Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ya yardım hadi lütfen adamı alcam sizi bekliyorum.:D

Kısaca o adamı alamazsın eğer öyle oluyorsa. Senin teklifini kabul etmiyorlar, yönetim de onların yaptığı teklifi yüksek buluyor.

Ben transferde kulüple anlaşıyorum oyuncuyla anlaşırken deminki arkadaşın koyduğu resimdeki gibi bende de bazı maddeler pembe oluyor.Sonra o maddelere tıklayıp en yüksek fiyatı seçiyorum pembeliği beyaza dönüyor.Suggest terms e basınca yine onlar pembe oluyor ve oyuncuyla bi türlü anlaşamıyorum yardım lütfen.

"Kırmızı"ysa karşılayamıyorsun, bütçen yetmiyor demektir. Ya oyuncuya önerdiğin sözleşmenin statüsünü (as takım, kilit oyuncu vs.) değiştireceksin ya da verebileceğin maksimum fiyatı verip oyuncunun menajerine parayı yığacaksın ;)

Edit: Mesela ben Selçuk'u öyle aldım, param yetiyordu ama menajeri Sevilla'ya kakalayacaktı. "Gel lan buraya" dedim menajerine, 1m verdim Selçuk sezon sonu Galatasaray'a geliyor :D

Aynısını Muhammet Demir için de yaptım, Barça'nın elinden kaptım :D

Bojan Krkic'i 5.5 M € , Anderson'u 0 M € takıma katmak üzerim . :D

Cok Pis bi regen buldum 17 Yasinda. 4 Milyon verdim ama olsun napim. :D

Bu oyun Türkçe mi lan şimdi

Profesyonel olmadığı için gelemiyor sana . Eğer profesyonel sözleşme imzalarsa sana gelir .

Oyuncularla sözleşme yaparken ne olursa olsun Match highest earner maddesini koydurmayın.Çünkü; mesela diyelim sözleşmesinde bu madde olan bir adam 1m alıyor yıllık,yeni bir adam transfer ettiniz ve ona yıllık 3m verdiniz,diğer adamın maaşı da otomatikman 3m oluyor,yani takımda en çok kim kazanıyorsa sözleşmesinde o madde olan adamda otomatikman o kadar kazanıyor :)

andersonq.png

bojans.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt