Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyuna patch indirmem sebebiyle, devam ettiğim save bozuldu. :( Baştan açtım ve hiç transfer yapmadan devre arasına kadar geleceğim.

Sol bek sıkıntınızı çözecek bir eleman öneriyorum hem genç hem de epey gelecek vaadediyor.Ucuz aynı zamanda.

Uploaded with ImageShack.us

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 116

Kadronuzda istemediginiz adamlari kuluplere oner mi diyorsunuz yoksa satiliga koyup teklif gelmesini mi bekliyorsunuz?

Playoff'ların bitmesine 1 hafta kala Fenerbahçe maçında şampiyonluğu garantiledim. :)

Hemen kadroyu yapılandırmaya başlıyorum. Aydın ve Gökhan Zan gitmek istediler. Gökhan gitmek isteyince hemen Serdar Aziz ile anlaştım ben, kontrat sonu geldiği için beleş. :)

Aydın Yılmaz'ın yerine Jiloan Hamad'ı düşünüyorum. Kendisi aslen İsveçli olup Azerbaycan vatandaşlığı da olduğu için Türk kontenjanından sayılacak. :)

Bunun dışında Cenk Tosun için sürekli nabız yokluyorum.

Melo'yu 1 sene daha kiralayamazsam eğer, onun yerine iyi para verip bir oyuncu alacağım.

Beyler 6+2 oynatıyoruz ama istediğimiz kadar yabancı oyuncu kaydedebiliyor muyuz Türkiye Ligi'nde?

Beyler 6+2 oynatıyoruz ama istediğimiz kadar yabancı oyuncu kaydedebiliyor muyuz Türkiye Ligi'nde?

Evet kardeşim, istediğimiz kadar yabancı oyuncu alabiliyoruz. 6+2+∞ yani.

Scout önerilerini çok dikkate alıyorum. 1 milyonu aşmamak kaydıyla 92-93 doğumlu genç oyuncuları 48 ay taksitle satın alıyorum. Mesela Fierro die bir oyuncu aldım Chivas'tan. Mükemmel oynuyor şu ana kadar. 93 doğumlu.

Barcelona'yı TT Arena'da 2-1 yendim.Bousquets sağolsun kırmızı kart gördü ilk yarı.10 kişi oynadı Barcelona 70 dk falan.Messi ve Xavi'yi kilitleyince Barcelona'da kilitlendi. :asd:

Owen Hargreaves Galatasaray'a hayırlı olsun.

Bonservis bedelsiz 2 senelik sözleşme. :)

Hargreaves için bende sakatlık sorununu düşünüyorum da bu sene Avrupa'da tecrübeli isimlere ihtiyacım var.

Arkasında Alper Potuk veya Mehmet Topal ikilisinden biri de olacak.O yüzden fazla sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Not : Geçen sene hiç sakatlanmamış.

oyuncunun kulubuyle anlaşıyorum oyuncu görüşmek istemediginden ,oyuncuya sözleşme teklifi bile yapamıyorum :/

oyuncunun kulubuyle anlaşıyorum oyuncu görüşmek istemediginden ,oyuncuya sözleşme teklifi bile yapamıyorum :/

O cok kotu oluyor. Turkiye ligine transfer bu yuzden biraz zor.

Galatasaray yönetimi 2012-2013 sezonu için 22 milyon euro transfer bütçesi verdi.

Şu anda gerçekleştirdiğim transferler ;

Cenk Tosun

Serdar Aziz (Bedava)

Owen Hargreaves (Bedava)

Emre Güngör

E.Culio (Takıma geri döndü)

Gündemdekiler ;

Alfred N'Diaye

Eyong Enoh

Erick Torres (Chivas takımında oynuyor, gelecek vadeden genç)

Alper Potuk

Malik Fathi

Mehmet Öztürk (16 yaşında kaleci)

Felipe Melo (1 sene daha kiralamak için girişim)

Malesef istediğim kalitede futbolcular transfer edemediğim için Şampiyonlar Ligi için gruptan çıkma hedefi koyamadım kendime. UEFA'ya gidersem başarıdır.

çok saglam oyuncu , kulubuyle anlaşıyorum fakat kendisi bizi begenmiyor beyefendi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt