- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenip gelmişin , Tebrik ettik:tiphat:
Man City ile oynuyorum her maç rakipten daha çok şut çekiyorum ama 13 şut çeksem 2si gol oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Normal bir oran aslında. Çok kötü değil. Eğer artmasını istiyorsan, ortada oynattığın adamlardan birini "get forward whenever possible" idmanı ver. Hücumlarda çok kişi olunca boşta kesinlikle adamın kalıyor. Bir de ilerideki adamlarının finishinginin, composure'unun (soğukkanlılık) ve determinatitionının iyi olmasına dikkat et adam seçerken. Target Man olarak oynatma forvetini, eğr uygunsa complete forward olarak oynat.
Sol kanatta Bale ortada Douglas Costa sağda Remy oynuyor. İlerde sadece Tevez var.
Philosophy nasıl takımda ? Bir de focus passingi nasıl yapıyorsun ?
Bu adamlarla philosophy'i en azından fluid yapman lazım ve oyuncuların yeteneklerine göre "creativity" serbestliği vermen lazım özellikle hücumdakiler için diyorum.
Bu dediklerini ve "get forward whenever possible" idmanını nasıl yapacağım? Oyunun yarısı Türkçe çünkü.