Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

renkdaşlar acaba bi aktivasyon kod kaç kere çalışr off line olarak bi arkadaşta çalışırmı kod ??

5 kişi olalım ortak 25er liradan 125 liraya alalım, steamden aldığınızda 5 ayrı lisans veriyor. Paylaşırız varmı katılan?

Bazı forumlarda 1 hafta içinde crack eklenir diyor.

Ne 100'ü 125'i yahu uçmuş herkes :D Oyun 72TL şu anda D&R'da :)

Ayrıca 5 lisans diye bir olay yok, tek lisans veriyor. Ama istediğin kadar bilgisayara yükleyip çevimdışı modda oynayabiliyorsun.

Ne 100'ü 125'i yahu uçmuş herkes :D Oyun 72TL şu anda D&R'da :)

Ayrıca 5 lisans diye bir olay yok, tek lisans veriyor. Ama istediğin kadar bilgisayara yükleyip çevimdışı modda oynayabiliyorsun.

Steamde 49 euro. 5 ayrı bilgisayar için lisans veriliyor,istersen alayından online oynayabiliyorsun ;)

Nasıl 49 Euro yahu ayrı bir sürüm o 5 lisanslı falan?

Tekrar baktım 39$ Steam'de: Site Error

Multi licence bu :) Ben daha önce paralı alıp,birini biradere verip kalan 3 lisansı satmıştım gittigidiyorda falan parayı kurtarmıştım. Şimdi uğraşmaya değmez 25 veren olursa ortak alalım diyorum,bu crackin çıkacağı yok.

Multi licence bu :) Ben daha önce paralı alıp,birini biradere verip kalan 3 lisansı satmıştım gittigidiyorda falan parayı kurtarmıştım. Şimdi uğraşmaya değmez 25 veren olursa ortak alalım diyorum,bu crackin çıkacağı yok.

Yahu ben ya anlamıyorum ya da anlatamıyorum :D

Bu 5 lisans olayı daha önce vardı evet FM 2008 idi sanıyorum ben de almış ve 3 tanesini satmıştım. Ama o seneden sonra bir daha olmadı, bu sene de tek lisans veriliyor.

Yahu ben ya anlamıyorum ya da anlatamıyorum :D

Bu 5 lisans olayı daha önce vardı evet FM 2008 idi sanıyorum ben de almış ve 3 tanesini satmıştım. Ama o seneden sonra bir daha olmadı, bu sene de tek lisans veriliyor.

Var yine 5 lisans la paraları alıp kaçacak halimiz yok raad ol genç :)

int. cafede oynasaniza ben hep oyle yaparis :):):):)

D&R'da 71.99 TL.

Daha uygununa rastlamadım, hafta sonu alırım buradan yüksek ihtimal.

Arkadaşla ortak D&R'dan alsak 2 farklı bilgisayarda rahat rahat oynayabilirmiyiz ?

Yani kutudan çıkan tek steam iki farklı bilgisayarda da iş görür mü yoksa ikincisinde hata verir mi ?

Online filan oynamayız zaten, normal şekilde çalışması yeterli olur bize 2 farklı bilgisayarda.

Geçen sene aynı oyunu enişteme, kendi bilgisayarıma ve kuzenime yüklemiştik.

Fazla anlamam bu işlerden ama. :)

crack çıkmadıgı için oyunda çıkmamış sayıldı

Arkadaşla ortak D&R'dan alsak 2 farklı bilgisayarda rahat rahat oynayabilirmiyiz ?

Yani kutudan çıkan tek steam iki farklı bilgisayarda da iş görür mü yoksa ikincisinde hata verir mi ?

Online filan oynamayız zaten, normal şekilde çalışması yeterli olur bize 2 farklı bilgisayarda.

Bildigim kadariyla olmuyor. Cunku icinden cikan tek bir kod var. Steamda aktivite ettikten sonra o keyi bir daha kullanamiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt