Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

hiç sorma bu son bu son diye 1 haftadır sabah akşam oynuyorum vizelerde başlıyor sonumu hiç hayırlı görmüyorum . işin kötü yanı açtığım oyunda da çok iyi gidiyorum öyle olunca da hiç bırakılmıyor :D

aynen ya normalde vizelerden sonra kuracaktım oyunu ama dayanamıyorsun ki :D fena kaptırdım bide çok iyi gidiyor.. daha dün kurdum oyunu ders çalışıyorum aklım bi yandan oyunda bi sonraki hafta kimle oynuyodum kimi oynatcam diye düşünüyorum :D

Napoli'de revizyon

Kadrom şu şekilde:

adszri.jpg

hileninde bir adabı usulü var öyle demeyin :)

beyler bu yaptığınız hile nedir :D ben oyunu çok ayrıntısıyla oynamadığım için bilmiyorum :D

Güzel liste yapmışlar Murat sende neden olmadı anlamadım

Oyunun içine alamadım listeyi. Dosyayı oyuna cekmek için attığım klasöre giriyorum ama boş gözüküyor.

bende yaptım aynı hatayı yanlış yerden girmişim Filter den girmiyceksin altındaki Short list ordan import böyle yapınca oldu

hp0b.png

Beyler ben İngilterenin en alt 2 ligi var square diye alfreton town var onu aldım haftalar geçti ve averaj takımı olduk para desen klüpte yok,oyuncu desen sakatlar falan bitmek bilmiyo şu an yerleştim son sıraya önümdeki takımın 14 puanı var ben 4 puanda kaldım -34 averajım var bu klüp için hala bi umut varmı ?

İBB kariyeri açtım beyler kimi kaça satayım , kimi alayım fikir verirseniz iyi olur. :)

Beyler ben İngilterenin en alt 2 ligi var square diye alfreton town var onu aldım haftalar geçti ve averaj takımı olduk para desen klüpte yok,oyuncu desen sakatlar falan bitmek bilmiyo şu an yerleştim son sıraya önümdeki takımın 14 puanı var ben 4 puanda kaldım -34 averajım var bu klüp için hala bi umut varmı ?

Çok sabır istiyor o ligler denemiştim geçen sene maç izlerken kasap manav dükkanlarını görüyorsun sokakta ki :)

umut herzaman vardır :)

Yani anlamayanlar için örnek veriyim Milli takım elemelerinin san marinosu,süper ligin ankaragücü takımı gibiyim 4-3-2-1 oynatıyorum ataksif oynuyoruz golü yiyen gene biziz bu liglerden anlayan varsa nasıl oynatıyım takımı yardım etsin istifa sesleri yükseliyor her maç gerçi maça gelen taraftarda yok ama :D

bu arada Safak reis sabır diyosunda lig biticek sabırlık bişeyi kalmadı daha altta hangi ligler var onuda bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt