Denizlisporu aldım. Hemen özellikle 3 büyüklerden yetenekli genç futbolcuları kiraladım. Eldeki yabancıları çıkartıp 23 yaş altında 2 yabancı aldım biri kaleci. Bank asyada 31. haftada lider Boluspor ile puanlar başabaş iken son hafta yai 32. haftada ben galip geldim Bolu beraber kalınca şampiyon olarak süper lige yükseldim. Tr kupasında ise yine ilk sezonumda 3 büyükler ilk turlarda elenince Bursaspor ile final oynayıp Türkiye kupasını kazanarak sonraki sezon UEFA'da oynamya hak kazandım. Yıldıray baştürk yine ilk sezonki en önemli transferimdi.
2. sezonumda gözlem gücü yüksek scoutlar ile anlaşıp ağustos ayında genç ama gelecek vaad eden ücretsiz yada çok düşük bedelli yabancı transfer ve yerli oyuncular ile kadromu güçlendirdim. Uefada 2. turda Zenit'e elendim. Sezon başında süper kupada ve Tr kupasında finalde bjkyi yenerek kupayı aldım. Ligde ise istikrarlı kadromla ve özellikle Yıldıray B. ve ceyhun Eriş gibi tecrübeli isimlerin önemli katkılarıyla Lig şampiyonu oldum.
3. sezonumda ilk maçta süper kupa maçında yine bjk ile karşılaştım. Yine bir önceki sezon gibi maç 2-0 bitti ama bu sefer kupayı bjk aldı. Ş.L. de ise ManU,Leverkusen ve celticli grupta iç sahamda celtic ve leveri yenip deplasmanda sadece yine celticle berabere kalıp 7 puan ile uefaya kaldım. Uefada yoluma emin adımlarla devam edip finalde Tottenham'ı yenerek kupayı aldım. Ligde ise şampiyon olup türkiye kupasında feneri yenerek Tr kupası tekrar aldım. Bu arada Haziranda Kamerun milli takımının başına geçtim
4. sezonun ilk maçında Tr süper kupada feneri yenerek süper kupayı 2. kez aldım. Avrupa süper kupasında ise Nuri'li kadrosuyla Man. city beni 2-0 mağlup ederek süper kupayı aldı. Şu anda 4. sezonda eylül ayındayım.