Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İ.B.B. bu kadar iyi giderken her hafta neredeyse teklif geliyor bana. :) Bursaspor, Eskişehir, Beşiktaş son haftalarda teklif etmişti, reddettim. Son teklif Anzi'den geldi, kafamı karıştırdı. :)

Galatasaray ile 4. sezona başlıyorum.Transferler tamamlandı.Navas'ı 28.5 milyona Barcelona'ya sattım.Conca yaşlanmıştı 3.4 milyona Milan'a sattım.Kemal Tokak'ı 4 milyon + sonraki satıştan %40 a Recraitivo'ya sattım.

Conca yerine Hamsik,Navas yerine en sonunda ikna edebildiğim Lucas'ı aldım.Oyunda sakatlık çok olduğu ve peş peşe birçok maç yaptığım için Schürrle'yi 12.5 milyona aldım.Taş gibi takım oldu :D

e5wia877.png

Leicester'a darwin quarintro yu aldim. normalde transferler calisma izninden iptal olur. ama bu sefer kadroya katildi. Ama oynatamiyorum. calisma izni gerekir diyor. simdi ben bu adami oynatamayacak miyim? Veya yapmam gerekn bir sey var mi?

Adam guney amerikali oldugu icin mi verilmiyor izin? Madem verilmiyor niye kadroya aldik acaba.(cogu transfer bu izin sebebiyle iptal olur) Bostan yere para verdik.

30 yaşındaki Webo'yu 5 milyona satıp, 2,8 milyona Bony'yi aldım. Çok iyi oldu. Webo'dan beklediğim katkıyı alamıyordum zaten.

Galatasaray ile 4. sezona başlıyorum.Transferler tamamlandı.Navas'ı 28.5 milyona Barcelona'ya sattım.Conca yaşlanmıştı 3.4 milyona Milan'a sattım.Kemal Tokak'ı 4 milyon + sonraki satıştan %40 a Recraitivo'ya sattım.

Conca yerine Hamsik,Navas yerine en sonunda ikna edebildiğim Lucas'ı aldım.Oyunda sakatlık çok olduğu ve peş peşe birçok maç yaptığım için Schürrle'yi 12.5 milyona aldım.Taş gibi takım oldu :D

e5wia877.png

7 yabancın var

Adam guney amerikali oldugu icin mi verilmiyor izin? Madem verilmiyor niye kadroya aldik acaba.(cogu transfer bu izin sebebiyle iptal olur) Bostan yere para verdik.

Hocam ben o adamı ilk sezon Birmingham'a aldığımda hiçbir sorun olmadı direk oynattım, sende niye böyle olmuş şaşırdım. FM'nin daha önceki serilerinde arada oluyordu bende de. Çalışma izni alabilmek için kiralık vermen ve milli takımında oynamasını beklemen lazım bildiğim kadarıyla.

elmander ilk sezon 30 maçta 31 gol attı ligde kupada 5 maçta 9 gol sezon sonu üzüle üzüle bayerne sattım ujfa reis gidecem dedi gitti melo reisi alamadım baroş zaten sakat kazımla engin çok sorunlular 2 sezondayım kovulmam yakındır :asd: selçuk inan da olmasa yandım zaten

Hocam ben o adamı ilk sezon Birmingham'a aldığımda hiçbir sorun olmadı direk oynattım, sende niye böyle olmuş şaşırdım. FM'nin daha önceki serilerinde arada oluyordu bende de. Çalışma izni alabilmek için kiralık vermen ve milli takımında oynamasını beklemen lazım bildiğim kadarıyla.

Sagol. Galiba dedigin gibi. Bosuna adami aldik:(

İlk sezonu şampiyon tamamladıktan sonra kadroda geniş çaplı değişikliklere gitmiştim.

2.sezon başında da Antalya'yı yenerek Süper Kupa'yı aldık.

Güclü bir kadro oluşturmamıza rağmen lige pek iyi başlayamadık, Bursa&TS&BJK maçlarını kaybetmemiz bizi 10. hafta sonunda lider Trabzon'un 10 puan arkasında bıraktı. 10 maçta 6 galibiyet 4 mağlubiyetim var.

Ancak şampiyonlar liginde olağanüstü bir performansımız var. Schaktar-Leverkusen-Galatasaray-Malaga'dan oluşan grupta 4. maçların sonunda 12 puanla liderim ve gruptan çıkmayı da garantiledim. Diğer takımlar sırasıyla 4-4-3 puandalar. 4 maçta 6 gol attım ve gol yemedim. Macın basında 10 kişi kaldığım Leverkusen macında bile cok sağlam bir defans yaparak 2-0 galip gelmesini bildik. İnanılmaz şaşırtıyorlar beni CL performansıyla oyuncular.

Kaleci ve defans hattımın mükemmele yakın olması şampiyonlar liginde iyi performans sergilememizde önemli rol oynadı.

----------Selcuk--Y.Cabaye--------

Drenthe--A.Yahia--Bougherra--Eboue

-------------Muslera---------------

Ancak ligde yabancı kontejyanı durumundan dolayı bu şekilde oynayamıyorum çok fazla. Forvet hattında Adriano&Baros&Elmander&Mevlüt var ancak cok fazla verim alamıyorum hic birisinden şu anda. Baros ve Elmander gecen sene cok iyilerdi oysa ki. Sezon sonu sözleşmeleri biticek olan Adriano ve Baros ile devre arasında yolları ayırmayı planlıyorum. 2 tane sağlam forvete ihtiyacım olucak, umarım doğru tercihleri yaparız.

Aslında CL'den elenir UEFA'dan devam eder ve orada final hedefim olur diyordum fakat CL'de ki mükemmel performansımız bizi erkenden 2.tura attı. Umarım diğerlerine nazaran daha zayıf bir grup 2.siyle eşleşirim ve en azından çeyrek final görebilirim 2.sezonumda.

--------------Adriano(Baros)--------------Elmander(Mevlüt)------------

Riera(C.Rodriguez)--Selcuk(J.Karacan)--Y.Cabaye(E.Enoh)--Kazım(D.Naki)

Drenthe(H.Balta)---A.Yahia(S.Aziz)----Bougherra(K.Günter)--Eboue(Sabri)

----------------------------Muslera(Aykut)----------------------------

Emirhan, Emre Can, Ceyhun Gükselam'da 25 kişilik as kadroda ki diğer oyuncular. Ligde sürekli rotasyon halinde tutuyorum kadroyu, bu da kötü başlamamızda neden olmuş olabilir. Ancak yukarıda yazdığım as 11'i şampiyonlar ligi maclarında en güclü sekilde kullanmak icin ligde dinlendirmek zorunda kalıyorum sürekli.

2 tane sağlam yabancı forvet arıyorum. İkisine max 15-16 milyon € civarı bonservis ödeyebilirim. Kimleri getirebilirim bu fiyata ? CL'de grup 1.si olarak 2.tura kaldım GS ile, o seviyede oyuncular olması da önemli. İkisini de ilk 11 düşünüyorum, elimdekiler çok verimsiz kaldı, sadece sağlam defansımla ilerliyorum şu anda.

2 tane sağlam yabancı forvet arıyorum. İkisine max 15-16 milyon € civarı bonservis ödeyebilirim. Kimleri getirebilirim bu fiyata ? CL'de grup 1.si olarak 2.tura kaldım GS ile, o seviyede oyuncular olması da önemli. İkisini de ilk 11 düşünüyorum, elimdekiler çok verimsiz kaldı, sadece sağlam defansımla ilerliyorum şu anda.

Doumbia veya İdeye Brown.

Complete Forward olarak Lukas Jutkiewicz ucuzdur.Acayip domine ediyor bende böyle oynayarak.:)

alt+f9 screenshot alır renkdaş alınanları da belgelerim>sports interactive>football manager 2012>screenshots klasöründe bulabilirsin.

Amele gibi oyun içinde P.S yapıp paintte düzenleyip buraya öyle koyuyordum.alt+f9 ile çağ atlamış hissettim kendimi :/

utanç olmalıııııı buuu yaaa 3-0 öndeyken gençlerbirligi karşısında 4-3 yenildim :confused:

Bir tane Poacher söylesenize bana.Ama fiyat-kalite oranı çok üst seviyede olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt