Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bale'ı alabilirim Galatasaray'a geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ni aldım bu yıl da Çeyrek Finaldeyim iyi gidiyorum. Ama çok gerek görmüyorum açıkçası, Atilla Turan'a güveniyorum sol bekte. Açıkta da Hazard var.

Bale'ı alabilirim Galatasaray'a geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ni aldım bu yıl da Çeyrek Finaldeyim iyi gidiyorum. Ama çok gerek görmüyorum açıkçası, Atilla Turan'a güveniyorum sol bekte. Açıkta da Hazard var.

Tabi alamayacagini biliyorsun da bu yüzden Atilla Turana güveniyorsun. Söyle iste Namik, Bale'i süper lige getirmek zaman, para ve birsürü emek ister de. Bu bile yetmemeye bilir de, bitsin :)

Tabi alamayacagini biliyorsun da bu yüzden Atilla Turana güveniyorsun. Söyle iste Namik, Bale'i süper lige getirmek zaman, para ve birsürü emek ister de. Bu bile yetmemeye bilir de, bitsin :)

Kanka, ahım şahım değil oyunda Bale yahu gelir ayıpsın işkembeden sallamıyorum :) :D

Demek yaparim diyorsun Can, hadi bekliyorum Bale'i Trabzonspora transfer et edebiliyorsan.

Bale'ı alırım, yanına da istediğin dünya yıldızını getiririm. Kaç sezonda yapacağımı ve takımı kendin seç :)

edit : dendiği gibi Bale o kadar da iyi bir oyuncu değil oyunda.

Oyunda adamları özelliklerine göre yargılamayın,bende passing i 16 yaratıcılığı 14 olan bi adam ortasahadan milimetrik paslar atıyordu,her sezon asist kralı oluyordu ama özellikleri kötü görünüyordu.Aynı şekilde bale ye ne zaman baksam ortalaması 7.50 nin altına inmiyor.

Oyunda adamları özelliklerine göre yargılamayın,bende passing i 16 yaratıcılığı 14 olan bi adam ortasahadan milimetrik paslar atıyordu,her sezon asist kralı oluyordu ama özellikleri kötü görünüyordu.Aynı şekilde bale ye ne zaman baksam ortalaması 7.50 nin altına inmiyor.

Aynen bu sene özellikleri kötü olan iyi iyi olan kötü oyuncu cikabiliyor. :D

Oyunda özelliklerden daha çok önemli olan best pr puanı.Ona da fm asistant programı ile bakabilirsiniz.Mesela bende genç oyuncu Babacar var.Özellikleri öyle David Villa falan gibi değil ama best pr puanı %89.Şuan 30 maçta 32 gol 8 asisti var :D

Bromley ile FA Cup'ta mucizeler yarattım ,

ilk turda Crew, 2. turda Wrexham , 3.turda Cardiff'i eledikten sonra

4. turda Bolton, baştan sona ezildiğim maçta önce pozisyon bile yokken rakip oyuncunun ters vuruşu ve ardından 35 metreden bir şans golü ile 2-1'le mucizevi şekilde tur atladım.

5.turda Liechester ile eşleştim. maçtan önce bütün 11'i dinlendirdim ve takım hayatının maçını oynadı 4-3 galibiyetle FA Cup mucizesi devam etti.

6. turda West Brom ile eşleştim. Acaba bir mucize daha gelir mi derken, 3-0 ile kupaya veda ettim. Gücümüz buraya kadarmış , ne yapalım , amatör bir takımla 6.tura yükselmek bile mucize :D

Ligde ise sezonu 2. sırada tamamladım.

Play-off yarı finalinde 5-1 ve 0-1 lik skorlarla finale çıktım

finalde Bishop's Stortford'u 2-0 yendim ve bir üst lige yükselmeyi başardım.

Böylelikle hedefimin ilk ağayı gerçekleşti.

İniesta'ya 60m€ verince transfer bütçem sıfırlandı. İstifa ettim:)

Oyunda özelliklerden daha çok önemli olan best pr puanı.Ona da fm asistant programı ile bakabilirsiniz.Mesela bende genç oyuncu Babacar var.Özellikleri öyle David Villa falan gibi değil ama best pr puanı %89.Şuan 30 maçta 32 gol 8 asisti var :D

aynen cok fena forvet fioda her gördügümde balbazar geliyor aklıma:D

Beyler ben yüz paketi indirdim. Acaba nasıl yükeleyecem.

C:\Users\kullanıcı adı\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\players

içine at. Players diye dosya yoktur muhtemelen kendin oluştur.

Ve ligim bitmiş bulunuyor. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım oyunla tekrardan. Hala oyun gereksiz kolay yapılmış ve gerçekçilikten çok uzak. Başlarda çok dengeli ve gerçekçi gidiyordu ama ikinci devre oyun tamamen kontrolum altına geçti.

wiganeverton.jpg

Ligin son maçı,enteresan bir maç oldu diye koyayım dedim :D

positionu.jpg

Transfersiz 6. olan bir Wigan. Mantık çerçevesi dışında :( Tek transferim Christian Benitez'di ki o da uzun süreli sakatlıklar nedeniyle sadece 15 maçta ilk onbir başlayabildi :(

Ya bu ingiltere'nin gereksiz calisma izni kurali biktiriyor adami. Oraya 3 tane Araz Abdullayev, Ponomoryov, Rauf Aliyev ve bir Ukraynali stoper olmakla 4. ligin cok cok ustunde adamlarla anlastim. Hic birisine calisma izni verilmedi. :o :(

Iyi transfer yapamazsam kulupsuz baslamagi birakip Italya'nin asagi liginden takim alacagim galiba.

Bale'ı alırım, yanına da istediğin dünya yıldızını getiririm. Kaç sezonda yapacağımı ve takımı kendin seç :)

edit : dendiği gibi Bale o kadar da iyi bir oyuncu değil oyunda.

Hadi o zaman, Bursasporu calistiriyorsun ve 2 sezon icinde Bale, Arda ve Rooneyi aliyorsun.

Tabi diger topcular anadoludan olmasin, kadro genel olarak saglam olsun.

Ayrica transfer yaptiktan sonra bütcen sifir olmasin :)

Ya bu ingiltere'nin gereksiz calisma izni kurali biktiriyor adami. Oraya 3 tane Araz Abdullayev, Ponomoryov, Rauf Aliyev ve bir Ukraynali stoper olmakla 4. ligin cok cok ustunde adamlarla anlastim. Hic birisine calisma izni verilmedi. :o :(

Iyi transfer yapamazsam kulupsuz baslamagi birakip Italya'nin asagi liginden takim alacagim galiba.

Saçma sapan bir şey ya buçalışma izni

Gerçektede böyle Everton Mehmet Topalı alacağı zaman Everton menejeri federasyona yazı yazmıştı izin almak için Mehmete bile izin vermiyorlardı:D

Hadi o zaman, Bursasporu calistiriyorsun ve 2 sezon icinde Bale, Arda ve Rooneyi aliyorsun.

Tabi diger topcular anadoludan olmasin, kadro genel olarak saglam olsun.

Ayrica transfer yaptiktan sonra bütcen sifir olmasin :)

Bunu yapan adam FM oynamasın direk Galatasaray transfer komitesinin başına geçsin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt