Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

Butun logolar, oyuncu ve menejer yuzleri, forma paketleri hazir, Oyunu bekliyorum :)

Oyunu oynayanlardan ve geçmişte de oynamış olanlardan detaylı bir analiz alsak ?

Oyunu oynayanlardan ve geçmişte de oynamış olanlardan detaylı bir analiz alsak ?

12 yi oynamadim ama 11 zevkli idi. ozellikle alt liglerden takim alip onu 1.lige cikartmak, az da olsa zorlanmak vs. zevkli bayagi.

Istedigin kadroyu kurduktan sonraki keyif baska..

Fifa Manager 12 yi indirdim oynuyorum bir kaç saattir detay olarak, grafik olarak FM den çok çok iyi FM nin arayüzü menüsü oynanışı falan daha basit fifa managerden ama

12 yi oynamadim ama 11 zevkli idi. ozellikle alt liglerden takim alip onu 1.lige cikartmak, az da olsa zorlanmak vs. zevkli bayagi.

Istedigin kadroyu kurduktan sonraki keyif baska..

Sanırım sorduğum soru yanlış anlaşıldı, ben 2012'yi oynayanlardan, eski oyunlarla karşılaştırma yapmasını, artı ve eksi noktaları söylemesini istemiştim. :)

11'i oynadım yahu hatta son 5-6 yıldır tüm seriyi oynadım, 11 çok kötüydü, daha doğrusu çok kolaydı bana göre, çok basit takımları çok iyi yerlere getirmiştim ve 3-4 ay sonra bıraktım oyunu. Bilmiyorum belki de işin mantığını çözdüm diye son oyun öyle geldi. FM 2005 hala favorimdir mesela, zorluk açısından çok gerçekçi bir oyundu bence. 12'de özellikle yapay zekanın ne seviyeye ulaştığını merak ediyorum, eğer bu noktada biraz olsun ilerleyebilmişlerse oyunu deneyeceğim, yoksa pek oynama taraftarı değilim.

Yeri gelmişken şunu da söyleyeyim oyunun en önemli noktası, etkili antrenmanlar ve rakip takıma göre taktikte ve sistemde değişiklikler yapmak oldu her zaman. Örneğin rakibin sol tarafı zayıfsa ve sağ tarafa etkili bir adam koyarsan, bunun etkisini maç içinde kesinlikle hissediyorsun. Özellikle kornerde, balance ve headingi iyi olan, uzun boylu adamlar sayesinde çok fazla gol buluyordum.

Burası işine yarar sanırım Namık yeni özellikler 1 den başlarsan baya işini görmüş olur .

Football Manager -TurkSportal: Football Manager Türkiye Araştırması, Türkçe FM, PES, FIFA ve CM Serileri...

Eyvallah Osman. :)

Fifa Manager 12 den bi kaç resim

3d1u.jpg

3d1n.jpg

3d3w.jpg

Bu oyun için de ayrı konu açılabilir güzel bir oyun özellikle grafikler çok hoş

ne degismis wankdashlar ?

Bişey değişmemiş aynı oyunu kakalamışlar 1 sene bekledik YAZIKLAR OLSUN.

MAA: Delil yokkkkkk

FMFAN: İlaç yokkkkkkkkkkk :)

Bende indirdimde steam yaktı beni 1 haftaya çözerler rahatça indiririz bizde

Dayanamayıp 42 Tl ye oyunu satın aldım. Kredi kartıyla da 12 taksit yaptırarak :) Gerçek satış fiyatı 75 tl internetten 42 tl ye satan buldum Football Manager 2012 Steam Download Cd-key - SanalPazar buradan aldım. Ödeme yaptıktan 1-2 saat sonra Steam key yollanıyor CD yada Dvd yollanmıyor Steam key ile steamdan indiriliyor. Aldığım bilgilere göre oyunun Crack'i çok gecikecebilir bu sefer işini sağlama almış FM. Ayda 4 tl birşey değil bu oyun için

Dayanamayıp 42 Tl ye oyunu satın aldım. Kredi kartıyla da 12 taksit yaptırarak :) Gerçek satış fiyatı 75 tl internetten 42 tl ye satan buldum Football Manager 2012 Steam Download Cd-key - SanalPazar buradan aldım. Ödeme yaptıktan 1-2 saat sonra Steam key yollanıyor CD yada Dvd yollanmıyor Steam key ile steamdan indiriliyor. Aldığım bilgilere göre oyunun Crack'i çok gecikecebilir bu sefer işini sağlama almış FM. Ayda 4 tl birşey değil bu oyun için

Hala öylemi bilmiyorum ama steamden alsan sana 5 ayrı key hakkı verilecekti. Adamda muhtemelen 1 alıp 3-4'e katlıyor. Eğer unreg key almadan format atarsan bilgisayarına paran yanıcak muhtemelen aklında olsun adamla irtibatı koparma ;)

zamundaya açılan yollar kapalı vay aman

fm12ye doktor giremedi ilaç bulamadı vay aman

cimbomum sir. ugur bulutsuz kaldı vay aman

vay aman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt