Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sağ bek : Sime Vrsaljko ( Oyunun en iyi genç sağ beklerinden biri / Dinamo Zagreb ), Rafael ( Man. Utd. kiralayabilirsin ), Darijo Srna ( Bütçen uygun mu bilmiyorum ama çok iyi ), Kiko ( Hercules B takımında gelecek vaadeden çok iyi bir yetenek ), Mattia Cassani ( Palermo )

Sol açık: Arda Turan, Ozan İpek, Adam Johnson, Jano, Martin Zeman, John Fleck, Vladimir Weiss

Forvet: Vincent Aboubakar ( Harika bir yetenek ), Lukaku, Kermit Erasmus, Chris Wood, Connor Wickham, Yaya Sanogo, Sergio Araujo, John Guidetti, Rasmus Jönsson, Vaclav Kadlec, Iker Muniain, Edin Dzeko.

Eyvallah reis, bazılarını zaten scoutlara izlettiriyordum, teşekkürler ;)

Maddi kaynak için Pienar'ı satıyorum. 3.8 Milyon gibi bir gelirim olacak 4 yıllık taksit olayıyla 14-15 Milyon toplamında transfer yapabilirim. Kiralık istemiyorum. Orta saha ve kanatlara önerilerinizi alayım ?

Gojko Kacar ve Aaron Lennon . Orta Sahanın her yerinde oynayan Pedro Morales .

Maddi kaynak için Pienar'ı satıyorum. 3.8 Milyon gibi bir gelirim olacak 4 yıllık taksit olayıyla 14-15 Milyon toplamında transfer yapabilirim. Kiralık istemiyorum. Orta saha ve kanatlara önerilerinizi alayım ?

Orta saha: Jucilei, Eyong Enoh

Kanatlar: Xherdan Shaqiri, Dentinho ( Sol ve sağ açık oynayabilir )

Hagi haklıymış, "Ben istemiyor kira" dedi adam ben de istemiyorum :D :asd:

İnsua sezon sonu yolcu bende. Neill reis de gidici. Macheda da gidecek gibi. 3 tane yabancı alacağım yeni sezona.

Bomba gibi geliyorum !

Tüm takımların logoları ve oyuncu yüzleri yüklü, baktım tam olarak 6.2GB yer kaplıyor. Oyun bile 2.5GB falan :)

Yeni tema indirdim, cache dosyasını sildim ama oyuna girerken yaklaşık 10 dakikadan beri şu görüntü duruyor oyun başlangıcında.

243i79z.png

11.1 ve 11.1.1 güncelleştirmelerini yap düzelir sorun .

@ Atakan,

Güncelleme yapana kadar skins klasöründeki tema klasörünü sil. Böylece fm11 temasıyla oynayabilirsin oyunu ;)

Beşiktaş ile ölüm kalım maçında berabere kaldık. Golü de aslan regenim Mehmet Ali attı :D :p UEFA'da kolay olan guruptan zar zor ikinci çıktık. İşin kötüsü Porto ile eşleştim, onu geçersem Juventus var :o

Takım olarak gençleştiğimiz için istediğim düzeyde değiliz. Macheda forvette dökülüyor (Sağol Raşit :tiphat: :o :p) Ledesma ve Barış da olmasa (evet Özbek Barış :o) işimiz hayli zor.

Ara transferde birkaç adam daha almayı düşünüyorum. Sağ bek, sağ / sol açık ve forvet (!) önerilerinizi bekliyorum :o

Srna, Matias Fernandez, Vukcevic, Cardozo

6820.png

Laaan ! Ne maçtı bea ! :D Barış'ın iki füzesiyle Macheda'ya rağmen maçı kazandık :D Macheda'nın altıpastan kaçırdığı iki tane %33678734521087402'lik pozisyon vardı ki, oha falan dedim :p

Bekir'in gördüğü sarı kartı anlatayım; efendim son 15 dakikada klasik Fenerbahçe galibiyeti sonrası yapılan makaralı kutlamalara maç anında başlayayım dedim ve son 15 dakikada "Rakibi kızdır" komutu verdim. Henrique - Afellay - Ledesma üçlüsünün kurduğu bermudadan çıkan Henrique, topu Bekir'in üzerinden aşırttı. Bekir topu ararken Henrique'yi gördü ve faul yaptı. Az kalsın sakatlanıyordu Henrique.

Bizi yalnız bırakan taraftarımıza da teşekkürler ! :mad:

Marcus Berg'i aldım . Adam 3 maçta(1inde sonradan girdi) 7 gol attı . :D

Yok, Raşit'in dediği 11.1.1 güncelleştirmelerini de yaptım ama olmuyor. FM Forumlarına bir göz gezdirdim, uyum sorunu felan deniliyor. Bazılarında da bana olan sorun olmuş. Başka bir çözüm yolu bilen? :)

Yok, Raşit'in dediği 11.1.1 güncelleştirmelerini de yaptım ama olmuyor. FM Forumlarına bir göz gezdirdim, uyum sorunu felan deniliyor. Bazılarında da bana olan sorun olmuş. Başka bir çözüm yolu bilen? :)

Sadece 11.1.1'i mi kurdun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt