Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şu scout çıksaydı da tam keyif alabilseydim oyundan :( İki farklı şekilde oynuyorum birinde tamamen her şey bana ait taktik antrenman oyuncu bulma falan, diğerinde taktik dışarıdan oyuncular scouttan :happynew:

en iyisi bence sword-kardes :ka19:

Tümer Metin de iyi. Türkiye ligi için ideal.

Webo şuanda pek formda değil ama Galatasaray kariyerlerimden biliyorum ne kadar iyi olduğunu. :) Ligde 4'te 4 yaptım ve gol yemedim. Önümdeki maçlara bakayım dedim, önümdeki 4 maç dört büyüklerle. :) Bu arada oyundan SS alamıyorum. Bastığımda oyun yokmuş gibi alttaki sayfaların resmini çekiyor nasıl halledebilirim bunu?

Bilmiyor musun bunu nasıl halledeceğimi Can? :) Ya da başka arkadaş?

İlk sezonumda 30M a Keita'yı aldım 48 ay taksitle,devre arasında Servet'i 9M'a Aston Villa'ya satıp Serdar Aziz'i aldım 2.3M'a.

Bu arada defanste Semih'i direk oynatmaya başladım,hiç sırıtmadı.Muslera'ya da Juventus 19M verdi satmadım.Ama ucuz ve kaliteli bir kaleci bulursam satarım.Tim Krull bana gelmek istiyor ama Newcastle vermiyor,var mı öneriniz?

İlk sezonumda 30M a Keita'yı aldım 48 ay taksitle,devre arasında Servet'i 9M'a Aston Villa'ya satıp Serdar Aziz'i aldım 2.3M'a.22. hafta 56 puanım var

Bu arada defanste Semih'i direk oynatmaya başladım,hiç sırıtmadı.Muslera'ya da Juventus 19M verdi satmadım.Ama ucuz ve kaliteli bir kaleci bulursam satarım.Tim Krull bana gelmek istiyor ama Newcastle vermiyor,var mı öneriniz?

Tunay Celik

Türkiye ligindeki play off olayını nasıl kaldırabiliriz Birde kalitesi arttırılmıyormu 2.Liglerden bile transfer yapılamıyor

Keitaya 30 milyon nasil verdin? daha iyi oyuncular alirdin

Zaten 12M bütçem vardı Keita'ya yoğunlaştım direk ayrı ayrı oyuncu almaya kalksam o kadar para çıkmazdı ki.Tek seferde verince bütçeyi zorladım biraz yönetimde sağolsun yardımcı oldu.

İşte i.B.B. kariyerim. :)

ggu2.png

gguc.png

ggtx.png

Kenan Galatasaray'ı yenmişsin hiçmi için sızlamadı be :)

Leicester'a darwin quarintro yu aldim. normalde transferler calisma izninden iptal olur. ama bu sefer kadroya katildi. Ama oynatamiyorum. calisma izni gerekir diyor. simdi ben bu adami oynatamayacak miyim? Veya yapmam gerekn bir sey var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt