Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Geçen gün muhabbeti geçmişti burada ve sonunda benim takımaa oldu :)

osmanuzdunewsinbox2.png

Evet benim söylediğim olay buydu işte oyunu ilk kurduğumda Galatasaray'la başlamıştım sonra kadroya falan baktım yeniden başladım işin garibide gidebilen yok bu turdan para kazanan iptal oluyor :)

Schalke ile ligdeki ilk 8 haftayi guzel gecirdik. 17 puan ile liderim. Bayernde 17 puanda 2. Huntelaar biraz isindi oyuna:) Farfan da muthis.. uefadada gruplardayim. uefadan gelecek para cok onemli. kulubun transfer butcesi 0.. hicbir transfer yapamiyorsun taksitli dahil.. Sezon basi sadece okakayi bedelsiz kiraladim. Bakalim devre arasi kaynak saglayacak mi baskan hic zannetmiyorum ama kulup gercekteki gibi borc bataginda :)

uefadan para falan gelmiyor.50k 100k larla o iş olmaz:)

Sıradaki maç Real Madrid'le hiç oynıyasım yok :)

Birmingham ile 3. sezonu bitirdiö. Ligde şampiyonluk ve FA Kupası'nı kazandım. Uefa'da yarı finalde elendim. Üstelik iki lig maçında da ezdiğim Tottenham'a. :) Yeni sezona girerken niyeti bozup çok yüksek paralara oyuncular aldım. Bunları karşılayabilmek için en iyi oyuncularımı talipleri fazla olmadığı için kendi ligimden takıma satabildim. Ve ilginçtir üçünü de Newcastle aldı.

te9ui6gwnz3yutnn65j.png

Transferin son günlerinde bana önerilen boştaki Xavi'yi dayanamadım aldım. 1 yıl oynasın antrenör olur sonra.

1fh2rjit2p3dtu1i1x.png

Kadronun son hali;

ahz3wknfuolp1iz7ix.png

Antalya'ya 5-1 yenildim deplasmanda. Takımda Özgür Çek, Semih Kaya, G.Töre falan Milli Takım'a gidince takım çöküyor. :(

Hull City ile oyuna bukez gerçekten başlıyorum.

6-0 kaybettik 11.dakikada kırmızı kart falanda gördük Rıza hoca gibi hissediyorum " çok basit goller yiyoruz" :)

1.5 yada 2milyon euro alıyorsun.o da zaten oyunculara verdiğin primlere gidiyor.hatta fazlası gidiyor cebinden veriyorsun.

O zaman baskanin devre arasindaki insafina bagli..:) Hic transfer yapamamak da kotu oluyor. Gerci takim iyi su an ama kadro derinligi sart.

:asd: şimdilik yüzde 30luk var Erkut :D O da yeterli kalanı google translate :D

Takım konuşmasında ne diyeceğimi bilemedim osman hazırlık maçında kasımpaşa'ya 2-1 yenildim engin baytar reyizim gitti 9-11 ay yok :sad007: :sad007: :sad007:

duran topar ve son dakikalar tansiyonu fırlatıyor .. 3-0 yaptı rahatım dedim köln karşısında adamlar 2. yarı 3-3 yaptı . son 3 dakikda 2 gol attıda takım yendik..

Takım konuşmasında ne diyeceğimi bilemedim osman hazırlık maçında kasımpaşa'ya 2-1 yenildim engin baytar reyizim gitti 9-11 ay yok :sad007: :sad007: :sad007:

Yardımcı antrenöre sor gitsin :D Sağ üstte yardımcının adını tıkla o halleder o bölümler.Engin Baytar içinse üzüldüm büyük geçmiş olsun kardeşim ; (

Vizeler başlıyor, yarın iktisat sınavı var ve daha çalışamadım bile ama fazlasıyla FM oynamak istiyorum şuan. :o

2. sezonun ortasında en güzel yerde kalmıştım, 9 ocakta Hamit ve Dentinho katılıyordu takıma, CL'de 2. turda PSV ile eşleşmiştim, ligde TS'nin 10 puan gerisinde kalmıştım. Yine kötü oldum şimdi. :asd:

bizimde iş güçler birikti oturduk fm oynuyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt