Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Real Madrid ile kariyer açıp Bale, Pastore, Sisokko gibi oyuncuları almayı düşünüyorum.

------------------ufuk------------------------

sabrİ------eren gÜngÖr-----cİanİ------hakan

---------cana-----------sekÇuk İnan-------

arda turan------valdİvİa----------hazard-

-----------------emenİke----------------

kadro bu ....

ulan fm olduğunu bildiğim halde görünce bi an heyecanlandım.

Bende şaşırdım bu kadar genç ismi duyulmuş futbolcuyu alamazdım hiç

ayrıca ufuk pek iiyi kaleci degil oyunda.onur kıvrakı alıcaktım bayerne gitti :(

GS ile oyun acmadim ama favourite takimim oldugu icin (transfer) haberleri geliyor hep: Bratu Galatasaraya transfer olmus ve Tromsodan oyuncu almislar. Hocam oyun bile bize pis bir politika uyguluyor. :D

Goztepe ile muthis bir sezonun ardindan Bank Asya'ya yukseldim. :) Lige cok kotu baslamistim. 6-7 hafta icerisinde 15. siraya kadar dustum. O maclar sirasinda belki alisirlar diye devamli 4-2-3-1 oynatiyordum. Mumkun oldukca da ayni oyuncularda israr ediyordum. iki beraberlikten sonra takima bir seyler oldu ve bu iki macla birlikte 22 maclik yenilmeme serisi yakaladilar. Liderlige kadar yukseldiler. Ama Adiyaman'la berabere kalip liderin gerisine dustuk. Lider Sanliurfa da yenince liderle arada 4 puanlik fark olustu. Sona 4 mac kala neredeyse hic bir hafta puan kaybetmeyen Sanliurfa sadece 1 maglubiyyet aldi ve benim onumde sampiyon bitirdi ligi.

sonpuan.png

Playofflar da ilk mac disinda cok gergin gecti. Hele Balikesirspor ustume ustume gelirken Bank Asya'ya cikmas isi yatti diye dusundum. :) Ama sagolsun takimin yuzumu kara cikarmadi.

ceyrek.png

Boylelikle Dardanel ve Sanliurfa sampiyon olmasina ragmen, yilin TD'si ben oldum. :)

menecer.png

Takimimin en skorer oyuncusu 15 gol atan Rauf Aliyev. Bitiriciligini de gelistirerek 15'e cikardi. Sutlarini da duzeltirse 16 olan topsuz alan becerisi ile mukemmel bir hucumcu olur benim icin.

Bu arada B grubunun butun takimlarinin playoffda A grubuna yenilmesi ilginc. :D

Arkadaslar suan yonetim 133 binlik sezonluk butce vermis sezon acilmadan. Sezon acildiginda federasyon takima para odulu verecek mi? Bir de 1 tane yabanci sagbek, 1 tane yabanci DM, bir tane de yabanci orta saha lazim yeni sezon icin. Kaliteli, butceme uygun ve Bank Asya'ya gelecek oyuncular taniyormusunuz? Konsanstrasyon baska olmakla mental ozellikleri iyi olsun.

Bu sayfaya ugrayan yok artik galiba. :D

Neeskens Istanbul belediyyer TD''si oldu bu arada. :D

Takımımda son haftalara doğru ciddi bir performans düşüklüğü var, çözemedim gitti. Oyuncular çok yorulmaya başladı. En iyi antrenman programlarını deniyorum, yine de fayda etmiyor. :(

Takımımda son haftalara doğru ciddi bir performans düşüklüğü var, çözemedim gitti. Oyuncular çok yorulmaya başladı. En iyi antrenman programlarını deniyorum, yine de fayda etmiyor. :(

Kondisyonerin iyi mi? Bir de fizioterapistin de iyi olmasi lazim galiba... Bende de oluyordu. Yorgunluk, macta ve antremanlarda sakatliklar. ikisini de degistirdim. Muthis performans yakaladi takim.

Kondisyonerin iyi mi? Bir de fizioterapistin de iyi olmasi lazim galiba... Bende de oluyordu. Yorgunluk, macta ve antremanlarda sakatliklar. ikisini de degistirdim. Muthis performans yakaladi takim.

Kimlerle değiştirdin? İsim ver hemen alayım.

Bu arada arkadaslar Bank asya'ya gelecek 100 bin'den asagi fiyada olan 23 yas alti DM lazim. Var mi onereceginiz?

Kimlerle değiştirdin? İsim ver hemen alayım.

Ben 3. lig kalitesinde olanlari aldim ama, personel arama bolumunde rahatlikla "kondisyon antremani" ve "fizioterapisi" 18-20 olan personal bulabilirsin. Ve bir de mental yonleri de iyi olmasi lazim bunlarin galiba. :)

Antrenman programlarını kendin yap Adem ve değiştirme. Zaten bir süre alışma süreçleri oluyor. Değiştirirsen sakatlık ve yorgunluk oranları artar. Sadece yeni sezon başlangıcında idmanları daha sert yapabilirsin. Çok yorulanlara 1 gün falan izin ver düzelirler. Aslında düzenli olarak her futbolcuya 1 gün izin vermek gerekiyor tam kondüsyon için ama uzun iş :)

Ek olarak ; strength ve aerobic idmanlarını yaptıran koçların en az 4 yıldız olmasına vermesine dikkat et antrenmanlarda.

Antrenman programlarını kendin yap Adem ve değiştirme. Zaten bir süre alışma süreçleri oluyor. Değiştirirsen sakatlık ve yorgunluk oranları artar. Sadece yeni sezon başlangıcında idmanları daha sert yapabilirsin. Çok yorulanlara 1 gün falan izin ver düzelirler. Aslında düzenli olarak her futbolcuya 1 gün izin vermek gerekiyor tam kondüsyon için ama uzun iş :)

Ek olarak ; strength ve aerobic idmanlarını yaptıran koçların en az 4 yıldız olmasına vermesine dikkat et antrenmanlarda.

Aslinda yazmissin ama, detayini da ben yazayim. Bu en az 4 yildizin olmasi icin butun antreman turlerini (guc, aerobik, teknik, topla haraket, Sut, hucum ve s.) o konuda uzman antrenorlere yaptirmak lazim. Boylece daha verimli antrenman yapilir. :)

Bu arada Siirt'den Aydin Karabulut'u almak istiyorum. 4 oyuncu arti para oneriyorum takasa yanasmiyorlar. Ama Aydin gelmek istiyor.

Aslinda yazmissin ama, detayini da ben yazayim. Bu en az 4 yildizin olmasi icin butun antreman turlerini (guc, aerobik, teknik, topla haraket, Sut, hucum ve s.) o konuda uzman antrenorlere yaptirmak lazim. Boylece daha verimli antrenman yapilir. :)

Bu arada Siirt'den Aydin Karabulut'u almak istiyorum. 4 oyuncu arti para oneriyorum takasa yanasmiyorlar. Ama Aydin gelmek istiyor.

O konuya herkesin dikkat ettiğini düşündüğümden açıklamadım zaten :)

İki adet fitness, iki adet goalkeeper ve kalan antrenman kategorileri için o sayıda koç koyulmalı. Onu geçtim rezerv ve u-18'de de bu yapılmalı. Futbolcuların gelişimi çok farkediyor. Bir de idmanları ayarlarken heavy yapıp alışma sürecindeki sakatlıkları göze alıyorum şahsen. Daha yararlı oluyor ilerisi için.

O konuya herkesin dikkat ettiğini düşündüğümden açıklamadım zaten :)

İki adet fitness, iki adet goalkeeper ve kalan antrenman kategorileri için o sayıda koç koyulmalı. Onu geçtim rezerv ve u-18'de de bu yapılmalı. Futbolcuların gelişimi çok farkediyor. Bir de idmanları ayarlarken heavy yapıp alışma sürecindeki sakatlıkları göze alıyorum şahsen. Daha yararlı oluyor ilerisi için.

Ben orta yapiyorum idmanlari? agir daha mi faydali?

Bu arada ligde ilk macimi 5-1 kazandim. Ikinci macimda Gaziantep belediye'ye 1-0 yenildim.

Ben orta yapiyorum idmanlari? agir daha mi faydali?

Bu arada ligde ilk macimi 5-1 kazandim. Ikinci macimda Gaziantep belediye'ye 1-0 yenildim.

Oyuncularının natural fitness, determination ve strength değerlerine göre idmanlar vermen gerekiyor normalde. Alt liglerde o kadar idman yaptırmana gerek yok ama ben alt liglerde de aynısını uyguluyorum. En az heavy yapıyorum idmanları. Dediğim gibi başlarda biraz sakatlık olsa da ileride çok sağlam oluyor takım. Dayanıklılığı 15 olan bir kanat oyuncusu üç günde bir olan maçları kaldırabiliyor ayrıca. Gelişimleri bakımından da olumlu oluyor. Heavy yapmak sıkıntı oluyor derlerdi ve uygulamazdım ama son 2-3 oyunda sürekli böyle yapıyorum sorun yaşamıyorum.

Oyuncularının natural fitness, determination ve strength değerlerine göre idmanlar vermen gerekiyor normalde. Alt liglerde o kadar idman yaptırmana gerek yok ama ben alt liglerde de aynısını uyguluyorum. En az heavy yapıyorum idmanları. Dediğim gibi başlarda biraz sakatlık olsa da ileride çok sağlam oluyor takım. Dayanıklılığı 15 olan bir kanat oyuncusu üç günde bir olan maçları kaldırabiliyor ayrıca. Gelişimleri bakımından da olumlu oluyor. Heavy yapmak sıkıntı oluyor derlerdi ve uygulamazdım ama son 2-3 oyunda sürekli böyle yapıyorum sorun yaşamıyorum.

Ben de denerim her halde. Bir de bu futblcularin antrenman temposundan sikayet etmesi biktiriyor insani. :)

Bir de iki yabanci oyuncu arasinda kaldim. Biri oyun kurucu ve forvet oynayabilen Diego Maradona (regen degil. :D), biri de Romen sol kanat oyuncusu, ayni zamanda ofansif ortasaha oynuyabiliyor. Kargbo'nun Azerbaycan vatandasligi oldugunu zannedip 3 yabanci daha aldim takima ama, birini cikarmak mecburiyyetindeyim. Maradona daha faydali gibi. 14 son vurus, 14 bitiricilik, ve cok iyi teknik, top surme ozelliklikleri var. Romen oyuncu da iyi ama 250 bin degerinde oldugu icin (serbest transfer olarak aldim) yedek takima yollarsam degerinin dusecegini dusunuyorum. Ne yapmaliyim sence? Duser mi oyuncu degeri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt