Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

türkiye liginde takas yaptığımda data ayarı gerekiyor ki aldıklarımın hepsini türk yapayım :D

Arsenal ile degset bir takim kurdum. 2011/2012 sezonunda sampiyon olduk. Sampiyonlar Ligini kazandik. Bir yanlisliktan dolayi sözlesmemi uzatamadim.

Ingilterenin basina geçtim. Ingilizlerle 2014 dünya kupasini kazandim.

Ama ondan sonra Gaziantepspor bile beni teknik direktor olarak istemedi. Anlayamadim vallahi..

Bu bendede olmustu. Sözlesmemi uzatmamistim, Türk Milli Takimindan istifa etmistim hemen Palermo teklif etmisti. Milli Takim hocasi istemiyorlar galiba veya sadece bir dil bildigin icin olabilir.

Galatasaray'la iki yil ust uste sampiyon oldum. Ilk yil kupayi kazandim, ikinci yil Ankaragucu'ne finalde kaybettim. O degil de Goztepe iki yil icinde 2 lig yukseldi. Bu kadrolari ile Superligde nasil tutunacaklar merak ediyorum. :) Balotelli bana geliyor 7.3 milyona ama, maas butcesi yetersiz. Bir yolunu bulup alacagim.

2005den beri FM oynuyorum ilk defa böyle bir kariyer yaptım. Çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim. Galatasaray'ı da 3-4 sene yönettikten sonra emekli olmayı planlıyorum:

Ahmet Cakin---Toprak----Eren G.-----Abidal

------------Selcuk------Biglia

---------Willian---Lamela---Lodeiro

------------------Stancu

Bakalim bu yil bu kadroyla ne yapacagim. :D

beyler kapsamlı güzel bir türkçe yaması varmı

varsa özelden ulaşın lütfen :)

FM 2010'da A milli takımımızla açtım kariyerimi, tüm kariyer boyunca tek bir hile bile kullanmadım(antrenman programı ve taktikler de kendime ait) 2 sene sonra manager olarak Galatasaray ile sözleşme imzaladım. şuan 2021 de'yim, bu zamana kadar 9 STSL, 7 ECC, Türkiye ile Avrupa Kupasında çeyrek Dünya Kupasında yarı final oynadım. Italya ile Dünya Kupasını kazandım. Brezilya ile Concacaf yarı finali, İngiltere ile Avrupa Şampiyonluğu ve şuan Fransa milli takımını yönetmekteyim, Arda Turan 9 senedir takımımın kaptanı, aynı zamanda A milli takımında da kaptanlık vermiştim, 9 senedir sadece Nihat Kahveci A milli takımına manager olduğunda onu ikinci kaptanlığa düşürüp, Hamit'i kaptan yapmıştı. Hamit emekli olduktan sonra Arda tekrar 1. kaptanlığa yükseldi şuan yaşı 35 ve söz geçirme özelliği: 18.

-11 sene boyunca gözüme çarpan ve takımımda bulundurup daha sonra avrupaya sattığım en iyi Tük oyuncular(ünlü kulüplerde forma giyen) Kaleci: Volkan Babacan(Barcelona) Ömer Toprak(Chelsea) Eren Güngör(Juventus) Ceyhun Gülselam(Bayern) Özgür Çek(Valencia) Selçuk İnan(Valencia) Sabri(Genoa) Hakan Balta(CSKA) Ayhan Akman(Newcastle) Servet Çetin(Lyon) Deniz Naki(Barcelona)

FM 2010'da GS'yi alanlar ilk sezon Mustafa Pektemek'i alsın hem asist hem gol kralı oluyor.

35he8hy.jpg

6y352d.png

2egfep3.png

Milan Barosu Unitede sattim 82,5 million DKKya

Ve Lukakuyu 45 million DKKya aldim

Kalouyu bedava aldim.

:D

Geçen Sene Oynuyordum Bıraktım ;Sarmıyor Artık !

jpwugg.jpg

34f1zd3.jpg

30rpijb.jpg

birde dedryck boyata city'de yedeklerdeydi hemen aldım son transfer olarak .

Yahu adamlar 30-31 yasinda kariyerini bitiriyor.

Hemde önemli futbolcularim, ikiside gitti birden, kaldik ortada.

Adamin 3 sene daha sözlesmesi var ama kariyerini bitiriyor, bu nasil is?

şu an fm 2010'da southampton ile oynuyorum 3. sezonum ilk sene -10 da başlamama rağmen takımı bir üst lige çıkardım , bu senede premier lige çıktım owen puroviç voronin üçlüsünü hücum hattına aldım lig one da ikende neilli alıp kaptan yaptım kalede ricardo güven veriyor defansı gençlere emanet ettim orta sahada jan polak ve southamptonun genç yeteneği morgana emanet bu sene amaç ilk 6 ... owen iki sene oynamamış olmasına rağmen şov yapıyor 8 maç 8 gol nazar değmesin ...

FM 2011'i aldım.Beğendiğim oyuncuların hiçbirini bulamadım.Lucas Moura,Isla,İ.Vorsah gibi oyuncuları koymamışlar.Ne biçim bir oyundur bu ****

uzun zamandır oynamıyorum bu oyunu..

soğudum oyundan..

FM 2011'i aldım.Beğendiğim oyuncuların hiçbirini bulamadım.Lucas Moura,Isla,İ.Vorsah gibi oyuncuları koymamışlar.Ne biçim bir oyundur bu ****

oyunu açarken database den large ı seçmen lazım bide bi tek oynıyacagın ligi seçme mesela türkiye ligi oynuyorsan brezilya arjantin meksika ingiltere almanya italya ispanya fransa ukrayna rusya gibi ligleri de açarsan oyuncu database i genişler ve aradıgın genç oyuncuları da bulabilirsin.

3. sezondur ust uste sampiyon oluyorum. Bu kez cok zorlandim. Kupa da da iki sezondur sampiyon olamadim. Gecen yil finalde Ankaragucu'ne. Bu yil yari finalde Genclerbirligi'ne yenildim. Ligi guc bela ile kazandim. Sansima Trabzon son 3 macin hepsinde berabere kaldi. :) Nuri Sahin'e 25 milyon saydim. :/ Stancu'yu da alan olmayinca Chelsea'ye 5 milyona kiraladim. Umarim orada degerini artirir ve isteyen takim cikar. Bir de bedavaya Obertan'i aldim ama profili pek hosuma gitmedi. Sizce deniyeyim mi bu yil?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt