Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ömer başkan istifa da bir hizmettir.

İBB'den bir şey olmaz başka takım alacağım :D

Oyunda şu ingilizce kelimeler olmasa çok iyi olurdu olmayınca olmuyor arkadaş ya kariyere devam edesim yok.:sad007:

Yani anlamayanlar için örnek veriyim Milli takım elemelerinin san marinosu,süper ligin ankaragücü takımı gibiyim 4-3-2-1 oynatıyorum ataksif oynuyoruz golü yiyen gene biziz bu liglerden anlayan varsa nasıl oynatıyım takımı yardım etsin istifa sesleri yükseliyor her maç gerçi maça gelen taraftarda yok ama :D

bu arada Safak reis sabır diyosunda lig biticek sabırlık bişeyi kalmadı daha altta hangi ligler var onuda bilmiyorum :)

Hocam o kadar alt ligde de ne işin var Allah aşkına. :D Vur diyince de öldürmüşsün yahu. :asd:

Bu kadar şanssızlık olmaz. Hazırlık döneminin son maçında Giresunspor'dan bir ayı Melo'nun ayağını kırdı. Hem de transfer dönemi bittikten 2 gün sonra. Juventus'a geri gönderdim. :(

Kartal'la kariyere başladım sonunda:) Ama resim alamıyorum oyundan 2'de 2 yaptım Buca'yı 4-1 Erciyesi ise 4-0 la geçtim.

Serdar Samatyalı,Tolga Doğantez,Önder Turacı ve Adem Sarı gibi tecrübeli oyuncularım var. Çok istememe rağmen Ayhan Akman ve Tümer'i alamadım :D

galatasarayın başında 7 sezon geçirdim lig şamp. tr kupası fln aldım hep avrupa başarısı 0 bir kaç defa yarı final fln gördüm o kadar artık sıkıldım.Kulüp yönetiminde İlhan cavcav takım yönetiminde Abdullah avcı olabiliceğim alt lig takım önerisi olan var mı ? =)

Kartal'la kariyere başladım sonunda:) Ama resim alamıyorum oyundan 2'de 2 yaptım Buca'yı 4-1 Erciyesi ise 4-0 la geçtim.

Serdar Samatyalı,Tolga Doğantez,Önder Turacı ve Adem Sarı gibi tecrübeli oyuncularım var. Çok istememe rağmen Ayhan Akman ve Tümer'i alamadım :D

Alt+f9 ile ss alabilirsin. Belgelerim fm 12 nin icinde sceronshot klasorunun icine atar

Raul da olmasa ne yapacagiz bilmem:) Huntelaarin muthis ozellikleri var fakat faydalanamiyorum.

Yok arkadaş alt ligden takım alınmaz gidip Galatasarayı falan alıyım böyle olmayacak.

Yok arkadaş alt ligden takım alınmaz gidip Galatasarayı falan alıyım böyle olmayacak.

Alt lig olarak ingiltere'den WestHam'ı veya italya'dan Sampdoria'yı al.

1. lige çıkarmak zevkli olur ;)

Bu oyuncular hiçbir kontratı beğenmiyo yav

PARA VER :yenieek: o zaman begeniyolar. ilk oynamaya basladigimda ben de belese adam baglamaya calisiyordum :yenieek: gri adamlari oynatmak zorunda kaldigim oluyordu :yenieek:

Beyler yabancı oyuncu sıkıntısı olmayan yada diğerlerine göre daha az sıkıntısı olan lig önerilerinizi alabilimiyim.

mati suarez sudan ucuz namuslu güzel bir topçu ...

hamburgerime stancu ve culioda getirdim güzel rotasyon oldu

bu anderlecht ne tatlı kulüptür yahu oyuncularını ucuza veriyolar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt