Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Cevap: FM 2012 Çıktı !
İnanır mısınız bilmem fakat radyo sandım.
İnanır mısınız bilmem fakat radyo sandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu oynayanlardan ve geçmişte de oynamış olanlardan detaylı bir analiz alsak ?
Oyunu oynayanlardan ve geçmişte de oynamış olanlardan detaylı bir analiz alsak ?
12 yi oynamadim ama 11 zevkli idi. ozellikle alt liglerden takim alip onu 1.lige cikartmak, az da olsa zorlanmak vs. zevkli bayagi.
Istedigin kadroyu kurduktan sonraki keyif baska..
Burası işine yarar sanırım Namık yeni özellikler 1 den başlarsan baya işini görmüş olur .
Football Manager -TurkSportal: Football Manager Türkiye Araştırması, Türkçe FM, PES, FIFA ve CM Serileri...
ne degismis wankdashlar ?
Dayanamayıp 42 Tl ye oyunu satın aldım. Kredi kartıyla da 12 taksit yaptırarakGerçek satış fiyatı 75 tl internetten 42 tl ye satan buldum Football Manager 2012 Steam Download Cd-key - SanalPazar buradan aldım. Ödeme yaptıktan 1-2 saat sonra Steam key yollanıyor CD yada Dvd yollanmıyor Steam key ile steamdan indiriliyor. Aldığım bilgilere göre oyunun Crack'i çok gecikecebilir bu sefer işini sağlama almış FM. Ayda 4 tl birşey değil bu oyun için
torrette çıkmadı sanırım![]()
Benim şimdi oynadığım ne o zaman![]()