Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beyler yine kovulacam galiba. 3 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet 11.sıradayım :(

2-1 yenildiğim Manisaspor maçında Sabri Sarıoğlu'nun akıllara durgunluk veren harika golü ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Kanal von TRHerofighter1 - YouTube

Beyler yine kovulacam galiba. 3 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet 11.sıradayım :(

2-1 yenildiğim Manisaspor maçında Sabri Sarıoğlu'nun akıllara durgunluk veren harika golü ile sizleri başbaşa bırakıyorum.

Kanal von TRHerofighter1 - YouTube

hagi vari bi gol olmus.. o degilde su pozisyonda asisti elmandere yaziyorlar ya.. kil oluyorum..

ibrahim selen'i oynatabilirsiniz .. A 2 'de takımı sırtlıyor ve hızlı ...

Galatasaray'da ikinci sezon transferlerim:

Burak Yılmaz

Onur Kıvrak

Hasan Ali Kaldırım

Mahmut Tekdemir

Romario

Darwin Quintero

Vurnon Anita

Ninis

Karim Ait Fana

David Addy

Olcan Adın

Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i de kadroma katarak yerli kalitesini artırdım.

Sizce nasıl oyuncular beyler?

Nasıl bir dizilişle çıkıyım?

Quintero ve baros ikili olarak çok iyi ikisinide fırsatçı golcü yani Poisher gibi birşey yaparsan sorun olmaz. Quintero 3 haftada bende 6 gol 7 asist...

Cska moskova'yı aldım. Mevcut kadro gayet iyi. 4 takviye yaptım aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Taras Stepanenko, Marcin Wasilewski, Bjørn Helge Riise ve Carlos Diogo'yu transfer ettim.

Özellikle Carlos Diogo'yu tavsiye ederim. Galiba bedavaya almıştım.

Cska iyi takım tavsiye ederim. Vagner Love müthiş :tiphat:

Beyler 3-4 yıldır FM oynarım.Az önce Fm hayatımın transferini gerçekleştirdim.Man City ile sözlesmesi biten Carlos Tevezi transfer ettim.İlk ilgilendigimde görüşme bile yapmadı ancak sonra ilgilenen sadece Velez olunca gelmeyi kabul etti :o

Hayırlı olsun iyi transfer.:)

Beyler ekran görüntüsü almadım ama mesajlarda duruyordur merak eden olursa alırım Güney Kore'den tur teklifi geldi kabul ettim fikstür çakışıyor diye iptal oldu böyle bir şeyle karşılaşan varmı.

Evet Galatasaray ile sürdürdüğüm kariyerime ek olarak açtığım Liverpool kariyerim hakkında bahsetmek istiyorum.Eski günlerinden çok uzak olan Reds'lerin artık Şampiyonluk zamanı geldiğini düşünerek Liverpool kariyerime başladım.

İlk transfer sezonu olan 2011-2012 Yaz Transfer döneminde

Gidenler

Maxi Rodriguez>>M.City 14.500.000 Euro

Stewart Downing>>Tottenham 12.750.000 Euro

Danny Wilson>>Sunderland 450.000 Euro (Kiralık,6.250.000 Euro opsiyonlu)

Jay Spearing>>Aston Villa 2.500.000 Euro

Jon Flanagan>> Blackburn 350.000 Euro (6.500.000 Euro opsiyonlu)

Gelenler

_Joao Moutinho(Porto) >> 15.500.000 Euro Peşin+4 Milyon Euro (36 Ay taksit) +1.5 Milyon Euro Gol Bonusu +%20 Transfer Payı (MC)

_Ganso(Santos) >> 13.000.000 Euro Peşin,4.5 Milyon Euro (24 Ay Taksit)+1 Milyon Euro Gol Bonusu+%40 Transfer Payı (AMC,MC)

_Kara(Tromsö) >> 1.300.000 Euro (DC,DMC)

_Sime Vrsaljko(Dinamo) >>2.200.000 Euro+ %20 Transfer Payı (DR,WBR)

şeklinde ortalama bir transfer döneminin ardından büyük umutlar ile sezona başladık.

Ancak

Swansea(D) 1-0

Tottenham (D) 3-0

mağlubiyetlri ile karabulutların toplandığı rezalet bir sezon başı yaptık.

3.Maç nihayet kendi sahamda Bolton ile idi ve nihayet Gerrard iyileşmişti ancak 18 kişilik kadroya aldım korkumdan.Maçı 2-0 kazanarak biraz olsun rahat bir nefes aldım.Şimdi yine 2 maç üst üste daha kendi sahamda oynayacağım.FA Cup'ta ise Brighton'u 5-0'la geçerken 4 gol Andy Carroll'dan geldi bir golü ise Kuyt attı.Şimdi hedef üst üste 2-3 maçlık bir seri yaparak en azından ilk 5 veya 6'ya girmek.

Alpay Sezgin istifa

Beyler ekran görüntüsü almadım ama mesajlarda duruyordur merak eden olursa alırım Güney Kore'den tur teklifi geldi kabul ettim fikstür çakışıyor diye iptal oldu böyle bir şeyle karşılaşan varmı.

Abi tur yani özel maçlarsa ve resmi maçlarınla çakışıyorsa çok normal iptal olması.

Gökhan Süzen'i Sol açıkta oynatabilirsiniz ... asist çok yapıyor

Maalesef 2. defa açtığım Galatasaray kariyerimdende kovuldum :( 3.defa Galatasarayla açmayı düşünmedim ve Premier Lige yeni yükselmiş olan Norwich ile kariyer açtım.

Medya tahmini sıralaması 20. Amacım takımı bu sezon kümede tutabilmek. İnşallah başarılı olurum ve kovulmam uzun soluklu bir kariyer olur inşallah. :)

Osman iptal olması dert değil yanlış anlatmışım böyle bir tur teklifi ilk kez karşılaştım :)

Bana da Turkiyeden gelmisti tur teklifi. Denizli-manisa-bi tane daha takim vardi.. Reddetmistim.:)

Ilk kariyer acarken hem klup takimi hem de milli takim nasil alacagiz?

Yeni oyun iyi mi? Orijinal alayım mı?

Şubat ayında 7-9 ay arası sakatlanan Ujfalusi 2 hafta sonra futbolu bırakma kararı aldı. Daha ilk sezondaydım hemde. Mükemmel bir performansı vardı, yaşına ve sakatlığına rağmen gelecek sezonki planlarımın içerisinde yer alıyordu. Artık satılık listesindeki Tottenham'lı Bassong'u getirmek icin caba sarfedeceğim. Sezon sonu gelecek olan Serdar Aziz'le birlikte iyi bir ikili olurlar umarım. Devre arasında kiralık getirdiğim Amauri'de ilk 11'de cıktığı 4 macta 3 gol attı, lige fazla bir adam gercekten. Ancak sakatlık problemi ve yaşının yüksekliğinden dolayı sezon sonu sözleşmesi bitmesine rağmen talip olmayı düşünmüyorum. Ligde 24.hafta sonunda 12 puan farkla rahat bir şekilde ilerliyorum. Ancak sakatlıklar iyice artmaya başladı. Gelecek sezona nasıl bir takımla ve taktikle girsem karar veremiyorum bir türlü.

Şubat ayında 7-9 ay arası sakatlanan Ujfalusi 2 hafta sonra futbolu bırakma kararı aldı. Daha ilk sezondaydım hemde. Mükemmel bir performansı vardı, yaşına ve sakatlığına rağmen gelecek sezonki planlarımın içerisinde yer alıyordu. Artık satılık listesindeki Tottenham'lı Bassong'u getirmek icin caba sarfedeceğim. Sezon sonu gelecek olan Serdar Aziz'le birlikte iyi bir ikili olurlar umarım. Devre arasında kiralık getirdiğim Amauri'de ilk 11'de cıktığı 4 macta 3 gol attı, lige fazla bir adam gercekten. Ancak sakatlık problemi ve yaşının yüksekliğinden dolayı sezon sonu sözleşmesi bitmesine rağmen talip olmayı düşünmüyorum. Ligde 24.hafta sonunda 12 puan farkla rahat bir şekilde ilerliyorum. Ancak sakatlıklar iyice artmaya başladı. Gelecek sezona nasıl bir takımla ve taktikle girsem karar veremiyorum bir türlü.

Renkdaş 2012 mi bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt