Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

0-0 ın rövanşında Bromley şov ve Bromley Avrupa Kupasında C grubunda.

Feneri yenmeden gelme :D

Yari finalde deplasmanda Inter'le 1-1 berabere kaldim. Adamlar 3. Kadroyla cikti resmen :D

Real Madrid le ilk sezon bitti..Yenilgisiz Lider tamamladım..Şampiyonlar Ligi Finalinde AJAX ı 3-0 yendim.Spanish Cupda Villarreale elendim..Super Cupda rakibim Palermo..Gol kralı son hafta 4 gol atan Forlan oldu :).. Asist kralıda Reyes oldu..Bende Ronaldo 24 gol 15 asistle Ligi bitirdi.. Transferlerim ise ; G. Dos Santos,Cana,Berk Top,Lukaku,Fransız Türk asıllı solbeki aldım :)...TSL de ise Galatasaray 8.Bitirdi..Hagi yi kovdular..Tek ayakta kalan adam 20 golle Baros oldu:) Beşiktaş 1. Fb 2. oldu...

Yenip gelmişin , Tebrik ettik :D :tiphat:

Uefa ve Ligi kazandim Galatasaray'la. Milli Takimdan teklif geldi. 2012 Avrupa Kupasi isin hazirim simdi. :)

Sarp Reis tek başına Feneri dağıttı. :tiphat:

Herkes akıllı olsun.

fm2010120103585121.jpg

985.jpg

gücümüz bu kadarmış :(

Man City ile oynuyorum her maç rakipten daha çok şut çekiyorum ama 13 şut çeksem 2si gol oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Fm ile ilgili yeni paket var mı çıkan :)

Man City ile oynuyorum her maç rakipten daha çok şut çekiyorum ama 13 şut çeksem 2si gol oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Normal bir oran aslında. Çok kötü değil. Eğer artmasını istiyorsan, ortada oynattığın adamlardan birini "get forward whenever possible" idmanı ver. Hücumlarda çok kişi olunca boşta kesinlikle adamın kalıyor. Bir de ilerideki adamlarının finishinginin, composure'unun (soğukkanlılık) ve determinatitionının iyi olmasına dikkat et adam seçerken. Target Man olarak oynatma forvetini, eğr uygunsa complete forward olarak oynat.

Normal bir oran aslında. Çok kötü değil. Eğer artmasını istiyorsan, ortada oynattığın adamlardan birini "get forward whenever possible" idmanı ver. Hücumlarda çok kişi olunca boşta kesinlikle adamın kalıyor. Bir de ilerideki adamlarının finishinginin, composure'unun (soğukkanlılık) ve determinatitionının iyi olmasına dikkat et adam seçerken. Target Man olarak oynatma forvetini, eğr uygunsa complete forward olarak oynat.

Sol kanatta Bale ortada Douglas Costa sağda Remy oynuyor. İlerde sadece Tevez var.

Sol kanatta Bale ortada Douglas Costa sağda Remy oynuyor. İlerde sadece Tevez var.

Philosophy nasıl takımda ? Bir de focus passingi nasıl yapıyorsun ?

Bu adamlarla philosophy'i en azından fluid yapman lazım ve oyuncuların yeteneklerine göre "creativity" serbestliği vermen lazım özellikle hücumdakiler için diyorum.

Philosophy nasıl takımda ? Bir de focus passingi nasıl yapıyorsun ?

Bu adamlarla philosophy'i en azından fluid yapman lazım ve oyuncuların yeteneklerine göre "creativity" serbestliği vermen lazım özellikle hücumdakiler için diyorum.

Bu dediklerini ve "get forward whenever possible" idmanını nasıl yapacağım? Oyunun yarısı Türkçe çünkü.

Bu dediklerini ve "get forward whenever possible" idmanını nasıl yapacağım? Oyunun yarısı Türkçe çünkü.

İşte çift yönlü kimi oynatıyorsun bilmiyorum. O adamla konuşma seçeneğinden özel idman vereceksin. Hareket idmanlarında olması lazım "mümkünse ileri çık " gibisinden çevirmişlerdir.

Takım taktiklerini ayarlarken en baştaki seçenek takım mentalitesi işte, Türkçe'ye nasıl çevirmişlerdir bilmiyorum ama rigid ve fluid ya da bunların daha çok olanları var normalde. Fluid daha çok yaratıcılığın ön planda olduğu oyun kurgusu.

Daha sonra da tüm oyuncularına verdiğin taktikleri tekrar gözden geçir. Özellikle hücumdaki adamlarının dördüne de fazla yaratıcılık serbestliği ver. Orta ve geridekilerde de biraz olsun dikkat et buna.

Takım mentalitesiyle oyuncularına verdiğin taktiklerin örtüşmesi lazım yoksa oyuncular çok saçma işler yapıyorlar.

2013 yılında Türkiye'nin başındayım kimleri alıyım kadroya? Cangele ve Bobo Türk olmuş ve milli takımdalar :D

ligtablosu.png

off ya bir türlü feneri yakalamıyorum.sürekli kazanıyorlar.ben ise türk telekom arenada kolay kazanıyorum ama deplasmanda galip gelirken ölüp ölüp diriliyorum.

mustafa sarp fmde çok fena :D uzaktan golleri var bikaç maç oynattım 2 tane çok iyi gol attı

misimoviç ve elanoyu devre arasında satıyorum

en çok verim aldığım oyuncularım baros,kewell,cana

profili kötü ama serkan kurtuluşda iyi oynuyot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt