Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ya ben bu free playersları nereden bulucam search dan bulamadım

Hic sevmiyorum bunu

Sene 2008 yeni aldım FM 08'i. Evde kurdum ama masaüstüne kuramamıştım. Laptopa yükledim oyunu başladım oynamaya. 2.Maça çıkıyorum yönetimle sorun çıkıyor ultimatom mu ne veriyorum sonra kovuluyorum :D Anladım o günden sonra benden işçi olmaz kendi işimin patronu olmalıyım :D

Allah askina birisi 11.1.0'da calisan no cd crack koysun. Sinirden ölmek üzereyim.

Fm 2011deki komik olay :)

arkadaşlar takımın kötü gidişinden sıkılıp bir kaç futbolcu hariç herkesi editleyip takımdan yolladım yeni oyunlar aldım onca yıldızın içinde sadece sabrinin izlenmesi çok komik geldi :D:D:D

14836.jpg

Cevap: Fm 2011deki komik olay :)

Tavşanlı Linyit Spor izliyordur.

Sabri kadar başınıza taş düşssün.

Komik olayı yazmayı unutmuşsun sanırım:confused:

Hile yapmadigina emin misin kardes?

arkadaşlar takımın kötü gidişinden sıkılıp bir kaç futbolcu hariç herkesi editleyip takımdan yolladım yeni oyunlar aldım onca yıldızın içinde sadece sabrinin izlenmesi çok komik geldi :D:D:D

14836.jpg

asil komik olay bence messi'li, ronadlo'u, pique'li kadroya ufuk ve serveti yerlestirmen :asd:

Arsenal ile degset bir takim kurdum. 2011/2012 sezonunda sampiyon olduk. Sampiyonlar Ligini kazandik. Bir yanlisliktan dolayi sözlesmemi uzatamadim.

Ingilterenin basina geçtim. Ingilizlerle 2014 dünya kupasini kazandim.

Ama ondan sonra Gaziantepspor bile beni teknik direktor olarak istemedi. Anlayamadim vallahi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt