Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış reis ben böyle maçlardan nefret ediyorum.Kaleyi bombardımana tutuyorsun ama o top girmiyor.Bir korner ve ön direk golü yiyorsun çok sinir oluyorum bu durumlara.![]()
İnanılmaz ama gerçek.
FM 2010'da Kaiserslautern'i ilk sezonda Bundeliga II şampiyonu yapıp Bundesliga I'e çıkardım. İkinci senemde sezonun ilk yarısında MAÇLARI TEKRAR OYNAMADAN 17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik aldım ve sadece 2 gol yedim. Son 6 maçın 5'i 1-0 bitti ve bunların 3 tanesini son dakikalarda atılan gollerle kazandım.
Mütevazi kadrom (4-2-3-1):
------------------Tobias Sippel------------------------
Florian Dİck-Nelson Rivas-Alexander Madlung-Petar Zanev
-------------Manuele Blasi-Sergio Almiron--------------
-----Sebastian Blanco-Federico Insua-Vlad Munteanu----
-------------------Erik Jendrisek-----------------------
Yedekler:
Kostas Chalkias
Rodnei
Fabian Müller
Fredy Guarin
Ricky Pinheiro
Leandro Domingues
Srdjan Lakic
Önceden Jendrisek'i sol açık, Lakic'i tek santrafor oynatıyordum, ama hızlı hücum edemediğim için son iki maçta daha hızlı olan Jendrisek'i santrafora ve sol açığa Munteanu'yu koydum. Jendrisek 2 gol attı ve iki maçı da 1-0 kazandım.
Domingues'i ilk sezon, Rivas, Madlung, Blasi, Almiron ve Insua'yı ikinci sezon free transfer olarak aldım. Zanev'i 50.000 €, Munteanu'yu 500.000 €, Guarin'i 400.000 €, Blanco'yu 4.000.000 €'ya aldım. Insua ve Lakic'in 8'er golü var. Bunlardan başka 2 gol atabilen yok zaten. Takımın maliyeti çok düşük ve hala kasada 10 mio. € var. Bu sene şampiyon olursam orta sahada Almiron'un ve sol bekte Munteanu'nun yerine ve beklere yeni adamlara alacağım.
Screenshot alabilirsem post ederim.
2012 ne zaman cikiyor, bilen var mi?