Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan fm olduğunu bildiğim halde görünce bi an heyecanlandım.
Real Madrid ile kariyer açıp Bale, Pastore, Sisokko gibi oyuncuları almayı düşünüyorum.
Herkes gider, Balta kalııır.![]()

Bu sayfaya ugrayan yok artik galiba.
Neeskens Istanbul belediyyer TD''si oldu bu arada.![]()
Takımımda son haftalara doğru ciddi bir performans düşüklüğü var, çözemedim gitti. Oyuncular çok yorulmaya başladı. En iyi antrenman programlarını deniyorum, yine de fayda etmiyor.![]()
Kondisyonerin iyi mi? Bir de fizioterapistin de iyi olmasi lazim galiba... Bende de oluyordu. Yorgunluk, macta ve antremanlarda sakatliklar. ikisini de degistirdim. Muthis performans yakaladi takim.
Kimlerle değiştirdin? İsim ver hemen alayım.
Takımımda son haftalara doğru ciddi bir performans düşüklüğü var, çözemedim gitti. Oyuncular çok yorulmaya başladı. En iyi antrenman programlarını deniyorum, yine de fayda etmiyor.![]()
Antrenman programlarını kendin yap Adem ve değiştirme. Zaten bir süre alışma süreçleri oluyor. Değiştirirsen sakatlık ve yorgunluk oranları artar. Sadece yeni sezon başlangıcında idmanları daha sert yapabilirsin. Çok yorulanlara 1 gün falan izin ver düzelirler. Aslında düzenli olarak her futbolcuya 1 gün izin vermek gerekiyor tam kondüsyon için ama uzun iş
Ek olarak ; strength ve aerobic idmanlarını yaptıran koçların en az 4 yıldız olmasına vermesine dikkat et antrenmanlarda.
Aslinda yazmissin ama, detayini da ben yazayim. Bu en az 4 yildizin olmasi icin butun antreman turlerini (guc, aerobik, teknik, topla haraket, Sut, hucum ve s.) o konuda uzman antrenorlere yaptirmak lazim. Boylece daha verimli antrenman yapilir.
Bu arada Siirt'den Aydin Karabulut'u almak istiyorum. 4 oyuncu arti para oneriyorum takasa yanasmiyorlar. Ama Aydin gelmek istiyor.
O konuya herkesin dikkat ettiğini düşündüğümden açıklamadım zaten
İki adet fitness, iki adet goalkeeper ve kalan antrenman kategorileri için o sayıda koç koyulmalı. Onu geçtim rezerv ve u-18'de de bu yapılmalı. Futbolcuların gelişimi çok farkediyor. Bir de idmanları ayarlarken heavy yapıp alışma sürecindeki sakatlıkları göze alıyorum şahsen. Daha yararlı oluyor ilerisi için.
Ben orta yapiyorum idmanlari? agir daha mi faydali?
Bu arada ligde ilk macimi 5-1 kazandim. Ikinci macimda Gaziantep belediye'ye 1-0 yenildim.
Oyuncularının natural fitness, determination ve strength değerlerine göre idmanlar vermen gerekiyor normalde. Alt liglerde o kadar idman yaptırmana gerek yok ama ben alt liglerde de aynısını uyguluyorum. En az heavy yapıyorum idmanları. Dediğim gibi başlarda biraz sakatlık olsa da ileride çok sağlam oluyor takım. Dayanıklılığı 15 olan bir kanat oyuncusu üç günde bir olan maçları kaldırabiliyor ayrıca. Gelişimleri bakımından da olumlu oluyor. Heavy yapmak sıkıntı oluyor derlerdi ve uygulamazdım ama son 2-3 oyunda sürekli böyle yapıyorum sorun yaşamıyorum.