Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Antep ile 2014 yılındayım forvette Adebayor var. Serbest kaldı ve aldım 30 yaşında 8 maçta 7 golü var :)

Lige muthis basladik. 6 da 6

Sırf Managerlik oyunlarına olan ilgim yüzünden bu ay sonu yeni bir laptop alıyorum :D

Zira netbook'umdan oynayamıyorum hiçbirini..

Ekli dosyalar

• 8.webp
    8.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37

2012 bir an önce ciksada oynasak yahu, daha bide Türkce yama falan bekleyecegiz.

Bari Almanca olsaydi oyunda, her oyunda Almanca kesin oluyor ama bu oyunda yok arkadas. :o

arsenale karşı büyük şanssızlık

rakip kaleci maçın adamı seçildi

zzzk.png

Ekli dosyalar

• zzz.webp
    zzz.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 90

Barış reis ben böyle maçlardan nefret ediyorum.Kaleyi bombardımana tutuyorsun ama o top girmiyor.Bir korner ve ön direk golü yiyorsun çok sinir oluyorum bu durumlara.:mad:

Barış reis ben böyle maçlardan nefret ediyorum.Kaleyi bombardımana tutuyorsun ama o top girmiyor.Bir korner ve ön direk golü yiyorsun çok sinir oluyorum bu durumlara.:mad:

çok sinir bozucu oluyor ama futbolun bir güzelliği de işte bu öngörülemezliği

zaten böyle olmasa 34te34 yaparım her sene TSLde

İnanılmaz ama gerçek.

FM 2010'da Kaiserslautern'i ilk sezonda Bundeliga II şampiyonu yapıp Bundesliga I'e çıkardım. İkinci senemde sezonun ilk yarısında MAÇLARI TEKRAR OYNAMADAN 17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik aldım ve sadece 2 gol yedim. Son 6 maçın 5'i 1-0 bitti ve bunların 3 tanesini son dakikalarda atılan gollerle kazandım.

Mütevazi kadrom (4-2-3-1):

------------------Tobias Sippel------------------------

Florian Dİck-Nelson Rivas-Alexander Madlung-Petar Zanev

-------------Manuele Blasi-Sergio Almiron--------------

-----Sebastian Blanco-Federico Insua-Vlad Munteanu----

-------------------Erik Jendrisek-----------------------

Yedekler:

Kostas Chalkias

Rodnei

Fabian Müller

Fredy Guarin

Ricky Pinheiro

Leandro Domingues

Srdjan Lakic

Önceden Jendrisek'i sol açık, Lakic'i tek santrafor oynatıyordum, ama hızlı hücum edemediğim için son iki maçta daha hızlı olan Jendrisek'i santrafora ve sol açığa Munteanu'yu koydum. Jendrisek 2 gol attı ve iki maçı da 1-0 kazandım.

Domingues'i ilk sezon, Rivas, Madlung, Blasi, Almiron ve Insua'yı ikinci sezon free transfer olarak aldım. Zanev'i 50.000 €, Munteanu'yu 500.000 €, Guarin'i 400.000 €, Blanco'yu 4.000.000 €'ya aldım. Insua ve Lakic'in 8'er golü var. Bunlardan başka 2 gol atabilen yok zaten. Takımın maliyeti çok düşük ve hala kasada 10 mio. € var. Bu sene şampiyon olursam orta sahada Almiron'un ve sol bekte Munteanu'nun yerine ve beklere yeni adamlara alacağım.

Screenshot alabilirsem post ederim.

İnanılmaz ama gerçek.

FM 2010'da Kaiserslautern'i ilk sezonda Bundeliga II şampiyonu yapıp Bundesliga I'e çıkardım. İkinci senemde sezonun ilk yarısında MAÇLARI TEKRAR OYNAMADAN 17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik aldım ve sadece 2 gol yedim. Son 6 maçın 5'i 1-0 bitti ve bunların 3 tanesini son dakikalarda atılan gollerle kazandım.

Mütevazi kadrom (4-2-3-1):

------------------Tobias Sippel------------------------

Florian Dİck-Nelson Rivas-Alexander Madlung-Petar Zanev

-------------Manuele Blasi-Sergio Almiron--------------

-----Sebastian Blanco-Federico Insua-Vlad Munteanu----

-------------------Erik Jendrisek-----------------------

Yedekler:

Kostas Chalkias

Rodnei

Fabian Müller

Fredy Guarin

Ricky Pinheiro

Leandro Domingues

Srdjan Lakic

Önceden Jendrisek'i sol açık, Lakic'i tek santrafor oynatıyordum, ama hızlı hücum edemediğim için son iki maçta daha hızlı olan Jendrisek'i santrafora ve sol açığa Munteanu'yu koydum. Jendrisek 2 gol attı ve iki maçı da 1-0 kazandım.

Domingues'i ilk sezon, Rivas, Madlung, Blasi, Almiron ve Insua'yı ikinci sezon free transfer olarak aldım. Zanev'i 50.000 €, Munteanu'yu 500.000 €, Guarin'i 400.000 €, Blanco'yu 4.000.000 €'ya aldım. Insua ve Lakic'in 8'er golü var. Bunlardan başka 2 gol atabilen yok zaten. Takımın maliyeti çok düşük ve hala kasada 10 mio. € var. Bu sene şampiyon olursam orta sahada Almiron'un ve sol bekte Munteanu'nun yerine ve beklere yeni adamlara alacağım.

Screenshot alabilirsem post ederim.

South+Korea+v+Greece+Group+B+2010+FIFA+World+DpRMvVHXpk9l.jpg

Ligde 12 de 12 gidiyoruz. Hicbir kariyerimde bu olmamisti. Ve sadece 4 gol yedik.

Ben fakirötesi, pek ünlü olmayan, kadrosunda sağlam bir yıldız bulunan bir takım arıyordum. Köln-Podolski, Utrecht-Mertens arasında kaldım. Utrecht'i aldım. Peşin paraya oyuncu satıp, 4 yıl taksitle oyuncular alarak bir takım kurdum. Ligde son maç Ajax ile kendi sahamda oynuyorum. Onların 72 puanı benim 70 puanım var, kazanırsam aldığımda leş olan bu takım şampiyon olacak, bakalım ne olacak.. :)

Kadro bu ;

--------------------------- Pröll (Free) -----

Cornelisse -- Verkhotsev (400 K) --- Johnny (200 K) -- Neşu/Zanev (40 K)

-------------- Porcari (40 K) ------ Kim Jung-Woo (1.8 M) -------

L.Lobos (250 K)/Apodi (Kira) ----- Eric (1.1 M) ------------- Piscu (1.6 M)

-------------------- Van Wolfsvinkiel / Soukouna (free) -----------

Piscu müthiş oynuyor, Mertens'i kesmek zorunda kaldım. İmkanı olan PISCU ve ERIC'i alsın, müthiş oyuncular. Piscu'yu solda Inside Forward oynatın.

PORCARI Novara'da oynuyor, başka hiçbirinden duymadım bu oyuncuyu benim keşfimdir. Çok iyi kesici, ve çalışkan bir oyuncudur, 40 K'ya kaçmaz onu da alın sokun rotasyona.

Edit : Soukouna'nın 3 golüyle 4-1 yendik. Soukouna çoğu maçta kulübeden gelerek 18 gol attı, beleşe kaçmaz. Finishing 11 ama bulduğunu yazıyor, zaten ilerde geliştiriyor bu özelliğini. Müthiş atlet,hızlı bir oyuncu, oyun başında beleş. Shoot with power verin.

vallaha hocam biktim ben fm10 oynuyorumda fm11 indirmedim..

fm10 da 2028 senesindeyim.. barcanin basindayim.. tadi kalmadi yani, taninmamis oyuncular hep..

bi sorum olacak.. fm12 nerden indire biliriz bi bilgisi olan varmi? (ciktiginda)

Atletico Madrid ile muthis bir sezon geciriyorum. Son 30 macta 26 galibiyet 3 beraberlik 1 maglubiyet var o da Real madride deplasmanda.

Edit: Duzeltme

2012 ne zaman cikiyor, bilen var mi?

Ben 21 Ekim diye biliyorum çıkış tarihini.

Tesekkurler arkadaslar. Bakalim bu nasil olacak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt