Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

3-4-3 bunda favori taktiktir beyler hele galatasarayla

---ujfa-servet-hakan---

-sabri-selçuk-melo-riera-

-kazım-baros-elmander-

kazım deepliyng forvet baros poacher elmander defensive forvet olarak oynatın sonra arkanıza yaslayıp izleyin maçları transfere felan gerenk bile yok

Muslera 18.75 milyon sterline Milan veya Tottenham a gitmek üzere.Sezonun kalnında Sinan BOLAT ile devam edicem.Sezon sonu içinde Onur için kasarım artık.

Edit. Milan'a gitti.

Napoli kariyerimde 2. sezonun sonundayim. Turkiye dunya siralamasinda 1. lige yukselmis.. :)

Galatasarayla sezona başladım ama,600 bin euro transfer parası ayırdı yönetim:) oynayasım kalmadı.

Galatasarayla sezona başladım ama,600 bin euro transfer parası ayırdı yönetim:) oynayasım kalmadı.

Bende yeni başladım 825 bin € bütçe ayırdı ilk hazırlık maçında fiorentina'yı 1-0 yendim deplasmanda adamlar as kadroyla çıktılar.Sanki CL'de bir takımı yenmiş gibiyim.:cool:

Kendim yarattığım taktikten hayran kaldım eğer takım rayına oturursa 1 hafta sonra taktiğimi paylaşmayı düşünüyorum.:yenieek:

Bende yeni başladım 825 bin € bütçe ayırdı ilk hazırlık maçında fiorentina'yı 1-0 yendim deplasmanda adamlar as kadroyla çıktılar.Sanki CL'de bir takımı yenmiş gibiyim.:cool:

Kendim yarattığım taktikten hayran kaldım eğer takım rayına oturursa 1 hafta sonra taktiğimi paylaşmayı düşünüyorum.:yenieek:

muthis mi? muthisse paylas. umarim muthistir de paylasirsin renkdas.

Bi poacher söyleyin de alak gençler, Baros reis sakatlanıp duruyor..=)

Wilfried da iyidir.

Poacher için ideal oyunculardan biri de Vaclav Kadlec.

Wilfried poacher icin en iyisi en az 25 gol garanti

Eboue'ye New Position'dan sol bek çalıştırın, bir kaç ay sonra sol bek oluyor. Çok iyi oynuyor.

Napoli'yle oynyorum ben ama takım çok istikrarsız. Kovacic'le anlaştım sezon sonu için geleceği var umarım elimde patlamaz.

Ben de sonunda forvet sıkıntısını Mevlüt'ü alarak çözdüm, hem kontenjandan yemiyor hem de eldeki oyunculardan daha verimli.

Ganso ve Moutinho'lu Liverpool'la sezona kabus gibi bir başlangıçtan sonra(2 maçta 0 Puan) , üst üste kendi sahamda 3,deplasmanda 1 olmak üzere 4 maç kazanarak çıkışa geçtim ve şu an 6.sıradayım 6 maçta 12 puanla.

Swansea (D) 1-0

Brighton (D) 0-5 (Lig Kupası)

Tottenham (D) 3-0

Aston Villa 2-0

Wigan 1-0

Bolton W. 2-0

Fulham (D) 2-3

Blackburn 3-0 (Lig Kupası)

ile seri yaptım.Villa,Wigan ve Bolton maçları çok rahat geçtikten sonra Fulham ile 2 kez öne geçtiğim maçta 2-2'ye geldikten sonra skor mükemmel bir taktikle Gerrard'ın sakatlanmasına rağmen ve Moutinho'nun da sakat olmasına rağmen 90+3'de Kuyt'un attığı penaltı golüyle 3-2 kazandım.

Bu sene için hedefim ilk 3 takım arasına girebilmek,2. ve 1.'lik bu kadroyal zor görünüyor zira.Ganso ile Moutinho henüz uyum sağlayamadı takıma ve sol açıkta bariz bir eksiğim var Mario Götze'yi almak istedim ve 35 Milyon Euro +Bonus vermiştim ancak 77 Milyon Euro isteyince olmadı haliyle ve sol açık olarak Luis Suarez'i oynatmak zorunda kalıyorum çoğu maç.

EDİT 1 :Evet şu an 3 maç daha yaptım.Sonuçlar

Wolves 1-1 (78'de duran toptan yedim bu sefer)

Sunderland (D) 0-1 (38.de 10 kişi kaldılar 5-0 bitecek maçı 1-0 da olsa kazandım 85'de Luis Suarez ile)

Stoke (D) 0-3 (Sene başından beri suskun olan ve il golünü geçen hafta atabilen Suarez Poacher olarak çıktığı ilk maçta adeta patlama yaptı ve 2 gol atıp bir de asist yaptı Gerrard'a,ilk defa bu kadar iyi oynadı takım Ganso'yu biraz riskli bir karar ile sol açığa aldım ve advanced playmaker olarak oynattım ve o da 7.40 ile oynarak en azından şimdilik sol açık sorunumu çözdü)

Şimdi FA Cup macerası başlıyor,ilk maç deplasmanda lig de bana çelme takarak üst sıralara tırmanmamı geciktiren Wolves ile.Bu sefer farklı olacak ama.

Napoli kariyerimi uefa kupasini kazanarak bitirdim. Finalde psg yi 6-0 yendim.. Istifa ettim. Ingiltereden teklif bekliyorum. Arsenal hoca ariyor ama istemiyorum Arsenali..

Napoli kariyerimi uefa kupasini kazanarak bitirdim. Finalde psg yi 6-0 yendim.. Istifa ettim. Ingiltereden teklif bekliyorum. Arsenal hoca ariyor ama istemiyorum Arsenali..

Heyt be havalara bak :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt