Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Herkesin vakif olmasi gereken bir unvan bence :bayrak:

Yiğit reyizin kariyerinden sonra ben de Bretford ile başladım oyuna. 30k bütçeyle birşeyler yapmaya başladık. 08'den beri FM oyuncusu olan ben, ilk defa yedek takımıma yenildim, ilk defa 40 yaşında ve menajerinden yaşlı bir adamı kadroya aldım :o

ManU'dan kiraladığım bir oyuncu ve kiralamalara çalışacağım birkaç oyuncuyla bir yerlere geliriz umarım.

Hedef; 5 sene içerisinde Premier League'de olmak, vira bismillah :o

Bradford ile ilk maçımızda Torquay'a 4-2'lik ayar verdik :tiphat:

Ingiltere alt liglerinde oynamamamin sebebi oralara transfer olmayi kabuledecek ve butceye uyan en iyi yabanci oyuncularla anlasmama ragmen calisma izni nedeniyle transfer edemeyisim.

Fenerbahce cok kötü bir sezon geciriyor. Suanda tek rakibim Trabzonspor. :)

Ingiltere alt liglerinde oynamamamin sebebi oralara transfer olmayi kabuledecek ve butceye uyan en iyi yabanci oyuncularla anlasmama ragmen calisma izni nedeniyle transfer edemeyisim.

Barclays Premier League

Championship League

npower League

npower League 2

npower League 2'deyim, en alttan başlayıp zirveye gitmek istiyorum. Büyük takımlardaki adamları kiralıyorum şimdilik. Bi şekilde sezon sonu üst lige çıkarsak yine aynı şekilde yapıp birkaç adam transferiyle Championship'i kovalayacağım. Ama lig uzun maraton :D

Zevkliymiş yalnız bayağı, Galatasaray kariyerimden eser yok. :)

Barclays Premier League

Championship League

npower League

npower League 2

npower League 2'deyim, en alttan başlayıp zirveye gitmek istiyorum. Büyük takımlardaki adamları kiralıyorum şimdilik. Bi şekilde sezon sonu üst lige çıkarsak yine aynı şekilde yapıp birkaç adam transferiyle Championship'i kovalayacağım. Ama lig uzun maraton :D

Ben demedim mi alt ligler daha zevkli diye. :D

Ben demedim mi alt ligler daha zevkli diye. :D

Türkiye zevkli değil yalnız, ya da çok oynamadığım için bilmiyorum. Ama İngiltere harbiden zevkli. Tek sorun fazla sarması oyunun, şu sıralar kendimi kaptırmamalıyım çünkü :D

Edit: 23 yaş altı adam kiralama limiti sadece 4 (yazıyla dört) müş. Yazıklar olsun lan Eikrem ile Evans'ı kiralamıştım :mad:

Türkiye zevkli değil yalnız, ya da çok oynamadığım için bilmiyorum. Ama İngiltere harbiden zevkli. Tek sorun fazla sarması oyunun, şu sıralar kendimi kaptırmamalıyım çünkü :D

Edit: 23 yaş altı adam kiralama limiti sadece 4 (yazıyla dört) müş. Yazıklar olsun lan Eikrem ile Evans'ı kiralamıştım :mad:

Turkiye'de de iyi. Ingiltere alt ligleri cok zevkli ama oyuncu transfer sorunu yasadigim icin oynamiyorum fazla. :) Ama deneyecegim bir gun.

Barclays Premier League

Championship League

npower League

npower League 2

Benimde npower leage 2 de Macclesfield town diye bir takımım vardı.2017 de premier lige çıkmıştım sonrasında uefa kupasını kazandım.Baya zevkliydi.

Gökmen Özdenak gibi küfredesim var, uzatmalarda; hatta uzatmaların ikinci yarısında 3 gol yiyip elendim :D Ligde deplasmanda 3 yiyip evime dönüyorum :mad:

Şu kiralama olayı kötü oldu lan, ne güzel Evans, Eikrem falan geliyordu. Çok ciks kadrom olurdu :(

ardayi manuya sattim 70mio euroya süper transfer bütcem oldu, ilk isim hemen nuriyi almak oldu. kadrom

Ricardo Batista

sabri yobo servet balta

Asuncao

ilkay gündogan nuri sahin

Kewell Di maria

ibisevic

bu arada arda suan manu nun en iyi oyuncusu, arda 85 rooney 83 :D

ardayi manuya sattim 70mio euroya süper transfer bütcem oldu, ilk isim hemen nuriyi almak oldu. kadrom

Ricardo Batista

sabri yobo servet balta

Asuncao

Kewell Di maria

ibisevic

70 mi? Imkansiz ama bu.

Ricardo Batista

sabri yobo servet balta

Asuncao

Kewell Di maria

ibisevic

FIFA Manager'dan bahsediyorsun sanırım :) FM'de böyle saçmalıklar olmuyor pek :)

Yahu o değil de, Barça ile Şamp Ligi grup maçındayım. 3-2 yenildim deplasmanda. Maç sonunda baktım, Clear Cut Chances'da 6-2 öndeyim. 6 tane pozisyondan 2 tanesini atabildiğime mi yanayım, 2 pozisyon verip 3 gol yediğime mi :)

o8gf3a.jpg

Bu oyuncuyu tavsiye ediyorum çok genç ve çok iyi bursaspor takımından aldım

Adam regen hocam :D Hayırlı olsun iyi transfer ;)

Bradford kariyerimde dolu dizgin gidiyorum. Yerim 5-7 arası değişiyor. Birkaç seri galibiyetle iyi yerlere gelebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt