Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İlk maçımızı Bristol Rovers ile yaptık. Hazırlık maçı olması sebebi ile amaç galibiyet değil iyi futboldu, ama takım henüz oturmadı , pek parlak bir oyun sergileyemedik :D

Bu arada Hayri Cund maçın adamı seçildi :D

2.maçımız:

89 kilo değilim ama gol atmışım o yüzden sevdim bu takımı :D

Ligde ilk 3 maçımız :D

Disiplin cezası vermişsindir şimdi sen bana Yiğit Abi :D

Lige istikrasız bir başlangıç yaptıktan sonra idmanlardaki hırsı ile ilk 11'de kendine yer bulan Murat Menemen takımı ateşledi ve tek başına ayağa kaldırdı :D

son 2 maçtaki performansıyla Murat formayı kaptı , Ahmet ve Salih uzun süre klubede beleyecek gibi :D

İlk defa görüyorum gscimbom takımı kurulmuş,kaleciymişim :D Rangers den 4 gol yemişim :sad007: :D

Lige istikrasız bir başlangıç yaptıktan sonra idmanlardaki hırsı ile ilk 11'de kendine yer bulan Murat Menemen takımı ateşledi ve tek başına ayağa kaldırdı :D

son 2 maçtaki performansıyla Murat formayı kaptı , Ahmet ve Salih uzun süre klubede beleyecek gibi :D

Ohh güzel yapmissin abicim.. Ama takimin en dandik oyuncusu benim galiba :) Kesik yemisim belli.. GSCimbom FC'in yeni Sabri Sarioglu'su olmak istiyorummm!! :D

Ligi 9. bitirdim. Bu sene umarim Super lig'e cikmagi basaririz. Takima Ayman Abdulazez ve Zafer Yelen gibi oyuncular geldi. Ugur Inceman'i elde kaciracagim galiba. Super ligden teklif geldi. Bu arada bosta inanilmaz oyuncular var. Kewell, Neill ve o kalitede olan yabanci oyuncular. Super lige cikabilseydim ne guzel toplardim hepsini. :D Bakalim ne olacak. Ismail Gulduren de en iyi defans oyuncum olan Yunisoglu'nu sakatladi 6-7 ay yok. :( Bu arada Ayhan Akman futbol kariyerini noktaladi 2012'de. :D

Beyler FM'nin son yamasını ve son transfer güncellemesini nerden bulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt