Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

17 haftayı bitireyim size puan durumunu gösteririm :)

Sonraki maç için rakibe nasıl önlemler almamız gerektiğini anlatacak olan gözlemci ve antrebörlerin ekranı diğer oyunlara göre çok kötü ve karışık olmuş.Hala tam çözemedim o kısmı.

Bu arada transfer olayından yakınıyorduk neden iyi futbolcular gelmiyor diye.Dün 8 köşeli olan jeton düştü.

Malasef ligin olduğu kadar Galatasaray'ın da itibarını düşürmüşler.Önceki oyunlara göre çok kötü bir itibar vermişler.Düşünün ligin neredeyse 4. favori takımı olmuşuz.

arkadaşlar yüz paketi linki verebilcek olan varmı

bu ne arkadaş 17 maçta 8 kırmızı kart ... istifa tff

Arkadaş şampiyon olduk,iyide transferler yaptık diye sevinirken öyle bir gruba düştümkü yıkıldım resmen.

Barcelona-Milan-D.Kiev-Galatasaray

Bu nedir böyle ya :mad:

Bu arada transfer olayından yakınıyorduk neden iyi futbolcular gelmiyor diye.Dün 8 köşeli olan jeton düştü.

Malasef ligin olduğu kadar Galatasaray'ın da itibarını düşürmüşler.Önceki oyunlara göre çok kötü bir itibar vermişler.Düşünün ligin neredeyse 4. favori takımı olmuşuz.

yok gsnin reputation aynı bakmıştım editörden.7250 yıllardır

Bizim lige gelmek istemiyor futbolcular.11 de aldığım birçok oyuncuyu 12 de bir türlü getiremedim.

yok gsnin reputation aynı bakmıştım editörden.7250 yıllardır

Valla hacı ligde 4.favori takımdık Ts ile birlikte neredeyse ondan dedim.

Arkadaş şampiyon olduk,iyide transferler yaptık diye sevinirken öyle bir gruba düştümkü yıkıldım resmen.

Barcelona-Milan-D.Kiev-Galatasaray

Bu nedir böyle ya :mad:

:asd: Banada Barça-Liverpool-G.Rangers geldi

Barça evimde 4 attı Liverpool ile deplasmanda 1-1 içerde 0-0 kaldım son dakikada öyle bir gol kaçırdım ki Sercan ile masayı dövdüm resmen.

Rangers'a içeride 4ledim dışarıda 10 kişi ile 1-0 çok zor aldım.Son maça Liverpool'un 2 puan önünde girdim ben Barça ile deplasmanda Liverpool içeride Rangers ile yapacaktık.Ne yapıcam diye kara kara düşünürken Barça'nın kadroya bir baktım yedek ve gençlerle çıkmışım Xavi'ye rağmen 1-1 bitti 2.yarı yediğim golle.

Liverpool ise kendi sahasında 1-0 kazanmış benimle beraber 9 puana ulaşsada averajla üst tura çıktım.

Ama şimdi Bayern maçı var nasıl geçicem bilmiyorum :asd:

Bu arada kupada KSK ile eşleştim 4-0 öndeydim rolantiye aldım maçı oyuncular yorulmasın dedim kalede Ufuk oynuyordu KSK'nın ender gelişen ataklarında kaleye 25 30 metre mesafeden 10 numaralı bir oyuncu topa bir koydu Ufuk topu göremedi.Golü atanın ismine bir baktım Cassio De Souza Soares "LİNCOLN"

gol sevinci yasamamistir reis oldugundan

Materazzi'yi kaptırmayın derim. Boşverim Ujfalusi'yi. 11 maçta 11 gol attı.

Normal sezonda bjk 2. mi olmustu? Play offda 4. olmasina ragmen cl elemelerine kalmis. Play off sistemi ilk aciklandiginda boyleydi Tff bunu degistirdi, yeni duzene gore play off grubunda 2. olan gidece cl elemesine.

Normal sezonda Fenerbahçe ikinci oldu, CL play off'unu da Fenerbahçe oynadı, Beşiktaş Trabzonspor ile Avrupa Kupasına gitmek için play off oynadı, orda da onu gösteriyor.Bursaspor Türkiye Kupasında final oynadığı için, İstanbul Bld. 3. olduğu için Trabzon ile Beşiktaş'da Avrupa Kupası'na gidecek 3.takım olmak için yarıştılar.Trabzon kazandı.

Uploaded with ImageShack.us

Adam çılgın attı ilk sezon, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.Bende olsa bu kadar gol atamaz.

Ruben Jenssen oyunun yeni Xavi'si beyler.

İlk sezon samp bitirdiyseniz Miralles Taarabat geliyor. Savunma arkasına atılan topları onlemeyı bilen var mı:confused:

Felipe Melo'yu Galatasaray'a alabilen varmı ? Juventus'u 7-8 milyon Euroya ikna ediyorum ama Melo bir türlü gelmiyor görüşmeyi bile kabul etmiyor şampiyon oldum belki gelir dedim bu sefer sezon sonu teklif yaptım yine gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt