Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Database olayında sıkıntı var demek, database large yapmadıysan çıkmamaları normal.

Bizim forumdakilerin vazgecemedigi yabanci transferler;

wilfred,Quintero,kara,xulu

Var mi unuttugum?

Büyük liglerde yabancı oyuncu sıkıntısı ne alemde? Kariyerim devam ederken başka lige geçiyim diyorum.

Beyler, Carlos Villanueva'yı alın mutlaka. 2 Milyon civarı paraya geliyor, bende yılın oyuncusu olmuştu. 30 maç 14 gol, 20 küsür asist istatistiği vardı. Harika bir 10 numara.

Sifirdan bir kariyere basliyorum. Takimim Schalke.. yalniz soyle bir sorun var. Klup transfer butcesi vermiyor. 0 $.. Transfer yasagi felan mi var yoksa ??

Beyler, Carlos Villanueva'yı alın mutlaka. 2 Milyon civarı paraya geliyor, bende yılın oyuncusu olmuştu. 30 maç 14 gol, 20 küsür asist istatistiği vardı. Harika bir 10 numara.

forvetin arkasında oynatıyorum iyi ama pek verim alamıyorum bazenleri çabuk yoruluyor ayrıca villanıevanın önünde tek forvet oynatmam lazım yoksa geride açıklar veriyorum

forvetin arkasında oynatıyorum iyi ama pek verim alamıyorum bazenleri çabuk yoruluyor ayrıca villanıevanın önünde tek forvet oynatmam lazım yoksa geride açıklar veriyorum

Tek forvet oynatmalısın zaten Villanueva varken. 10 numara oynat(Trequarista‎).

Sifirdan bir kariyere basliyorum. Takimim Schalke.. yalniz soyle bir sorun var. Klup transfer butcesi vermiyor. 0 $.. Transfer yasagi felan mi var yoksa ??

Bir de uefada da yok.. Normalde almanya kupasini aldi uefada olmasi gerekiyor.. 12.0.2 surumu benim oyun acaba 12.0.4 de duzeltildi mi? 12.0.4 surumu olan biri schalkeye bakabilir mi uefaya gidiyor mu?

Galatasaray ile başladım sezonun ilk 2 maçında 1-1 berabere kaldım sonraki 9 haftayı galibiyetle kapadım Ts ve febeyi yendim son maçta febeyi 2-0 devirdim 5 puan farkla liderim 11 hafta sonunda :D sıradaki maç beşiktaş ile :D

ilk yenilgimi beşiktaştan aldım 9 kişi kaldığım maçtan 2 tane penaltı golüyle 2-1 yenildim :(

bu sao paulodan lucam moura'yı nasıl aldınız 2 senedir teklifimi kabul etmiyor takım 27 milyon dolara kadar çıktım

Galatasarayımıza yeni kazandırdıgım oyuncu

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Bi indiremedim oyunu ya hep bu IDM sorun veriyor aynı anda bi siteden iki dosya indirilemez diye

ara transferde takıma kazandırdıgım diğer oyuncu

beyler bu aramayı nasıl genişleticem bony'yi bile bulamadım arama sonucunda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt