Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Avrupa macerası çok kısa sürdü :( tecrübesizlik takımı yaktı , acısını seneye çıkartırım :D

Almeria 4-0 Valencia

Almeria 7-0 Sevilla

Barcelona maçındaki taktikle çıktım. 10 futbolcumun 7sine adam markajı, ilerdeki 3lüyü serbest. Rakip her geldiğinde karşı atağa çıktık.

Sevilla maçında atılan gollerin 4ü uzaktan. Bernardello 3 gol attı. 3üde uzaktan harika gollerdi :) Sevilla'yı liderlikten ettik tabi :D

Not ; Oyunun bu serisi taktik taktik diye bağırıyor. Taktikten anlayan adam bizim Mardinspor'u bile 3 sezonda Şampiyonlar ligi şampiyonu eder. ilk devre taktiklerle uğraşsaymışım şimdiye şampiyondum :)

Liverpool'a karşı taktik maktik işlemiyor bee , Torres tek başına 2 maçıda aldı götürdü :D

Liverpool'a karşı taktik maktik işlemiyor bee , Torres tek başına 2 maçıda aldı götürdü :D

Hacı 2 adamına Torres'i ver, diğer adamlarına da birer oyuncu ver. 10 numara ve forvetini serbest bırak, hiç geriye gelmesinler, uzun paslarla çık. Emin ol elersin. Takımın en iyi oyuncusuna 2 adam markajlatmakta ve uzun paslarla çıkmakta bitiyor iş. Hele bir de süraatli oyuncularsa fark gelebilir. Her maça böyle çıkacam. Yıllarca Mourinho'yu böyle izledik, bu sene Mourinho hücum oynatıyor biz değişelim :)

Sezonu 4. Tamamladım. Beklediğimin, hedefimin çok ok üstünde. Piatti ayrılmak istiyor. Takımın en iyi oyuncusu. Onu satıp yerine en az onun kadar iyi bir transfer yapmam lazım. Diğer oyuncular da her an ayrılmayı isteyebilir.

Hugo Almeida ve Zaccardo ile anlaştım önümüzdeki sezon için. Almeida tam benim istediğim forvet, İspanya liginde uçar, uçurur.

Cristiano Ronaldo transfer listesinde :D Ah ah :D

Almeria 4-0 Valencia

Almeria 7-0 Sevilla

Barcelona maçındaki taktikle çıktım. 10 futbolcumun 7sine adam markajı, ilerdeki 3lüyü serbest. Rakip her geldiğinde karşı atağa çıktık.

Sevilla maçında atılan gollerin 4ü uzaktan. Bernardello 3 gol attı. 3üde uzaktan harika gollerdi :) Sevilla'yı liderlikten ettik tabi :D

Not ; Oyunun bu serisi taktik taktik diye bağırıyor. Taktikten anlayan adam bizim Mardinspor'u bile 3 sezonda Şampiyonlar ligi şampiyonu eder. ilk devre taktiklerle uğraşsaymışım şimdiye şampiyondum :)

Korktuğun kadar olmamış:D

Korktuğun kadar olmamış:D

İLk yarı bütün büyük maçları kaybedince yine aynı şey olacak sandım :) Taktikle çevirdim bütün maçları :)

Villarreal küme düştü. Santi Cazorla'yı transfer ediyorum büyük ihtimalle. Oyuncu satıp kaynak yaratmam lazım :)

Hacı 2 adamına Torres'i ver, diğer adamlarına da birer oyuncu ver. 10 numara ve forvetini serbest bırak, hiç geriye gelmesinler, uzun paslarla çık. Emin ol elersin. Takımın en iyi oyuncusuna 2 adam markajlatmakta ve uzun paslarla çıkmakta bitiyor iş. Hele bir de süraatli oyuncularsa fark gelebilir. Her maça böyle çıkacam. Yıllarca Mourinho'yu böyle izledik, bu sene Mourinho hücum oynatıyor biz değişelim :)

Aynı taktikle aynı maçı 2 kere oyna 2. sinde yenilirsin.Defansif taktiklerde sonuçlar çok farklı oluyor :)

İLk yarı bütün büyük maçları kaybedince yine aynı şey olacak sandım :) Taktikle çevirdim bütün maçları :)

Villarreal küme düştü. Santi Cazorla'yı transfer ediyorum büyük ihtimalle. Oyuncu satıp kaynak yaratmam lazım :)

Villarreal'den iyi ekmek çıkar, saldır bence oraya:)

Rossiyi kaçırma :D

Aynı taktikle aynı maçı 2 kere oyna 2. sinde yenilirsin.Defansif taktiklerde sonuçlar çok farklı oluyor :)

Real maçında tutmadı :) 3-0 yenildim :D Ama taktiklerde her maç değişikliğe gidiyorum, diğer serilerde yapmıyordum, 4-5 sezon taktik bölümüne uğramazdım hatta. Bu seride yapmak şart.

Villarreal'den iyi ekmek çıkar, saldır bence oraya:)

Her gün bakıyorum takımın 11'ine kimi alsam diye :D

Rossiyi kaçırma :D

Piatti'yi 14'e sattım, Grosicki'yi de 7 milyona satıyorum

Gonzalo Rodriguez ve Cazorla'yı aldım, Rossi için biraz bekliyim diyorum, forvete Almeida'yı aldım, Zaccardo ve Corluka'yı transfer ettim :)

Lige kayıt yaptırmadığımız yabancı reserve takımda maça çıkabiliyormu?

Beyler transfer nasıl yapılıyor ve türkiyede 6 yabancı sınırı burada var mı?

Beyler transfer nasıl yapılıyor ve türkiyede 6 yabancı sınırı burada var mı?

Transfer Center'a gir player search kısmından yapılıyor , filterdan istediğin gibi filtreleme , arama yap.

Türkiye'de 6+2+2 kuralı var. 3. sezonda yabancı sayısı 8e düşüyor (6+2).

İkinci sezon işler hiç de iyi gitmiyor ne yazıkki.

14 maçta 6 galibiyet 8 mağlubiyet. Buna karşın şampiyonlar liginde 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. Piatti'nin yerini Cazorla ile doldurma fikri yanlıştı sanırsam. Felipe Melo'da istediğim gibi oynamıyor. Rossi vasat.

İkinci sezon işler hiç de iyi gitmiyor ne yazıkki.

14 maçta 6 galibiyet 8 mağlubiyet. Buna karşın şampiyonlar liginde 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. Piatti'nin yerini Cazorla ile doldurma fikri yanlıştı sanırsam. Felipe Melo'da istediğim gibi oynamıyor. Rossi vasat.

Almeria şampiyonlar liginde 5 maç 3 galibiyet? Cidden bu oyunu zorlaştırmaları lazım :D

Almeria şampiyonlar liginde 5 maç 3 galibiyet? Cidden bu oyunu zorlaştırmaları lazım :D

Wolfsburg, Dinamo Kiev ve Manchester United'ın olduğu gruba düştüm. Dinamo Kiev'e yenildim, Manchester'ı yendim, berabere kaldım.

Oyun zor aslında, 2. sezonda 8. sırada gidiyorum. Acil takviye gerek ya da istifa ederim, yenilince zevk almıyorum.

Wolfsburg, Dinamo Kiev ve Manchester United'ın olduğu gruba düştüm. Dinamo Kiev'e yenildim, Manchester'ı yendim, berabere kaldım.

Oyun zor aslında, 2. sezonda 8. sırada gidiyorum. Acil takviye gerek ya da istifa ederim, yenilince zevk almıyorum.

Ya abi Monaco'ylayım. Tek transferim Shaqiri. Ligde maç fazlasıyla 1.yim, Marsilya da aslında 2 puan önümde. Yani Monaco'yla bunları yapabiliyor olabilmem bana mantıklı gelmiyor daha ilk seneden ki senin yaptıkların daha da ekstra.

Ya abi Monaco'ylayım. Tek transferim Shaqiri. Ligde maç fazlasıyla 1.yim, Marsilya da aslında 2 puan önümde. Yani Monaco'yla bunları yapabiliyor olabilmem bana mantıklı gelmiyor daha ilk seneden ki senin yaptıkların daha da ekstra.

İş taktikte bitiyor.

Valencia'dan teklif var kabul etsem mi acaba :)

Kewell ile geri dönüşün kitabını yazdık :D

5438.png

5446.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt