- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almeria 4-0 Valencia
Almeria 7-0 Sevilla
Barcelona maçındaki taktikle çıktım. 10 futbolcumun 7sine adam markajı, ilerdeki 3lüyü serbest. Rakip her geldiğinde karşı atağa çıktık.
Sevilla maçında atılan gollerin 4ü uzaktan. Bernardello 3 gol attı. 3üde uzaktan harika gollerdiSevilla'yı liderlikten ettik tabi
Not ; Oyunun bu serisi taktik taktik diye bağırıyor. Taktikten anlayan adam bizim Mardinspor'u bile 3 sezonda Şampiyonlar ligi şampiyonu eder. ilk devre taktiklerle uğraşsaymışım şimdiye şampiyondum![]()
Liverpool'a karşı taktik maktik işlemiyor bee , Torres tek başına 2 maçıda aldı götürdü![]()
Almeria 4-0 Valencia
Almeria 7-0 Sevilla
Barcelona maçındaki taktikle çıktım. 10 futbolcumun 7sine adam markajı, ilerdeki 3lüyü serbest. Rakip her geldiğinde karşı atağa çıktık.
Sevilla maçında atılan gollerin 4ü uzaktan. Bernardello 3 gol attı. 3üde uzaktan harika gollerdiSevilla'yı liderlikten ettik tabi
Not ; Oyunun bu serisi taktik taktik diye bağırıyor. Taktikten anlayan adam bizim Mardinspor'u bile 3 sezonda Şampiyonlar ligi şampiyonu eder. ilk devre taktiklerle uğraşsaymışım şimdiye şampiyondum![]()
Korktuğun kadar olmamış![]()
Hacı 2 adamına Torres'i ver, diğer adamlarına da birer oyuncu ver. 10 numara ve forvetini serbest bırak, hiç geriye gelmesinler, uzun paslarla çık. Emin ol elersin. Takımın en iyi oyuncusuna 2 adam markajlatmakta ve uzun paslarla çıkmakta bitiyor iş. Hele bir de süraatli oyuncularsa fark gelebilir. Her maça böyle çıkacam. Yıllarca Mourinho'yu böyle izledik, bu sene Mourinho hücum oynatıyor biz değişelim![]()
İLk yarı bütün büyük maçları kaybedince yine aynı şey olacak sandımTaktikle çevirdim bütün maçları
Villarreal küme düştü. Santi Cazorla'yı transfer ediyorum büyük ihtimalle. Oyuncu satıp kaynak yaratmam lazım![]()
İLk yarı bütün büyük maçları kaybedince yine aynı şey olacak sandımTaktikle çevirdim bütün maçları
Villarreal küme düştü. Santi Cazorla'yı transfer ediyorum büyük ihtimalle. Oyuncu satıp kaynak yaratmam lazım![]()
Aynı taktikle aynı maçı 2 kere oyna 2. sinde yenilirsin.Defansif taktiklerde sonuçlar çok farklı oluyor![]()
Villarreal'den iyi ekmek çıkar, saldır bence oraya![]()
Rossiyi kaçırma![]()
Beyler transfer nasıl yapılıyor ve türkiyede 6 yabancı sınırı burada var mı?
İkinci sezon işler hiç de iyi gitmiyor ne yazıkki.
14 maçta 6 galibiyet 8 mağlubiyet. Buna karşın şampiyonlar liginde 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. Piatti'nin yerini Cazorla ile doldurma fikri yanlıştı sanırsam. Felipe Melo'da istediğim gibi oynamıyor. Rossi vasat.
Almeria şampiyonlar liginde 5 maç 3 galibiyet? Cidden bu oyunu zorlaştırmaları lazım![]()
Wolfsburg, Dinamo Kiev ve Manchester United'ın olduğu gruba düştüm. Dinamo Kiev'e yenildim, Manchester'ı yendim, berabere kaldım.
Oyun zor aslında, 2. sezonda 8. sırada gidiyorum. Acil takviye gerek ya da istifa ederim, yenilince zevk almıyorum.
Ya abi Monaco'ylayım. Tek transferim Shaqiri. Ligde maç fazlasıyla 1.yim, Marsilya da aslında 2 puan önümde. Yani Monaco'yla bunları yapabiliyor olabilmem bana mantıklı gelmiyor daha ilk seneden ki senin yaptıkların daha da ekstra.