. İkinci sezon şampiyon oldum ve ŞL'de yine Çeyrek Final'de elendim. 3. sezona başlamak gelmedi içimden, sıkıldım sanırım. Galatasaray ile başladım. Revizyon yapacağım gibi gözüküyor.

ben fm falan bilmem
ben KAYAHAN bilirim

page_kayahanin-hastane-odasinda-sezen-aksu-ve-niluferli-son-fotografi-ortaya-cikti_987091035.jpg

elveda ustad

2020 yılındayım, ilk defa bu kadar farklı bir galibiyet aldım, o da bunlara denk geldi.

ZkPoO3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şmdi ben bu oyunu oynamak istiyorum ama yenisinin de çıkması yakın olduğundan satın almak istemiyorum. Ne yapabilirim?

Ben herhalde anlamıyorum bu işlerden. Geçen sene orjinal aldım 14ü orjinal aldım. Bu sene almayım diyorum. Yani adını vermek istemediim yerlere düşmedi mi crack ile beraber.

İlk defa oyundan bu kadar uzak kaldım sanırım, 2 aydır oynamıyorum. Umarım FM 17'yi daha iyi yaparlar, 16'yı hiç beğenmemiştim.

İlk defa oyundan bu kadar uzak kaldım sanırım, 2 aydır oynamıyorum. Umarım FM 17'yi daha iyi yaparlar, 16'yı hiç beğenmemiştim.

Bırak oynama zaten. Müthiş bir zaman kaybı.

FM 2016'da her seride olduğu gibi ilk olarak Galatasaray kariyeri açtım. İlk sezon ligde 2. oldum ama CL'de iyi yerlere geldim. 2 sezon da şampiyon oldum ve kariyeri kapattım. Fazla oynayınca sıkıyor.

Bırak oynama zaten. Müthiş bir zaman kaybı.

FM 2016'da her seride olduğu gibi ilk olarak Galatasaray kariyeri açtım. İlk sezon ligde 2. oldum ama CL'de iyi yerlere geldim. 2 sezon da şampiyon oldum ve kariyeri kapattım. Fazla oynayınca sıkıyor.

adamlar 20 sene kariyer yapıyor abi ona ne diyeceksin? :D

Geçen seneki oyunda 2035'e gelmiştim; ama bu sezonki oyun pek sarmadı. Abimin de FM2008 oyununda 2050'leri görmüşlüğü vardı.

tapatalk

bu oyun harbi beni de sarmadı. Başarılı olunca da sıkıyor, başarısız olunca da sıkıyor. Bi oynayasım geliyor açıyorum kariyer hemen kapıyorum ya. :D Bide takım bulma sıkıntısı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt