Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bu crash dump hatası yüzünden CL şampiyonu oldum ertesi sezondada CL'de final oynayacaktım Crash Dump geldi .Yok mu bunun çözümü yahu? :(

Tatile çıkman lazım çözümü yok diye biliyorum.

Edit:İnternette araştırdım ve bunu buldum işine yarıyabilir.

ben bu hatayı çok alıyordum artık almıyorum yapmamız gereken çok basit oyuna giriyoruz kayıtlı oyunu yükledikten sonra belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masaüstüne taşıyoruz belgelerimde crash dumps dosyası oluşamıyor böylece hata almıyoruz sadece kayıt yapmamız gerektiğinde tekrar belgelerime Sports Interactive dosyasını atıyoruz denedim ve artık almıyorum

Tatile çıkman lazım çözümü yok diye biliyorum.

Edit:İnternette araştırdım ve bunu buldum işine yarıyabilir.

ben bu hatayı çok alıyordum artık almıyorum yapmamız gereken çok basit oyuna giriyoruz kayıtlı oyunu yükledikten sonra belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masaüstüne taşıyoruz belgelerimde crash dumps dosyası oluşamıyor böylece hata almıyoruz sadece kayıt yapmamız gerektiğinde tekrar belgelerime Sports Interactive dosyasını atıyoruz denedim ve artık almıyorum
Deneyeyim bakalım.

Atletico Madridi avrupa ligine zor attik. Sezonun ortasinda kotu halde gectim basina uefaya gitmek de iyidir. Ayrica Ingiltere milli takimindan da teklif geldi artik onu da yonetiyorum. yeni sezona iyi transferlerle baslayacagiz..

Beyler takımı oyunda zengin bir işadamı satın alabilir mi daha doğrusu kulüp satılabilir mi?

Beyler takımı oyunda zengin bir işadamı satın alabilir mi daha doğrusu kulüp satılabilir mi?

Evet zengin biri de baskan olabiliyor tam tersine daha fakir biri de baskan olabiliyor ve klubun mali yapisi ona gore sekillenebiliyor .

Hilesi var mı?:lol:

Ben hic hile yapmadim o yuzden bilmiyorum . Hile islerini sana da onermem zevki kalmaz oyunun . Ama illa hile yapicam diyosan almak istedigin oyuncunun takiminin basina gecip oyuncuyu kendi takimina bedavaya sat :) . Fakat bence cok sacma hic zevki kalmaz oyunun .

Ben hic hile yapmadim o yuzden bilmiyorum . Hile islerini sana da onermem zevki kalmaz oyunun . Ama illa hile yapicam diyosan almak istedigin oyuncunun takiminin basina gecip oyuncuyu kendi takimina bedavaya sat :) . Fakat bence cok sacma hic zevki kalmaz oyunun .

2011de yeterince hilesiz kariyer yaptım.Citye gidince ordada 100 milyon euro falan bütçe var iyi güzel ama insan o kadroyu bozmayada kıyamıyor.

2011de yeterince hilesiz kariyer yaptım.Citye gidince ordada 100 milyon euro falan bütçe var iyi güzel ama insan o kadroyu bozmayada kıyamıyor.

Yaptin mi bilmiyorum ama uzun oyunlardan sikilmazsan Adana Demirspor'u oneririm PC'n kaldiriyorsa 35-40 lig ac en az ve oyuna basla . Benim bir kariyerim var boyle 20 sene felan surdu . En son Real Madrid ve Brezilya Milli Takiminin basindaydim . Cok ama cok keyifli oluyor .

Yeni sezona bomba gibi bir kadro ile giriyoruz. Iste kadro ve taktik.

Godin'in sakatligi yakti bizi 6 ay sakat ben de manunun yedek takiminda idare eder bir stoper kiraladim ama o da sakat neyseki 1-2 hafta

Yeni sezona bomba gibi bir kadro ile giriyoruz. Iste kadro ve taktik.

Godin'in sakatligi yakti bizi 6 ay sakat ben de manunun yedek takiminda idare eder bir stoper kiraladim ama o da sakat neyseki 1-2 hafta

Phil Jones'i öneriyorum kardeş çok iyi stoper gol falan atıyor . Kiralık al takıma uyum sağlar sende beğenirsen satın al 7.5 milyon euro ya falan bonservisini alırsın .

Phil Jones'i öneriyorum kardeş çok iyi stoper gol falan atıyor . Kiralık al takıma uyum sağlar sende beğenirsen satın al 7.5 milyon euro ya falan bonservisini alırsın .

Transferi kapattim artik. Eyvallah onerin icin. Godinin sakatligi cok kotu oldu milli takimad sakatlandi bi de :( huht'a kaldik. Hic sevmem ama mecburum.(Huht u da ben almadim kulube geldigimde vardi. tek zayif halka o gibi su an.)

Transferi kapattim artik. Eyvallah onerin icin. Godinin sakatligi cok kotu oldu milli takimad sakatlandi bi de :( huht'a kaldik. Hic sevmem ama mecburum.(Huht u da ben almadim kulube geldigimde vardi. tek zayif halka o gibi su an.)

Diğer transfer döneminde Phil Jones'i al senin takımda çok iş yapar . Huth idare eder rahatlıkla .

Yaptin mi bilmiyorum ama uzun oyunlardan sikilmazsan Adana Demirspor'u oneririm PC'n kaldiriyorsa 35-40 lig ac en az ve oyuna basla . Benim bir kariyerim var boyle 20 sene felan surdu . En son Real Madrid ve Brezilya Milli Takiminin basindaydim . Cok ama cok keyifli oluyor .

Murcia ile 3 yıllık kariyerim vardı ama sıktı.Takımı 3.ligden kolaylıkla 2.lige çıkarmıştım.Daha sonra 2.yılda 2.ligde 14.oldum.3 yılda ilk 6 içindeydim ama sıkıldım.Fmde sıkıntım yok sistem bakımından 2D rahatlıkla oynuyorum.3D oynarım ama 2D daha zevkli geliyor bana.

Murcia ile 3 yıllık kariyerim vardı ama sıktı.Takımı 3.ligden kolaylıkla 2.lige çıkarmıştım.Daha sonra 2.yılda 2.ligde 14.oldum.3 yılda ilk 6 içindeydim ama sıkıldım.Fmde sıkıntım yok sistem bakımından 2D rahatlıkla oynuyorum.3D oynarım ama 2D daha zevkli geliyor bana.

Ben de ilk 3D'ye gecildiginde aynisini dusunuyordum 2D oynuyordum sonra 3D'ye gecis yaptim :D . Tavsiye ederim uzun kariyerler zevkli oluyor . Daha once Ingiltere Blue Square West ya da North'dan Kettering ile coooook uzun bir kariyer yapmistim ondan sonra ki en uzun kariyerim oldu Adana Demirsporla basladigim fakat bu kez Adana Demirspor kariyeri degil teknik direktorluk kariyeri yaptim . :) 20 senede 10'dan fazla takima gittim . 3-4 hafta kaldigim takimlar da oldu kariyerimde yukselisler de cok dususler de oldu . Mesela 3. senede Adana Demirspordayken ( 2.ligden superlige cikmak uzereydik) baska takima teklif goturdugum ve yonetim uyari verdigi icin ordan istifa ettim sonra Danimarka gibi vasat liglerde surundum 5 ya da 6. sene kurkcu dukkanina donmustum cunku hic bir yerden teklif yoktu . Baya bir sure kotu takimlarda surundum kariyerimde cikisi ikinci ligdeli Birmingham'i Premier Lig'e cikararak yasadim. Fakat Birminghamla ikinci senemde Premier Ligde cok ama cok zorlandim takim dusmemeye oynuyordu o arada Almanya Liginde 17. olan Dortmund'un basina gectim ve lale devrim basladi :) . Takimi o sene 2. yaptim sonra sampiyonluklar geldi . Iki kere CL finali oynadim Dortmundla ikisini de kaybettim :( . Daha sonra Milan - Real Madrid derken cesitli sebeplerden oyunu biraktim :) . Tabii bu arada milli takimlar da calistirdim .

2011de mutemadiyen basarili olmus taktik var mi

sagol heis

Nou campi ikinci kez fethettik. Gecen sene oldugu gibi bu sene de 0-1 kazanmayi bildik hem de 25. dakikada kirmizi gormeme ragmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt