Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
FM 2010'da A milli takımımızla açtım kariyerimi, tüm kariyer boyunca tek bir hile bile kullanmadım(antrenman programı ve taktikler de kendime ait) 2 sene sonra manager olarak Galatasaray ile sözleşme imzaladım. şuan 2021 de'yim, bu zamana kadar 9 STSL, 7 ECC, Türkiye ile Avrupa Kupasında çeyrek Dünya Kupasında yarı final oynadım. Italya ile Dünya Kupasını kazandım. Brezilya ile Concacaf yarı finali, İngiltere ile Avrupa Şampiyonluğu ve şuan Fransa milli takımını yönetmekteyim, Arda Turan 9 senedir takımımın kaptanı, aynı zamanda A milli takımında da kaptanlık vermiştim, 9 senedir sadece Nihat Kahveci A milli takımına manager olduğunda onu ikinci kaptanlığa düşürüp, Hamit'i kaptan yapmıştı. Hamit emekli olduktan sonra Arda tekrar 1. kaptanlığa yükseldi şuan yaşı 35 ve söz geçirme özelliği: 18.
-11 sene boyunca gözüme çarpan ve takımımda bulundurup daha sonra avrupaya sattığım en iyi Tük oyuncular(ünlü kulüplerde forma giyen) Kaleci: Volkan Babacan(Barcelona) Ömer Toprak(Chelsea) Eren Güngör(Juventus) Ceyhun Gülselam(Bayern) Özgür Çek(Valencia) Selçuk İnan(Valencia) Sabri(Genoa) Hakan Balta(CSKA) Ayhan Akman(Newcastle) Servet Çetin(Lyon) Deniz Naki(Barcelona)