Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yahu bu Lukaku kaleci ile karşı karşıya inanılmaz pozisyonları kaçırıyor. Finishing 17 orada sorun yok, bunun dışında özel ne çalıştırmamı önerirsiniz?

Elano heryerde zarar.Sene başı satayım dedim sakattı satamadım.Oynatıp devre arasında satıyım diyorum değeri düşmesin diye fakat oyundada berbat.

fm2010120205203598.jpg

ligtablosu.png

off ya bir türlü feneri yakalamıyorum.sürekli kazanıyorlar.ben ise türk telekom arenada kolay kazanıyorum ama deplasmanda galip gelirken ölüp ölüp diriliyorum.

Gençlerbirliği affiliated klup mü?

oyuncu kiralamak için anlaştık ilhan başkanla.:D

Kadro olarak Fenerbahce'den cok cok üstünüm ama adamlar yinede her maci kazaniyor.

------------------Romero---------------------

-Sabri---Ömer Toprak---Serdar Tasci---H.Balta

------------------------Cana----------------

------------Arda-------------Vukcevic-------

----------------Matias Fernandez------------

------------Cardozo--------Edin Dzeko-------

Oyun Kurucum Arda. Matias Fernandez Gizli Forvet 20 Golü var Ligde. Vukcevic Orta Saha Göbek'de Atak oynuyor. Vukcevic'in Puan ve Asist ortalamasi gayet iyi ama Pastore'yi düsünüyorum yerine. Arda'dan oyun kurucu olarak pek verim alamadim. Onun yerine ise Nuri Sahin'i düsünüyorum.

Cardozo ile Dzeko'yu beraber oynatacağına bir tane poacher bul Dzeko'nun yanına daha iyi olur. Arda'yı da orada öldürürsün zaten çok ters yer.

Bu Ömer Toprak Ve Deniz Naki yi hem Alman Hem Türk Milli Takımı çagırıyor aynı anda :D

Cardozo ile Dzeko'yu beraber oynatacağına bir tane poacher bul Dzeko'nun yanına daha iyi olur. Arda'yı da orada öldürürsün zaten çok ters yer.

Poacher nedir? Cassano gibi birseymi?

Arda'nin yerine Nuri Sahin'i almayi düsünüyorum profili harika?

Bana sol açık önerebilir misiniz?Kanat

Ayrıca bu kulüp bana doğru düzgün bir transfer bütçesi vermiyor bunun nedeni nedir?

kyok.png

çıkamadı ezikler.:lol:

jo geleneği bozmadı.

4-3-1-2 oynuyorum ve Orta Sahada -Vukcevic-Cana-Arda- var. Nuri Sahin'i transfer ettim Arda'mi Vukcevic'mi hangisini yollayacagima karar vermekte zorlaniyorum.

Poacher nedir? Cassano gibi birseymi?

Arda'nin yerine Nuri Sahin'i almayi düsünüyorum profili harika?

Fırsatçı forvetler için kullanılır genelde. Hızlı adam olursa daha iyi olur. Welliton, Kleber, Wagner Love falan olabilir.

Arda'nın yerine Nuri ya da Gökhan İnler'i alıp box to box olarak kullanabilirsin çok daha iyi olur. Arda'yı kanatta kullanmak en iyisi ben öyle yapmıştım.

Fırsatçı forvetler için kullanılır genelde. Hızlı adam olursa daha iyi olur. Welliton, Kleber, Wagner Love falan olabilir.

Arda'nın yerine Nuri ya da Gökhan İnler'i alıp box to box olarak kullanabilirsin çok daha iyi olur. Arda'yı kanatta kullanmak en iyisi ben öyle yapmıştım.

Nuri Sahin'in oyun kurucu özellikleri süper. Vukcevic'de Göbekde iyi oynuyor. Arda'ya yol göründü. :)

Fernandez cok iyi oynuyor orda 20 gol atti o bölgede :)

komedi.png

fenerliler şampiyon olduklarını sanıyorlar.:lol:

ama...

puandurumu.png

puan durumu yine 2-2 sendromu hemde bu sefer bursayı yenmişlerdi ama :D :lol:

Arkadaslar bu futbolcularin rehavete kapilmalarini nasil onleye bilirim? alt sira takimlarinin neredeyse hepsine ya kaybettiler ya da berabere kaldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt