Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

arkadaşlar scout u bir ülkede görev verirken hangi mevkide oyuncu aracagını seçebiliyormuyuz ben göremedimde

2 kanat oyuncusu 1 ofansif orta saha lazım. GS için.

Dries Mertens-John Fleck ucuz genc cok yetenkli ve kolay geliyorlar.Deniz Naki de üst düzey bir şekilde ucuza işini görür.

Napoli ile 2. sezonum biraz daha duragan zor geciyor. Muhtemelen bu sene sonu ayrilirim. Iyi teklifler gelirse devam ederim. Gelmezse. Ingiltere aalt liglerinden bir takim alacagim. champioshipin 1 alt liginden birini almayi dusunuyorum muhtemelen Charton Atletic. uzun soluklu kariyer icin.. O lig icin onereceginiz baska takim var mi?

Napoli ile 2. sezonum biraz daha duragan zor geciyor. Muhtemelen bu sene sonu ayrilirim. Iyi teklifler gelirse devam ederim. Gelmezse. Ingiltere aalt liglerinden bir takim alacagim. champioshipin 1 alt liginden birini almayi dusunuyorum muhtemelen Charton Atletic. uzun soluklu kariyer icin.. O lig icin onereceginiz baska takim var mi?

Ben orada sadece Hull City ile açıyorum Arda dirençli bir sezon sonrası önceki oyunlarda yönetim çok yardımcı oluyordu ekonomik olarak.Stadları 25.000 di lige çıkınca ufak tefek başarılarla dahada büyütüyorlar hemen,tesisleri ve alt yapısıda hoştu.Taraftar desteğide malum İngiltere olduğu için baya iyiydi.

Bunlarla birlikte gerçek başarıya daha önce hiç ulaşmamış bir kulup olması çoğu başarıyı tarihlerinde ilk sen yaşatıyor olman ayrı bir zevk veriyor.

o değilde Galatasaray baya zayıf olmuş oyunda. nerdeyse küme düşecek bende

Para sıkıntın yoksa, ofansif orta saha için Dario Conca.geçen sezon 30 asist yaptı bende.Zaten adamın profilini görünce nasıl o kadar asist yaptığını anlarsın. :D

Ben orada sadece Hull City ile açıyorum Arda dirençli bir sezon sonrası önceki oyunlarda yönetim çok yardımcı oluyordu ekonomik olarak.Stadları 25.000 di lige çıkınca ufak tefek başarılarla dahada büyütüyorlar hemen,tesisleri ve alt yapısıda hoştu.Taraftar desteğide malum İngiltere olduğu için baya iyiydi.

Bunlarla birlikte gerçek başarıya daha önce hiç ulaşmamış bir kulup olması çoğu başarıyı tarihlerinde ilk sen yaşatıyor olman ayrı bir zevk veriyor.

Yalniz hull championshipde. Ben onun bir alt ligi olan npower leage 1 den takim almak istiyorum..

Yalniz hull championshipde. Ben onun bir alt ligi olan npower leage 1 den takim almak istiyorum..

Bu sene oyun nasıl bilmiyorum ama genelde o ligden Huddersfield alırdım.Bir üst ligde değilse tavsiye ederim:)

Ben almadım ama rastladım şimdi Mersin'deki Nduka Ozokwo'nun profili güzel. Hız 15 Hızlanma 16 Çeviklik 17 Özel Yetenek 16

gözlemci raporuna göre 1M € 'ya alırsın.

AS takımda oynayabilir mi bilmem ama yedek olarak çok iyi alternatif.

Ben oradan sadece derken komple İngiltere'den bahsetmiştim küçük takım baya zevkli olur diye daha alt ligleri orada hiç oynamadım bende malesef :(.

Bu sene oyun nasıl bilmiyorum ama genelde o ligden Huddersfield alırdım.Bir üst ligde değilse tavsiye ederim:)

Simdi baktim Huddersfield ust lige cikmis.. sifirdan acarsam deneyebilirim. ama su an aklimda charton atletic var nerden taktiysam kafama :)

Ben oradan sadece derken komple İngiltere'den bahsetmiştim küçük takım baya zevkli olur diye daha alt ligleri orada hiç oynamadım bende malesef :(.

Fm 11 de alt ligden west hami almistim bayagi zevkli idi, bu yuzden bu sefer bir alt lige daha inmeye karar verdim.

Ilk denememde 12 siraya kadar dustugumuzde, oyunu yeniden baslattim. Geçen sefer transfer yapmak istemedim ama mecbur kaldim.

Gidenler:

Servet Çetin 2,9 mil > Porto

Semih Kaya kiralik > Bandirmaspor

Milan Baros 5.25 (48 ay taksit) > AC Milan

Aykut Erçetin 0.23 mil > Gençlerbirligi

Hakan Balta kiralik (1 milyon kiralama bedeli) > Kayserispor

Toplam:9.5 milyon euro

Gelenler

Gökhan Süzen 2.5 mil

Eren Güngör 2.7 mil

Mehmet Topal kiralik (2,9 opsiyonlu)

Nacer Barazite 950k

Toplam: 8 milyon euro.

Ilk denememde 12 siraya kadar dustugumuzde, oyunu yeniden baslattim. Geçen sefer transfer yapmak istemedim ama mecbur kaldim.

Gidenler:

Servet Çetin 2,9 mil > Porto

Semih Kaya kiralik > Bandirmaspor

Milan Baros 5.25 (48 ay taksit) > AC Milan

Aykut Erçetin 0.23 mil > Gençlerbirligi

Hakan Balta kiralik (1 milyon kiralama bedeli) > Kayserispor

Toplam:9.5 milyon euro

Gelenler

Gökhan Süzen 2.5 mil

Eren Güngör 2.7 mil

Mehmet Topal kiralik (2,9 opsiyonlu)

Nacer Barazite 950k

Toplam: 8 milyon euro.

:asd:

Galatasaray ile yeni kariyere başladım 5 yıldızlı personel önerebilecek var mı?

Galatasaray'da ikinci sezon transferlerim:

Burak Yılmaz

Onur Kıvrak

Hasan Ali Kaldırım

Mahmut Tekdemir

Romario

Darwin Quintero

Vurnon Anita

Ninis

Karim Ait Fana

David Addy

Olcan Adın

Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i de kadroma katarak yerli kalitesini artırdım.

Sizce nasıl oyuncular beyler?

Nasıl bir dizilişle çıkıyım?

oyunda ki saçmalık sadece bana mı oldu sizede oluyor mu diye bir sorayım mbaye niang 'ı galatasaraya almak için 3 sezon uğraştım takımı kabul ediyor ama kendisi 3 yıl boyunca hiç bir şekilde maaş görüşmesini açmadı bana en sonunda sözleşmesi bitince boşta kaldı büyük takımlarla birlikte tüm paramı harcadım aldım.Saçma kısmı ise seri b takımlarından sampdoria ' yı aldım mbaye niang ' a teklif götürdüm hem takımı hemen kabul etti hemde niang hemen maaş görüşmeleri açtı seri b kalitesi 3 yıldazdan düşük yani bizim lig kalitemizden düşük takımları karşılaştırmıyorum bile oyunun yapay gerizekalılığı sanırım bu

tamam sakinim.

baros 1 ay ,elmander 3 ay, kazım 2 ay sakat.. böyle olunca sercan yıldırım sağda, sercan ekinci(a2) forvet oynatıyorum iyide oynuyorlar..ayrıca semih kaya yı sol bek de deneyin derim iyi oynuya hakan balta dan..

Sakatlik belasi hic birakmiyor yakami desem yeridir.. Baros sakatlandi, Elmander, Sercan. Engin, Riera bi ara ve CKR.. simdi Elmander hala sakat.. gerisi dondu.. maclari kazanmaya basladim tekrar..2-3 mac kotu gitmisti.. Antalyaya felan yenilmisligim var yani o kadar.. derbilerde ustunum ama..

Dun Tirabzona 4 tane taktim.. 4-0 yendim..

Vallaha kadrom su sekil..

---------------Muslera----------------

Eboue-Semih-Ujfalusi-Hasan.A.K.

-------------------------------------------

----------Selcuk I.---Melo------------

Sabri------------------------------Riera

---------------- Engin-------------------

-----------------Baros-------------------

Kasim ayindayim.. 1. Antalyasporla ayni puandayim ama onlara yenildigim icin 2. siradayim.. 3. Fenerbahce...

Aldigim oyuncular.

Kayseriden: Hasan Ali Kaldirim

Feyenoordan: Kevin Leerdam

Altyapidan: Okan Dericiyi A takima aldim.

Ocak ayi icin ise Vitesseden, Fil disili bi forvet aldim adini bilmiyorum.. 16 macta 11 gol atmis.

Gaziantepsporadn ise Olcan Adini aldim.

Serveti 2,5 milyona Evertona sattim

Gokhan Zani Paf takima gonderdim.

Hakan Baltayi Kayseriye kiraladim satin alma opsiyonuyla..

Ayhan Akmanida biraktim sene sonu futbolu biraksin diye, kontrati bitiyor cunku..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt