Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray ile ilk sezonum henüz. İlk olarak Ayhan, Mustafa Sarp bedelsiz isteyen takımlara ancak yollayabildim. Serdar Özkan'ı ise bedavaya bile isteyen olmadı, yedek takıma yolladım. Kewell'ı liverpool'a sattım 4 milyon euroya. Elano ise Bayern Munich'e satış opsiyonlu 1 milyon peşin toplam 7 milyon'a kiralık gitti. İnsua'nın kiralık sözleşmesini feshettim. Neill'i da Palermo'ya 3 milyon euroya sattım.

Yaptığım transferlerle takımın durumu şu. Henüz ligin ilk yarısı bitmedi lider fenerbahçenin 4 puan arkasında üçüncü sıradayım şimdilik. Takımı toparlayana kadar ve sakatlıklardan dolayı çok puan kaybetmiştim başlarda. Ama şuan takım fena oturdu, UEFA'da da gruptan lider çıktım.

4-3-3 oynatıyorum takımı. İlk 11 tercihim genelde : Ufuk*Sabri-Alexander Madlung-Servet-Sezgin Coşkun*Lorik Cana-Misimovic-Nestor Ortigoza*Pino-Arda Turan*Baros

Yedekler : Emirhan-Hakan Balta-Barış Özbek-Ceyhun Gülselam-Diego Buonanotte-Jordi Alba-Christian Benitez

Madlung: Wolsburg'tan 1.5 milyon euro

Ortigoza: Argentinos'tan 2 milyon euro

Sezgin Coşkun: Eskişehirspordan 1 milyon euro

Benitez: Santos Laguna'dan 1.7 milyon euro

Ceyhun Gülselam: 2 milyon euro

Diego Buonanotte: River Plate'den 3 milyon euro

Jordi Alba: Valecia'dan 2.8 milyon euro

Beyler bu yeni çıkan güncelleme orjinallik sorunu çıkarıyormu?

Tavsanli Linyit"le 5-5 berabere kaldim. Ulan 5-4 one gecmissin ne son dakikada yiyorsun? Ismail Gulduren ve Kurst Duymus berbat. Iyi defans lazim ama, takimin parasi ve itibari yok. Yabanci oyuncularim da ortada sebep olmadan mutsuz oluyorlar. Ona deli oluyor. Ligin en iyi takimi iken, 3 ilk 11 oyuncu birden mutsuz olunca takim da kotu etkileniyor. :(

Ilk 11 oyuncularimin iyi skorlar alirken alakasiz sekilde "Mutsuz" olmalari canimi SIKTI ve 2-3 kotu sonucun ardindan istifa ettim. Tatildeyken npower ligue 1'mi ne oradan bir takimla anlasmisim ama, hic bir sekilde bana uygun olmadigi icin yine istifa ettim. :D

Ilk 11 oyuncularimin iyi skorlar alirken alakasiz sekilde "Mutsuz" olmalari canimi SIKTI ve 2-3 kotu sonucun ardindan istifa ettim. Tatildeyken npower ligue 1'mi ne oradan bir takimla anlasmisim ama, hic bir sekilde bana uygun olmadigi icin yine istifa ettim. :D

bunları başkanları Adnan Polat mı :(

bunları başkanları Adnan Polat mı :(

Oyle gorunuyordu... Garip sekilde... Yeni transfer geliyor 2 mac sonra "mutsuz". Sinir ettiler sonunda. Kulubu adam etmistim. Cok iyi oyuncular almistim, bu yil rahat oynamalari gerekirken alakasiz seyler yapiyordular.

manchester city ile 3 sene ust uste şampiyonlar ligi şampiyonu oldum,stadı büyütün dedim beni kovdular.tekrar oyuna girdim bu sefer de ben istifa ettim anasını satayım:D

Çok güzel bir dönem geliyor, hedef 3'te 3 :)

adszupf.png

Xavi reis 34 yaşına gelmiş sözleşmesi bitiyor Barça yenilememiş. Ne dersiniz getirtsek mi Cimbom'a, reislik yapsın 1 sene :)

Beyler, bilgisayara format atmam sebebiyle FM silindi. Son çıkan patch ve linkini atabilecek biri olursa çok sevinirim. :)

en son güncellemeyle Türkçe çalışmıyor

En son güncellemeyi yapınca orjinallik sorunu nasıl hallediliyor?

Beyler Transfer bütçesi kullanılabirliğini bir programla felan yükseltebilir miyim? npowerdan başlamak istiyorum lakin %30 transfer bütçesi kullanılabilirliği veriyorlar çok az

Beyler Transfer bütçesi kullanılabirliğini bir programla felan yükseltebilir miyim? npowerdan başlamak istiyorum lakin %30 transfer bütçesi kullanılabilirliği veriyorlar çok az

30k verdiler sezon başında, ikinci sezonundayım 8k harcadım sadece. Zaten çoğu futbolcuyu bedava alıyorsun, kiralıkları da ekleyince sorun olmuyor :)

npower liginde Bury'i seçtim. Rekor Kırıcam Sir'i geçicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt