Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Let me google that for you
Biri bana Türkçe Yamanın linkini verebilirmi?
Let me google that for you
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri bana Türkçe Yamanın linkini verebilirmi?

Oyuncu morallerinin içine etmişler desem yeridir valla. Bir maç yeniyorsun, oyuncunun morali ''süper'' yada ''çok iyi'' oluyor. Bir maç yeniliyorsun ''kötü'' yada ''çok kötü'' oluyor...
Oyuncularla bol bol konuşcaksın Atakan.
Adam maçta asistmi yaptı. Hemen takdir et![]()
Benim indirdiğim yamada oyuncularla konuşma menüsü ingilizce o yüzden diyalogum sıfır![]()
google translate diye birşey icad edilmiş diyorlar![]()
her oyun aldığımda galatasarayla başlardım o kadar isteksizdimki bugün aldığım oyunda ...b.dortmund kariyerine başladım hazırlık maçlarında a.vien e 3-2 yenildim....bastia yı 6-1 yendim.....bir drc---bir amc----birde st....almayı düşünüyorum ama para yok
Bir tane Japon var o takımda oyunda iyi yapmışlarmı?

Ulan Güngören BLD.Spor ile ilk sezonumda süper lige çıktım.Sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim:confused: Yönetime hedefi düşmekten kurtarmak olarak gösterdim.Sonra Yıldıray,Yüksel sarıyar ve bayramov gibi iyi oyuncuları transfer ettim.Kendi taktiğimi yaptım.Birde antrenman prog. yaptım.Takım oturdu ve ligi 5.bitirdim.Play-offlarda da 1. olup süper lige çıktımŞimdi kadroda süper ligi kaldıracak oyuncu yok :SS: Acaba kapalı ve sert bir futbol mu oynatsam süper ligde? 'Anti Futbol' :happynew:
![]()

2009'un güngöreninde öyle futbolmu oynanır![]()